• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Hjemmedag

  Igår hadde jeg hjemmedag, med Aurora. Hun hadde vondt i magen på natten, og var ikke helt i form på morningen heller. Så da ble det kosedag. Veldig etterlengtet. Var så godt med litt tid sammen :) 
  Savner å være hjemmeværende, selv om det til tider er mer slitsomt enn å gå på skole.
  Idag  var det skole og bhg igjen,heldigvis kort dag. Aurora er enda i bhg, siden hun sov når jeg kom for å hente, så skal reise bort nå, for nå er hun sikkert våken.

  God helg ! :) 

  Mere skolesnakk

  Idag er jeg utslitt, virkelig ikke vandt til å være ute av døren før 7 om morningene. Itillegg har Aurora begynt å være mye våken om nettene.

  Heldigvis har vi veldig greie tider på skolen, kun en dag vi er på skolen til 3, de andre dagene slutter vi tidligere. Deilig å hente snuppa tidlig, så det ikke blir så alt for mange timer i bhg. Merker at ting trenger så utrolig mye mer planleggning nå, enn det gjorde før jeg startet på skolen. Er jo bare i uke 2 på skolen, så kommer vel litt mer inn i det etterhvert. Så langt er jeg iallfall veldig fornøyd med både skolevalget og linjevalget. Selv om jeg savner veldig å være mer med Aurora. Men sånn blir det jo uansett om man går på skole eller jobber.

  Kjæreste bursdag

  Idag ble min kjæreste 21 år ! Beste kjæresten og pappaen <3 var så heldig at svigermor kom og så til snupp når hun skulle sove idag, så vi reiste ut å koset oss med mat, Indisk selvfølgelig :)

  Kjempe koselig kveld, med mannen i mitt liv :)

  Kjøkken helg !

  Store deler av helgen har blitt brukt på kjøkkenet, feiret bursdagen til min kjære idag, som blir 21 år i morgen <3 veldig koselig. Også har det blitt litt god mat også.

  Så her er det nesten bare matbilder idag, skal si dere det er vanskelig å få noen gode bilder av mat... :p

  Gårsdagens middag, biff med hjemmelaget bernasiesaus, stekt sopp og ovnstekte poteter gratinerte med ost :)

  Herregud som den kaka så ut, sleit litt med sukkerpastan men den smakte iallfall godt! Sjokoladekake, fylt med bringebærkrem og sjokoladekrem. Ved siden av er det ostekake

  Og dagens middag, INDISK <3

  Skogstur

  Igår når jeg hentet Aurora, tok vi å gikk oss en tur i skogen. Endte vel igrunn med at jeg bærte henne det meste av veien. Hun vet hvordan hun skal få vilja si ! Da setter hun seg bare ned å hyler, helt til jeg bærer henne. Hehe. Men vi koset oss iallefall masse, fant litt bjørnebær, bringebær og blåbær. Desverre var det veldig lite blåbær igjen, får prøve oss litt lenger inn i skogen neste gang :) Så var det hjem å leke litt i sandkassen før vi gikk inn, å koset oss vidre :)

   


  "BÆR MEG DA MAMMA ! "


  Fikk enderlig prøvd de nye joggeskoa jeg fikk av Jørgen, er de ikke stilig ? :D
  Blå på tunga !


  Kort dag.

  Kort dag på skolen idag også. Imorgen starter vi med vanlig timeplan, så da blir det lengere dager. Sluttet så tidlig som 12 i dag, hadde tenkt til å ta med meg Aurora på vei hjem, men hun sov. Så ville ikke vekke henne, henter henne heller når hun våkner. Så tenkte jeg skulle reise bort nå snart. Hun ble levert halv ti i dag av Jørgen, så blir ikke så lang dag på henne uansett :)

  Så da blir det litt mor og datter tid i dag, savner å være med henne hele dagen <3 Kanskje jeg skal prøve å få knipset litt bilder også :)

   

  Skolestart.

  Idag var det hele igang igjen, jeg med min første skole dag, og Aurora tilbake i bhg, etter å ha hatt langhelg.
  I morgen skal Jørgen starte på skolen igjen også, bare 2 uker siden han var der sist.

  Syntes det var veldig merklig å sette seg på skolebenken igjen, er trossalt 2 år siden jeg har gått noe skole. Siden jeg var hjemme hele svangerskapet, og nå til Aurora var 15 mnd. I svangerskapet hadde jeg som noen sikkert vet, ikke sjangs til å gå noe skole, 9 mnd med hypermesis og mye sykehus. Men nå er jeg veldig klar for å bli ferdig. Har heldigvis en rolig start, kun 1 t på skolen i dag, og de neste 2 dagene slutter vi klokken 12. Deilig. Så ble kort bhg dag på Aurora i dag også. Værste for meg blir nok å komme seg opp så tidlig på morningen. Må levere Aurora i bhg, og starter på skolen halv åtte. Å jeg er jo b menneske delux. Så det kan bli spennende :P Veldig glad jeg har bil iallefall, ellers hadde det vært umulig !  

  Nå skal jeg snart få snuppelure i seng, også prøve å få litt orden her før jeg skal stupe i seng.

   

  Bilder fra båttur

  På lørdagen tok vi en båttur, var så heldige å få låne båten til svigerfar. Litt lettere med stor båt når man har med seg barn. Var ute i mange timer, og bare koset oss. Og en liten tur i holmsbu og spiste is. Aurora sov en liten lur i båten. Utrolig deilig dag, deilig med litt familie tid før det brakte løs med skole og barnehage.  Nattens tekst

  Nå ligger jeg å venter på søvnen som forhåpentligvis kommer til meg snart. Et sikkerlig problem å få sove om kvelden til tider, og kanskje enda værre å komme seg opp tidlig neste morgen.

  Nå er det nok mine 2 siste dager hjemme med Aurora før skolestart. Heldigvis er hun godt tilvent i bhg nå, og det går veldig bra. En bekymring mindre, selv om det gjør veldig vondt å gi litt "slipp" på henne. Skulle så virkelig ønske jeg hadde mulighet til å vært hjemme med henne lenger. Men nå må jeg peise på, og bli ferdig med utdannelse. Uten det blir det ikke store pengene inn.. Spesielt ikke når vi aldri vinner i Lotto ;p

  Håper på litt fint vær i morgen så vi kan få vært litt ute, men ser vel ikke bra ut.  God natt ! :)

  Høst allerede ?!?

  God morgen <3

  Her startet dagen før 7, Aurora var levert i bhg litt etter halv åtte, og bilen på Eu kontroll kl 8. Har 2 biler på eu kontroll idag, den andre leverte vi i går kveld.  Nå håper jeg begge går gjennom med glans, hehe :) 

  Her er det 12 grader ute, å i natt har det vært enda lavere. Itilegg så blåser det kaldt. Brr... Høsten har kommet ja. Alt for tidlig. Hadde håpet på litt sommer til altså, men det er nok for mye å be om i dette landet.
  Er siste dagen til Aurora i bhg denne uken, siden det er planleggningsdag i morgen og fredag. Så da får jeg prøve å være litt effektiv i dag. Så skal vi kose oss masse i helgen, før hverdagen kommer for fult.

   Nå har jeg nettopp opprettet forsikring til Aurora. Skulle ha gjort det mye før. Men bedre sent enn aldri! Nå er den hvertfall på plass, å hun er forsikret mot det meste med "pluss forsikring".

   Lite sommerminne fra vi var i Bulgaria. Trur dette er det første "grisete unge" bilde jeg har lagt ut faktisk :)

  Null avslapping

  Idag leverte jeg Aurora i bhg kvar over ni. Å etter det har det gått i et, fått ryddet og vasket leiligheten, tatt vindusvask innevendig, ukeshandlet, og brettet og vasket store mengder med klær etter nok en vannlekkasje på vaskerommet. Så hentet jeg frøkna i bhg litt før tre, så var det rett hjem å spise middag etterfølgt av enda mere klesvask(med hjelp av lille snupp) og lek før legging. Nå har jeg endelig satt meg ned, å tenkte å hoppe rett i seng for å se på serier. Jørgen ligger dårlig, og har gjort det et par dager. Nå håper jeg snart vi er ferdig med sykdomstullet. Nå har det holdt på i 2 uker her hjemme. Æsjamei. I morgen skal jeg prøve å få tatt utvendig vindusvask. Greit å få gjort slike ting før det blir enda mer hektisk, når jeg starter på skole.

  Da har jeg kjedet dere nok for idag :) håper dere har hatt en fin dag :)

  11.08.2013

  Hei !

  Barnehage starten til Aurora har gått veldig bra. Hun trives godt, og det syntes veldig godt på henne at hun har godt av å gå i barnehage. Selv om det gjør vondt for meg som mamma, og sende "lille babyen" min på 15 mnd i bhg. Men når hun trives, og har det bra, så gjør det ting litt bedre. Virkelig superfornøyd med de ansatte, og barnehagen så langt. Aurora kommer nok til å få det fint der, og hun har veldig godt av å leke med andre barn og få brukt litt energi. 

  Nå er det ikke lenge til skolestart for meg heller. Blir veldig rart og sette seg på skolebenken igjen. Men nå er motivasjonen der iallefall. Gleder meg til å bli ferdig med skole, og gleder meg til vi endelig skal ha faste inntekter, og få kjøpt oss hus etterhvert. Hus, er vel kanskje det jeg gleder meg mest til. Det trur jeg Jørgen gjør også. Vi har det veldig bra der vi bor nå, men er noe med å ha noe eget, og få ting slik man vil. Godt jeg har en handyman :) Har mine tanker om hva jeg vil jobbe med nå, så får vi se om det forandrer seg med tiden, eller om det forsatt er det jeg vil gjøre. Godt å hverfall ha en plan :)

  Igår kveld var Aurora hos min mamma, mens vi var en tur ute. Har ikke drukket siden bryllup i april, og før det så var det vel kanskje enda lenger siden. Så det forklarer kanskje hodepinen idag. Godt med litt tid for seg selv også, men det holder abselutt med engang i blandt for min del. Da er det jo så mye bedre når man først går ut også, når det er noe man ikke gjør hele tiden. 

  Nå er Aurora lagt for en lur, så jeg tenkte jeg skulle ligge å late meg på sofan før hun våkner.


  En liten evighet siden Aurora var så liten, men samtidig føles det ut som om det var i  går. Nå er hun barnehage barn, før jeg vet ordet av det er jeg vel pansjonist ...


  Hva er dine planer for dagen ? :)

   

  Bhg start.

  Hei !

  Her har det vært stille de siste dagene, jeg har vært syk og pcen har blitt frisk. Enderlig er den ikke treg lenger. Så nå går det ann å bruke den litt igjen :) Deilig.

  Aurora hadde første dag i barnehagen på mandag, da var jeg der hele dagen med henne. Igår var Jørgen og jeg der i noen timer med henne, så var hun der 2 t alene. Å nå er hun i bhg igjen, hun skal prøve litt lenger alene i dag. Det går veldig bra med barnehage start, trur kanskje det er værst for meg :P Nå er det utrolig uvant å sitte alene hjemme mens frøkna er i bhg. Men skal benytte muligheten til å få gjort litt her hjemme. Etter mye sykdom ser det helt bomba ut.
  Ha en forsatt fin dag :)


  (Arkiv)   

  Endelig friske, trur jeg ...

  Etter nesten en uke med oppkast, feber og dårlig form ser det ut som vi er bra nå. Jeg lå bare 1 dag med oppkast, mens Aurora holdt på frem til i går. Nå er hun iallfall feberfri, og virker frisk *bankibordet*. Jørgen slapp unna, heldigvis. Han hadde eksamen på fredag, og bestod med glans, så nå er det 2 uker ferie før skolestart på oss begge. Imorgen er det barnehagestart for Aurora, om hun ikke blir dårlig igjen selvfølgelig. Godt vi har fri de første to ukene, så hun får korte dager, og en lang tilvenning. Trur det meste er klart til barnehagestart, har hatt et par shopping runder nå så :)

  Aurora som sover oppå meg om nettene, er man syk, så er man syk :p

  En tur på barneavdelingen.

  Igår endte dagen på legevakta, for å så bli sendt vidre til sykehuset, og barneavdelingen. Heldigvis var alle prøvene fine og Aurora tok noen slurker med drikke tilslutt, etter å ikke ha fått i seg drikke på 2 dager. Hun har fått litt legeskrekk, hyler så fort en lege tar på henne. Ble så mye prøver, og stikking på henne stakkar /: Vi var ikke hjemme før 02.30 i natt, og sov helt til 11.30 idag. Aurora våknet ikke engang av vekkeklokka til Jørgen på morningen idag, og skal love dere den ringer leeeeenge. Hehe. Deilig å ligge inntil mamman og pappan sin når man er syk :) Heldigvis er formen bedre idag, fikk med litt pulver til å ha i drikken hennes, så hun får i seg det hun trenger. Og vi har åpen retur til sykehuset, itlfelle hun skal bli like dårlig igjen.

   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits