• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Ulltøy ! <3

  Enderlig har jeg fått kjøpt ulltøy til Aurora, fra før av har hun kun hatt en ullbody i strl 46 som hun har vokst fra for lengst :).

  Så på fredagen kjøpte jeg fra Janus,Joha, Vill, og et par plagg fra HM, så får vi testet ut hvem merker vi liker best. Hun fikk pysj, bodyer og strømpebukser.
  Og vurderer å bestille litt fra nettet også, hvertfall en pysj til. Men ull koster, så det får vente litt :)
  Ikke at hun egentlig trenger mer klær, for komoden hennes renner over. Men så kaldt som det begynner å bli nå så er ull virkelig det beste. Ull er gull ! 


  Følger nøye med på hva jeg skriver om henne !:)

  Idag skal vi egentlig på babysvømming, men får se ann littegrann siden formen ikke er helt på topp. 

  Og idag er det bare en uke til Aurora er 5 mnd ! TIDEN GÅR SÅÅÅ FORT !

   

  Tenkte jeg skulle legge ut bilder av hvordan det var blitt i stua etterpå, har hatt et lite " Palle Prosjekt " :)

  Bilder fra fotografering !

  Noen blider fra fotograferingen vi var på igår, tar så lang tid å vannmerke alle bildene, så blir ikke fler nå :)

  Nydlige lille prinsessa mi <3

   

     Verdens vakkreste :))

  Vellykket!

  Første natten på eget rom for Aurora gikk helt supert. Våknet første gang 3, da ammet jeg og la henne i sengen igjen, og hun sov til 6, da tok jeg henne med meg inn i sengen og ammet og vi sov videre frem til klokken 10 :D første natten på lenge jeg faktisk har fått litt søvn, så selv om det er ekkelt og uvant å ikke ha henne på samme rom, så funker det :) mye bedre enn å amme hver halvtime natten igjennom, og at hun sutrer ogikke får sovet ordentlig !

  Satser på at denne natten går like fint :)

  Imorgen kveld skal vi til fotograf! Håper vi får noen fine bilder :) og at snuppa er blid !

  Aurora elsker føttene sine, ligger å underholder seg med de hele tiden :) bilde er tatt på dagen i dag.

  Første natt på eget rom !

  Nå sover Aurora på eget rom for første gang. Super ekkelt å ikke ha henne ved siden av meg. Men etter 2 uker med minimalt med søvn, må det noen endringer til. Så nå håper jeg virkelig det her går bra. Må nok investere i en baby Call med kamera også, blir helt nervevrak når jeg verken kan se eller høre henne puste. Usj.
  De siste ukene har hun bare tulla om natta, har ammet med ca 30 minutters mellomrom (!) og hun har sutra store deler av natta. Før sov hun natten igjennom, og våknet første gang rundt 6 på morningen for å spise og så sovnet under ammingen, og sovet til mellom ni og et på dagen.


  Desverre tar henne ikke smokk ( ikke flaske heller). Smokken tok hun kun frem til hun var 2 uker gammel, så nektet hun å ta den mer, enda jeg har kjøpt over 40 smokker til henne i forskjellige typer og strl. Det som er dumt når hun ikke tar smokk er at hun har vanskligere for å roe seg, og at jeg blir brukt som smokk. Og smokk minsker faktisk faren for krybbedød også, så er jo en del positivt ved at barna tar smokken. Flaska har hun tatt før, men plutserlig fått det for seg at hun ikke vil ha den heller. Kun pupp på den snuppa her.

  Men nå får jeg prøve å sove litt, før hun våkner. Krysser fingrene for at det blir mange timer til !

  Liten gravid mage !

  Dette bilde er tatt 3 timer før fødselen startet !

  Og inni der lå en baby på 2720 g og 46 cm lang.

  Jeg fikk mage veldig fort, jormoren ble helt overrasket over hvor fort livmoren kom over skambenet på meg, men jeg fikk aldri veldig stor mage. Husker jeg begynte å lure når magen var så liten når jg lå på ryggen den dagen, men snuppa gjemte seg godt inni der. Når jeg stod datt hun jo fremover og magen så mye større ut.

  Drept av mor og far

  Her om dagen leste jeg en artikkel i Foreldre og barn. Foreldre som dreper sine egene barn. Helt sjokkerende artikkel. Der en rettsmedesiner forteller om obduksjoner der det har vært en 7 uker gammel baby med 18 ribbensbrudd, en baby som var kvalt med tåteflaske, små barn som har blitt slått i bord plater og barn som har blitt etterlatt ute for å fryse i hjel, og dette har deres egene foreldre gjort mot dem.

  At noen har hjerte til å gjøre noe sånn ? Drepe små uskyldige barn, helt ufattelig. At noen i det hele tatt påfører de skader, og er voldelige. Mot sine egene barn!

  Hater å lese om det, og høre om det. Men det er en del av virkeligheten, og man kan ikke bare lukke øynene. For det skjer, også i Norge.

  Har null forståelse for det. At noen idet hele tatt kan tenke på å påføre barna sine smerte? Grusomt.

  Leiligheten !

  Her kommer de etterlyste bildene av leiligheten !

  Badet som mangler litt listing før det er helt ferdig :)

     Soverommet:


  Kjøkknet :)
   
  Stua:

  Også en liten smakebit av rommet til Aurora, som er langt ifra fedig enda.
  Slappe og syke ...

  Hei !
  Ikke mye som skjer her om dagen men. Har pusset opp tripptrapp stol til Aurora, malt den i en rosafarge, så bare litt små ting igjen med den så er den klar. Kan legge ut bilde når den er helt ferdig.

  Jeg har vært små dårlig den siste uken, så når Aurora først har ligget litt for seg selv, har jeg ligget rett ut på sofaen. Så her ser det helt bomba ut. Hvis jg er litt bedre i morgen skal jeg prøve å få lagt ut litt bilder av leiligheten :)

  Aurora har heller ikke vært helt i form idag, vondt i magen og sutrete. Stakkar liten. Har hvertfall fått gått en tur i dag, så da har vi fått oss litt frisk luft i det minste :)

  Litt dårlig med ting og skrive om, siden det skjer veldig lite her som er noe å skrive om, og så var det den tiden da, som bare flyr fra meg etter Aurora kom til verden. Derfor har ikke comebacket mitt vært det helt store !

  Babysvømming !

  Idag var vi på babysvømming for første gang. Aurora elsker å bade hjemme, plasker og koser seg i badekaret. Og bassenget falt like godt i smak. Hun var et stort smil hele tiden :) og etterpå sov hun i 2 timer (imotsettning til 30 min som hun vanligvis sover på dagtid)

  Første møte


  Sliten, men veldig lykkelig ! Tenk at det er over 4 mnd siden allerde, oii.

  Farlig å være husmor!

  Etter jeg fikk Aurora, har jeg begynt å bake veldig mye. Og lage sikkerlige middager. Har virkelig fått øynene opp for å lage ting fra bunnen av, så det er ikke mye halvfabrika her.

  Lager baby maten selv også, så vet jeg selv hva jeg putter i henne. Men babygrøt, Den kjøper jeg ferdig.

  Det er jo så gøy, og når man går hjemme uansett så kan man jo ta seg tid til sånnt. Middagen prøver jeg alltid å lage sunnest mulig, men kakene veier vel opp for det. Elsker det lille kjøkkenet mitt, egentlig er jeg ganske forelsket i hele leiligheten vår :)

  Fant litt bilder til dere fra bakingen de siste mndene, selv om det er en god del kaker som jeg har glemt å ta bilde av også.

  Og ja , det er farlig for vekta å være husmor !

  Våken netter og stor jente ! :)

  Nå har jeg hatt 4 våken netter på rad ! Utrolig slitsomt, men skal ikke klage. vanligvis sover hun fra ni-ti tiden på kvelden til ti neste dag( med 2 måltider på morningen). Inatt satser jeg på en god natts søvn. Mistenker det har vært litt kløing i gommene, itilegg til litt magevondt. Dakkar lille snuppa mi :/

  På dagtid er hun verdens blideste, selv om hun hater å ligge for seg selv. Da blir hun kjempe sinna, så litt (mye) temprament har kommet allerede. Hun liker seg best på armen min, eller i vippestolen. Og sover kun 30-40 minutter på dagtid. Ikke noe sovebaby altså, men sover jo somregel så lenge om morningen så :)

  Helt utrolig hvor fort tiden går, på fredag var hun 4 mnd! Så hun begynner virkelig å bli stor :)

  Nå sover hun søtt i sengen sin, og har sovet siden klokken 21, så nå får vel jeg legge meg også.

  Veldig koselig med alle kommentarene deres forestten ! Kanskje jeg kommer sterkere tilbake med bloggingen snart ?


  Bilde er fra kveldsbadingen i dag :)

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits