• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • 23 uker
  23 +2 på vei idag og bare 17 uker igjen. Tenk at det ligger en liten baby på rundt 28 cm inni der nå!
  Nå er det vel på tide å begynne snakke litt om navn snart også. Tviler på vi finner ut av hva lillesøster skal hete før like før hun kommer, vi har nemlig ikke helt lik smak på navn.... Det å komme frem til at Aurora skulle hete Aurroa den gangen henne lå i magen. var ikke bare, bare det heller skjønner dere, så vi vet at vi har en liten utfordring foran oss der. Haha.

  Svangerskapet går egentlig greit. Bekkenet er på tur og jeg har litt kvalme, men virkelig et drømmesvangerskap iforhold til forrige svangerskapet, så jeg klager ikke! 
  Det virker ikke like fjernt med en baby til lenger heller, og jeg merker ukene går fort! Skal bli godt å få en liten baby til! ♥

  #gravid #svangerskap #mammablogg 

  Det vakreste jeg vet ♥

  Idag var det familie bursdag som stod på planen.
  Aurora er helt "rar" når vi er på slike ting. Hun er så selvstendig og flink! Løper avgårde for å leke med de eldre barna og for seg selv. Og hun kan fint styre på ute helt selv, så vi ser henne nesten ikke i det hele tatt. Mamman og pappan blir helt uinteressante. Hjemme rører hun sjeldent lekene sine, og leker vel så og si aldri alene. Håper hun blir litt mer selvstendig med leken hjemme etterhvert også. Vi hadde det iallfall kjempe koselig i bursdagsfeiring alle sammen, så en topp søndag for vår del.

  Idag kom jeg heldigvis på at jeg hadde med kamera litt før vi skulle reise hjem (ja, jeg er en suse med det kamera, og glemmer det alt for ofte), så jeg fikk knipset noen bilder av prinsessa i det minste;  Også min kjekke kjæreste da ;

  (Aurora hadde på seg strømpebukse altså, men den ble våt, så derfor hun er uten strømpebukse på bildene)

  Magebilde og en liten svangerskaps oppdatering kommer veldig snart ! ♥

  #mammablogg
   

  Helg ♥

  God lørdagskveld ! ♥

  Fikk unnagjort både pilates og tatt et lite røsk hjemme i går, før det brått ble Pomp de Lux party på Aurora og meg. Er jo så utrolig mye fint, at det er jaggu ikke lett å kontrollere shoppinga. Ble litt klær til prinsessa, så jeg gleder meg såå til det kommer på posten!

  Idag ble det litt senter trasking i gråværet, Jørgen hadde fri helg også så da passet det bra. Vi spiste lunsj og shoppet litt. Aurora sovnet i vogna etter vi hadde spist lunsj, og det var igrunn helt topp. Hun er jo ikke så veldig glad i å se på ting til andre enn seg selv, så helt greit å kunne kikke uten at "sjefen" kjeftet, og skravlet høl i hodet på oss. *fnis* 

  I kveld har vi koset oss med bakt potet, med masse godt i. Etterfulgt av godis og Skal vi danse på skjermen, det syntes igrunn Aurora var helt topp. Hun var blid som ei sol helt til hun la seg. Siden hun sov på dagen ble det sent i seng i kveld, og hun var ikke i seng før klokken var over halv ni.

  Vi skrives snart ♥

  #mammablogg 
   

  Endelig !

  God morgen ! ♥

  Når jeg våknet i dag følte jeg endelig at energi nivået var begynt å øke litt igjen *BANK I BORDET*, selv om stemmen var helt borte. Nå håper jeg virkelig dette var siste runden med sykdom, for nå er jeg virkelig sliten av disse "virusene". Ikke bare, bare å være gravid, ha fibromylagi og være  "virus" syk i nesten 3 uker sammenhengende, hehe. 

  Idag skal jeg presse meg på Pilates trening igjen, og det skal bli så godt!  Å forhåpentligvis har jeg litt energi igjen til å ta et røsk her hjemme etterpå, for det ser virkelig ikke ut etter den lange perioden med sykdom. Men først, en god start på dagen  Ønsker dere en god fredag ♥

  27.08.2014

  Aurora tester bagen til Baby Jogger vogna.   Konklusjon ; God plass til lillesøster!(og visstnok så god å ligge i at hun spurte om hun kunne sove i den på natta, isteden for senga si ) 


   

  Hurra !!  Min kjære samboer har bursdag og er 22 år idag. Hurra for verdens beste pappa, og kjæreste som vi elsker så høyt! ♥ 
  Det ble ikke noe særlig feiring idag, men det ble iallfall favoritten til middag; Indisk . etterfulgt av ostekake, også billetter til Top Gear live da, fra Aurora og meg. Så jeg trur han var fornøyd tiltross :)   Maks uflaks...

  Først streptokok infeksjon, samme dag som den ukeslange pencelin kuren var ferdig-fikk jeg omgangsyke, etter 3 døgn utslått av omgangsyken fikk jeg noen voldsomme magesmerter, kvalme og følte meg ikke bra, reiste tilslutt på legevakten. Magesmertene kom visstnok av et sår eller en betennelse i magen som følge av all oppkastet. Etter 2 døgn med disse plagene følte jeg meg nesten frisk når jeg la meg igår kveld... I natt våknet jeg opp potte tett i nesa, med vond hals, feber og dårlig form. Hurra! Hvor uflaks kan man ha ?! Jeg trur immunforsvaret mitt har tatt seg ferie under denne graviditeten ...

  Svangerskaps oppdatering !

  Åjoda, bare et par timer etter jeg publiserte innlegget på torsdag startet morroa for meg også! Hurra for omgangsyke !
  I går morges ble Jørgen også dårlig, så vi lå rett ut begge to. Svigermor hentet heldigvis Aurora igår, så hun slapp å være hjemme med oss. 
  Nå er vi på bedringens vei, og Aurora ligger å sover søtt i sengen sin. I morgen håper jeg at vi er helt friske alle sammen

  Men nok sykdoms snakk, jeg ble jo spurt om å ha litt ukes oppdateringer om svangerskapet. Det har gått litt i glemmeboken, men nå var det vel på tide med en. Så her kommer en kort svangerskaps oppdatering !


  .-Termin: 29 desember 
  - På vei: 22+1 

  - Kjønn: Ser ut som en liten lillesøster ♥
  Navn:  Har vi nesten ikke snakket om enda.
  - Aktivitet innenifra: Ja, masse!
  - Utålmodig: Nei.
  - Vektøkning:  7 kg (før omgangsyken riktignok, men regner med de kommer ganske fort på igjen)
  - Vann i kroppen/Hevelser: Nei.
  - Søvn: Aldri sovnet så fort som jeg gjør under dette svangerskapet.
  - Neste kontroll: Til tirsdag, om jeg ikke husker feil..
  - Utstyr: Vogn er i boks, så har vi en god del som skal brukes etter Aurora. Klær og slikt venter jeg nok en liten stund til med.
  - Strekkmerker: Ingen nye, foreløbig
  - Om fødselen: Det er jo evigheter til enda, er det ikke ? hehe.
  - Plager: Kaster fremdeles opp noen morgninger i uken, men formen er veldig god iforhold til svangerskapet med Aurora. Bekkenet er litt på tur, men jeg klager ikke ! :)
  - Oppegående: Ja, storsett.
  - Sulten: Litt opp og ned.
  - Dilla på: Gul saft !
  - Kynnere: Ja.
  - Tungt:  Nei..
   - Høygravid:  Nei, det er en stund til enda.


  #mammablogg #gravid

   

  Sykdom i hus.

  Det tok ikke mange dagene etter ferien, før det ble barnehage "pause" på Aurora igjen. Igår begynte hun å kaste opp..
  Hun var så dårlig, og det var så mye oppkast at fysj. Vaskemaskinen gikk i ett, hun stod for det meste i dusjen og formen hennes var mildt sagt elendig. Det er så vondt å se når hun ikke har det godt. Når kvelden kom kviknet hun litt til, og sovnet tilslutt i sin egen seng. Hun sov hele natten uten oppkast, og våknet blid og fornøyd idag. Så deilig at det var kortvarig! *bank i bordet* Spy syka er virkelig noe av det værste som finnes.

  Litt slapp og redusert idag, men får i seg mat igjen og virker i god form ellers. Nå håper jeg bare vi andre har sluppet unna, og ikke blir dårlige vi også. 

  Men nå skal vi kose oss litt sammen før det er leggetid på frøkna, vi skrives senere ! :))

  #mammablogg 

  Mammas lille hjelper ♥

  Dette var middagen idag; Fiskesuppe med nybakt foccacia ♥ Smakte helt supert .  Aurora elsker å få hjelpe til på kjøkkenet, så idag etter middag laget vi eplekake. Hun fikk ta oppi alle ingrediensene selv, så hun satt å grisa og kosa seg. Haha. Halvparten av eplebitene gikk i munnen hennes før de rakk å komme på kaka, og når kaka endelig var i ovnen tok det litt for lang tid.. Så hun spurte om hun kunne legge seg (!?!?) Når jeg spurte om hun ikke ville vente til kaka var ferdig så hun fikk smake litt først sa hun bare ; "Nei mamma, pusse tenna og sove senga nå jeg", så hun var virkelig sliten idag! Så sliten at hun ikke var grinete engang... Det er overhodet ikke hverdagskost at hun vil legge seg klokken seks altså. Lille søte ♥

     Selv om Aurora hadde sovnet før kaka var ferdig, måtte nesten vi smake, og den var såå god :) Jeg har nemlig fyst på eplekake i noen uker nå.. Skylder på graviditeten (som vanlig)... Haha!

  #mammablogg #mat #baking

  Tv på planen...  Ikveld sitter vi benket foran tv'en.
  Det er nesten litt ille å si det, men det er godt å være litt "tv slave igjen" og jeg har gledet meg til høstens programmer startet igjen.
  Så da var det var helt topp å krype under det pleddet med stearinlysene tent, og vente på god underholdning på skjermen. Jørgen har ikke fått bøkene enda, så da får han ikke startet med leksene idag, det betyr at jeg kan krype inn i armkroken hans resten av kvelden ♥

  Ønsker dere en fin kveld ♥ Er det tv på planen hos dere i dag også ? 

  Et punkt..

  Etter å ha hatt på meg et titalls forskjellige topper, bannet og klaget litt konkluderte jeg med at -det funker bare ikke å ha på seg de "gamle" klærene-.
  Endte opp med en genser jeg vet at går over magen, og puttet de jeg aller helst ville hatt på meg innerst i skapet. Et par av genserene jeg hadde prøvd rakk meg såvidt til navlen, og de andre så jeg ut som en søppelsekk i. Det med klær har vist blitt et litt følsomt punkt dette svangerskapet... . 


  Uansett, vi har hatt et par timer med barnevakt i kveld, og vært på kino og sett "Børning". Veldig deilig med disse kjærestekveldene på kino innimellom.
  Imorgen er det tilbake til hverdagen, Aurora skal tilbake i barnehagen og Jørgen starter på skolen igjen. Litt trist at sommeren er over allerede, men samtidig så har vi så mye å se frem til at det er helt greit♥

   

  Luksus !

  Når man våkner opp med en strålende blid 2 åring som er veldig opptatt av at både henne selv og mamman skal få "taffe" (kaffe) å starte dagen med...
  Aurora får servert frokosten sin, og "taffen" sin selvfølgelig, (som idag var appelsin juice), før hun løper inn på rommet å starter å leke med babyene sine.
  Da har mamman mulighet til å dumpe ned i sofaen med kaffe og siden det er lørdag; en liten sjokolade, og nyte en forholdsvis rolig morgenstund med et blad i fanget, helt uten sutring og mas... 
  Det er hverdags-luksus  det ! ♥ 
  Ønsker dere en super fin lørdag ♥ 

  #mammablogg  

  Ut på tur, aldri sur (??)

  Idag har vi vært spreke og gått tur i skogen. Utrolig tungt da det var skikkelig skogstier, kun oppover bakker, stein og overhodet ikke egnet for barnevogn i det hele tatt.
  Neste gang trur jeg vi prøver en annen løype, der man slipper å bære vogna nesten like mye som man triller den. Det ble nesten 2 timer med gåing i bakker, så vi fikk iallfall brukt kroppene våre litt.
  Aurora syntes ikke det var så stas å være på tur i skogen, og satt i vogna å furta meste parten av tiden, noe som igjen resulterte i at Aurora fikk en litt små grinete pappa, og jeg gikk på tur med to henge geiper... Haha - det var heldigvis ikke like ikke hele turen (....bare nesten). Kamera var tilogmed med på tur idag, men ble selvfølgelig helt bort glemt...*skjerpings!*

  Resten av dagen har gått til lek, besøk og "middagstid". Vi laget Biff stroganoff, med ris og bakte deilig foccacia til middag, etterfulgt av (ferdigkjøpt) sjokoladepudding med vaniljesaus til dessert . Etter Aurora var i seng, strandet jeg i badekaret med nyeste utgave av ELLE, og nå trur jeg faktisk det nærmer seg leggetid for denne gravide kroppen... Klokken er 22.30, og øynene holder på å skli igjen allerede. 


  Et bilde av Aurora- på en litt bedre dag enn hun hadde idag. 

  Ønsker dere en god helg så lenge ♥

  Syk og svak...

  Natten var forferdelig ! Hovene mandler, vondt å svelge og kroppen føltes helt elendig.

  Etter streptokok infeksjonen jeg hadde tidligere i år, der jeg lå rett ut i nesten en uke før jeg kontaktet lege - fordi jeg trudde det skulle gå over av seg selv - og jeg tilslutt endte opp med å måtte ta dobbel pencelin kur for å bli kvitt den, var iallfall en ting sikkert: ikke igjen! Streptokokker er forferdelig å gå med, spessielt når løsningen egentlig er så "enkel" !

  Så jeg ringte legekontoret så fort de åpnet idag så de fikk tatt prøver av meg. Og mistankene om streptokokker stemte, så da ble det pencelin kur på meg. Formen begynner allerede å bli bedre, hurra :D

  Aurora har jo ferie denne uka også, så greit å være i form når man har en super aktiv 2 åring hjemme.

  Nå blir det litt bladlesing her før det er natta. Vi skrives mer i morgen :)

  Ny vogn !

  Denne gangen var vi klare på at vi skulle ha en lettere type vogn, en med bevegelige hjul og en vogn som var lett å styre rundt både på senter og på tur. 

  Etter å ha prøvd utallige vogner stod vi mellom Baby jogger og Bugaboo Buffalo. Fordeler og ulemper ble veid mot hverandre, og det endelige valget falt på Baby Jogger City Elite.
  Tiltross for at vogna ser litt "kjedelig" ut, var det den som var den definitivt beste å trille. Vogna er også lett, noe som er en stor fordel når den skal løftes inn og ut av bilen av min "ødelagte" kropp.
  Vi kjøpte den i fargen Sand, og jeg er så fornøyd. Bagdelen hadde de ikke på lager på Barnas Hus, så den skal jeg få bestille nå i kveld. Det blir Delux bagdelen, da den er størst og finest. Med vinterbaby i vente er det jo viktig med god plass til vinterpose. Vogna ser veldig fin ut med bagdelen på også, skal vise dere når den også er i hus! 

  Så denne skal Aurora få lov til å bruke frem til lillesøster kommer, og da blir det "babyvogn" :)


  Nå gjenstår det å finne en ny stelle bag som passer til vogna, syntes det er så vanskelig å finne noen fine,.Noen som har forslag kanskje ? :)

  #mammablogg  

  Mage-tafsing!

  Oi, dagene har bare flydd avgårde så bloggingen har blitt "litt" nedprioritert i helgen kan man si.

  Fredagen hadde vi barnevakt på kvelden og var ute en tur. Da var det Svelvikdagene, og Plumbo konsert. Haugevis med folk, mye øl og musikk. (Jeg var riktignok edru, om noen skulle være i tvil).
  Å gå med gravidmage på områder med mye promille er noe for seg selv. Det er virkelig godt jeg ikke bryr meg noe om "tafsing" på magen, for jeg vet ikke hvor mange hender som var borte og strøyk og kosa på magen min. Helt ok når det er kjente, men når vilt fremmede kommer bort og bare mååååå kose magen og noen tilogmed begynner snakke babyspråk til den, ja faktisk har en hel samtale med magen min, da blir også jeg en smule ukomfortabel. Haha! 


  Ble svært lite bilder i helgen, så da får det bli et magebilde fra forrige uke.

  Fra lørdag til søndag, hadde vi besøk av en av mine nieser. Celina på 3 år, som Aurora er veldig glad i å leke med. Det er jo bare 1,5 år imellom de, så da er ikke aldersforskjellen så veldig stor heller. Da var det høyt lydnivå, litt krangling og masse latter her. Er så glad vi har en stor familie, for det har virkelig Aurora masse glede av ♥

  Men jeg får skrive mer senere. Nå er det en liten frøken som vil leke ! Hun har ferie fra barnehagen denne uken, så vi koser oss hjemme :)

  #gravid #mammablogg


  Vår lille skatt ♥

  Nå er det lenge siden jeg har delt noen ordentlige bilder av Aurora, så nå må jeg få skryte litt.
  Her er prinsessa før barnehagen idag. Det er ikke så ofte hun har tid til å bli tatt bilder av, men idag stilte hun gladelig opp (i ca et halv minutt).
  Hun elsker å pynte seg, og vil gjerne velge hva hun skal ha på seg selv. Skikkelig jentejente denne frøkna, selv om hun gjerne leker med biler og er litt over middels opptatt av motorsykler og traktorer.. hihi.  #mammablogg

  Svar på spørsmålsrunden.

  SVAR PÅ SPØRSMÅLENE 

  Gleder Aurora seg til den nye babyen ?
  Jeg trur ikke helt hun forstår at babyen skal komme ut av magen. Så å glede seg på den måten trur jeg ikke hun gjør. Men jeg trur hun kommer til å forstå litt mer etterhvert og når det nærmer seg.

  Er Jørgen Auroras biologiske far?

  Ja


  Hvilket kjønn blir det?
  Det ser ut som det blir en jente

  Hvilket navn tenker dere på nå? :)

  Vi har snakket lite om navn til nå, men har vært innom et par stykker. Hva det endelige navnet blir trur jeg vi trenger en liten stund til på å bli enige om. .

  Hva liker du best med sommeren?

  Varmen, sola og ferie.

  Favoritt Feriested?
  Beste stedet jeg har feriert er i USA.

  Kan du svare på video?

  Nei, det ble ikke det denne gangen (heller)

  Hva er det beste med Aurora?

  Det beste med Aurora... Det må være alt. Det som gjør Aurora til Aurora. En bestemt liten frøken som vet hva hun vil, med et stort hjerte i en liten kropp.

  Skjønner Aurora at hun skal bli storesøster?
  Hun ser iallfall ut til å skjønne at det er en baby i magen til mamma, men om hun forstår noe mer enn det vet jeg ikke helt. Hun jatter iallfall med når jeg sier babyen skal komme ut, så kanskje....

  Hvor lenge har du kjent Jørgen?

  Hmm,... jeg trur jeg var 11-12 år første gangen jeg møtte Jørgen.

  Hvordan var reaksjonen til Jørgen når du fat ut om graviditeten denne gangen?
  Ehm, det husker jeg egentlig ikke helt. Vi snakket ikke så mye om det de første ukene. Det kan jo fort gå galt de første ukene, så gleden kom vel først når vi passerte 12 uker.

  Tenker dere på å flytte til et større hus?:)
  Ja, planen er å kjøpe hus om 2 år når Jørgen er ferdig med skolen. Det gleder vi oss veldig til !

  Tenker dere på å gifte dere?:)
  Vi skal vel gifte oss en gang i fremtiden og vil det begge to,men det blir mange år til enda. Først ut blir iallfall huskjøp.

  Hvor lenge har du og Jørgen vært sammen?
  4 år i november.

  Hvordan var det å flytte ut med kjæresten din? Tanker rundt dette?
  Det gikk veldig fint, veldig natulig egentlig. Merket aldri noe stor overgang. Den største forskjellen er vel at det er helt forferdelig å sove alene om han er borte en natt, når man er vandt til å ha noen ved siden av seg. Haha.

  Hva graviditeten planlagt denne gangen? 
  Ja, delvis iallfall.

  Kan jørgen skrive et innlegg her på bloggen også?
  Kan jo alltids spørre han..

  Hvordan er Jørgen som pappa?:)
  Helt super ! Streng men rettferdig, omsorgsfull og gir masse kjærlighet ♥

  Kan du ha mageoppdatering hver uke ?

  Hm, det kan jeg kanskje prøve på. Skal se om jeg får det til i ukene fremover.

  Hva syntes foreldrene dine om at du ble gravid første gangen?

  Det trur jeg de syntes var helt greit, men de var vel kanskje litt sjokkert med engang.
  (bilde fra tidligere i sommer)

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på ! :)

  Utbytting og magebilder

  Hei ! ♥

  Idag har både mor og barn vært hos legen. Aurora skal tilbake om noen måneder igjen, da hun må sjekkes mer når kulden kommer. Har hatt mistanke om at hun kan ha barne astma, så da er det greit å få sjekket opp og eventuelt prøve litt medisiner når vinteren setter inn, og det blir på sitt værste. Hoste om nettene er hovedproblemet, og hun våkner flere ganger hver natt på vinterstid pga hosten.  Jeg hadde også astma når jeg var liten, så det er vel kanskje litt arvelig også det ? Tiltross for en litt utålmodig unge gikk iallfall legetimene greit og vi fikk sjekket det som skulle sjekkes.

  Aurora er lagt, så nå sitter vi plantet i sofaen både Jørgen og jeg.
  Det ble plutselig veldig mye vi trengte, så da må man undersøke litt og prøve få ordnet ting når Jørgen har fri(eller iallfall det mest nødvendige).
  Først ut blir nytt kjøleskap! Nå blir kombiskapet byttet ut med helt kjøleskap. Det skal bli godt med bedre plass, det er etterlengtet !
  Snart skal også ny vogn i hus, og det ser ut som om vi trenger en ny seng på rommet vårt som er litt mindre - for å få plass til babyseng der inne når lillesøster kommer. Å når jeg først er igang med å ramse opp, så trenger vi bilsete til den kommende lillesøsteren og stellekomode også. Det er heldigvis ikke ting som haster, da vi har noen måneder igjen til termin enda.
  Også får vi satse på at det blir full pott i vikinglottoen på onsdag *fnis*

  Legger ved et par magebilder (som for engangs skyld ikke er tatt med iphonen).
  På fredag er jeg halvveis, og jeg syntes tiden bare raser avgårde denne gangen.
  Husk at det er siste dag med spørsmålsrunden(her)  - svarene kommer ut i morgen kveld ! 

  Ha en fin tirsdagskveld ♥


  #mammablogg #gravid #familie

  Pinnekjøtt i august !

  Idag har jeg kost meg!
  Etter å vært fysen på pinnekjøtt i mange uker (måneder) laget min supre svigermor pinnekjøtt idag. I august.... haha, er man gravid, så er man gravid ! Det smakte sååå godt, og jeg trudde jeg skulle rulle hjem (som om jeg ikke er rund nok fra før av ).

  Vi har fått besøk av 2 av mine tantebarn som skal sove over til i morgen, så vi har brukt kvelden på å se film, og spise popcorn. Helt topp søndagskveld med andre ord.

  Spørsmålrunden som jeg la ut for noen dager siden skal jeg svare på til onsdag, da jeg ikke har rukket det i helgen. Så da har dere enda et par dager å stille spørsmål på :)

  Håper helgen deres har vært fin :))

  Siden kamera har ligget alt for mye i det siste, får det bli et mobil-magebilde idag. Tatt sånn ca akuratt nå!

  Instagram

  Fra instagram de siste ukene:

  @miacjohn

  Lillesøster ♥

  Igår var det tid for ultralyd igjen. 
  Det endte med at jeg først kom inn engang, der vi ikke så stort, for så å vente på venterommet å komme inn en halvtimes tid senere. Å det ser ut som det er en lillesøster som kommer ♥
  Denne babyen er ikke så lett å se kjønnet på, da navelstrengen ligger mellom beina, og hun har ligget "feil" til itillegg, men nå er vi altså nesten sikre på at det er en jente som kommer i slutten av desember.
  5 ultralyder har vi hatt for å finne ut kjønnet, og enda er vi ikke helt sikre! Men nå sjanser vi på at vi trygt kan kjøpe rosa denne gangen også.

  Idag er jeg 19 uker på vei, og det svangerskapet her har gått så fort til nå! Er så glad jeg får lov å oppleve et svangerskap på en annen måte enn forrige gang, et svangerskap uten intravenøst, og sykehus. Men bekymringene over at ting skal gå galt er der, og jeg kjenner klumpen godt i brystet. Det var jo så nære på at ting gikk galt med Aurora, enda jeg hadde så tett oppfølging som jeg hadde. 

  Nei, nå er det kveldsmat for hu gravide med de rare lystene, før Jørgen kommer hjem fra jobb- sjokoladepudding med vaniljesaus står på menyen i kveld ! Haha !
  God helg ♥
     Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits