• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Oppdatering !

  Nå er det lenge siden jeg har vært her inne, så på tide med en liten oppdatering!

  Her har det vært fullt kjør de siste mnd'ene. Har pusset opp badet, alt er byttet ut, gulv, vegger og alt interiøret. Har fått stort badekar også. Super deilig.

  De  siste dagene har også rommet til Aurora kommet i orden. Selv om det ikke blir til at hun skal sove der på en stund enda. Greit å ha henne inne med meg, siden jeg enda ammer om natten eller tidlig på morningen. Og mye tryggere å ha sengen hennes rett ved siden av meg.

  Tenk, snart er det 4 mnd siden hun kom til verden. Hun har blitt så stor! Hun smiler, ler, snur seg og ligger å babler.

  Kolikken er over, og hun er storsett bare blid og fornøyd. 

  Jeg trives utrolig godt med å være hjemeværende. Er så utrolig koselig å få se all utviklingen til prinsessa mi. Og jeg gruder meg allerede til august neste år, hvor jeg må begynne på skole og ikke kan være hjemme med Aurora hver dag. Kanskje lysten er litt mer på plass den gang, håper det. Er jo trossalt et år til enda. Og da er hun 15 mnd. 

  Søndag den 19. agust ble hun døpt, og vi hadde feiring etterpå. Koldtbord og kaker. Hele familien og faddere var der.

  Dette var en liten oppdatering til dere, så får vi se om det kanskje kommer litt mer blogging etterhvert. Kanskje det blir noen bilder av leiligheten etterhvert også!

   
  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits