• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Sen start på dagen.

  Hei ! 

  Vi startet dagen sent idag, Aurora ble levert i barnehagen halv ellve. Trur hun syntes det er godt å være tilbake nå, etter 1 1/2 uke hjemme. Imorgen skal hun ha fri igjen.
  Jeg sitter akuratt nå å spiser frokost, Yoghurt med musli, mens jeg ser på God morgen norge. 

  Igår fikk jeg fikk bestilt et nytt  bilsete til til Aurora. Var umulig å bare ha et. Jeg har jo isofix i bilen min, og sete med isofix. Men det har ikke Jørgen. Så når han har levert henne, har han brukt babysete, men hun nærmer seg jo grensen for å ikke kunne bruke det mer. Så da ble det enda et bilsete da. Å bilsete er dyyyrt. Men sikkerhet er viktig.  Og tar ikke sjangsen på å kjøpe slike ting brukt. 

  Men nå skal jeg nyte roen hjemme, alene. Ønsker dere en super fin dag ! <3


  Klar for barnehagen tidligere idag :)

  rolig lørdag

  Hei !

  Har dere hatt en fin lørdag ? 

  Jeg er alene hjemme ikveld, Aurora er selvfølgelig hjemme, men hun sover søtt i sengen sin. 
   Lørdager er det jo bare elendig underholdning på tv, så vurderer å sette på en film. Det er leeeenge siden jeg har sett en film alene. 

  Håper på litt mer energi i morgen så jeg får tatt litt husvask. For det trengs med en liten grise unge i hus :p

   Legger ved noen bilder av Aurora fra idag. Med ny pusekatt kjole fra Kappahl. Aurora valgte den selv i butikken. Hehe, elsker pusekatter hu :)   

  27.09.2013

  Tenkte jeg bare skulle stikke innom for å si hei, og ønske dere en knallgod helg.


  Her har vi tatt det helt med ro idag, sovet litt begge to. Og ladet opp til å reise å handle litt snart.  
  For å sende Jørgen  i butikken for ukeshandlingen alene, tar jeg ikke sjangsen på. Det hadde han nok ikke giddet heller. Hehe. Heldigvis møter han oss på butikken når han er ferdig på skolen, så jeg slipper å bære alle posene selv. Fikk overtalt han til det forrige uke også. Har rett og slett blitt litt lei av å handle alene med Aurora, og bære 5 bæreposer med Aurora på armen fra bilen, ned den lange og brattebakken til døra. Så nå må han bli med på handlingen, om han skal få noe mat den neste uka. Syntes da det er ganske rettferdig :)  Prøvde å få noen bilder av Aurora og meg idag. Ikke veldig lett med en unge med mark i rompa. Men fikk da tatt noen.

   

  Men nå må vi gå å ordne oss litt, så skal vi reise straks :) Ha fin fredag, så blogges vi snart igjen :)

  Sexy outfit

  Hei ! :)

  Har tilbringt noen timer på legekontoret i dag, forsinkelser, full lege sjekk og 5-6  glass med blod fattigere. 
  Nå håper jeg at jeg snart får noe svar på hvorfor jeg er i så dårlig form som jeg er. Å ikke minst, at det er noe som jeg kan bli kvitt.
  For sånn som formen min er nå, fungerer det ikke godt med skole eller noe som helst. Å jeg vil jo så gjerne fullføre skole, nå som jeg har funnet noe jeg vil trives med, og jeg vil fungere i det daglige. Forhåpentligvis er jeg noen svar rikere iløpet av neste uke. 

  Aurora er ikke i barnehage enda, har forsatt noen små prikker. For å være ærlig er jeg litt usikker på om det i det hele tatt er vannkopper eller bare utslett. Er så utrolig vansklig å se. Hun har jo veldig lite, og er ikke noe plaget. Men håper da virkelig det er vannkopper for nå har vi holdt henne hjemme 1 uke, og blir nok hjemme resten av uken også. De ansatte i barnehagen mente det var vannkopper, så da satser vi på det. De har jo sett  det mange ganger før, og vet nok å kjenne det igjen. Greit å være ferdig med det iallefall. 

  Og så utrolig kaldt det er om dagen, fysjamei. Skrudd opp varmen i leiligheten. Men sånn gulvvarme tar jo flere dager før er oppe på den tempraturen det skal,så jeg ligger godt plantet under pleddet i sofan. Med Jørgen sin svære genser, joggebukse og ullsokker. SEXY :) ( dere burde være glad jeg sparer dere for outfit bilde nå, hehe  !)

  o
  (arkiv, lille baby rora)

  Jeg skal stupe i seng , å få all den søvn jeg kan få. Ikke sovet noe på dagen i dag, så jeg sovner jo nesten sittende. Får satse på at Aurora sover litt lenge i morgen :)

   

  Svar på spørsmålsrunde  -Hvor gammel var du når du fikk Aurora?

      Var 16.

   
  Har du inntekt?
     
   
   
  Bare stipend og lån.

  Jobber jørgen? 
   Han jobber deltid itlegg til skolen. Så han har kun et par vakter i mnd.

  Hvilken linje går du på vgs nå?:)

  Resurant og matfag.

  Hva har du planer om å bli ?

  Kokk, eller noe innen ernæring.

  Skal du få deg jobb? Eller jobber du?

  Det har jeg ikke mulighet til, pga av skole og Aurora.

  Er aurora ofte hos besteforeldrene sine?

  Vi prøver være flinke til å reise på besøk. Har jo 3 par med besteforeldre, men alle bor jo i nærheten. Men er ikke ofte hun er der uten oss.

  Kan Aurora snakke å sånt?

  Det begynner å komme endel ord, hun sier mer og mer for hver dag. Men hun snakker jo ikke i hele settninger akuratt.

  Bor dere under forreldrene dine?

  Jepp, vi har sokkelleilighet i samme hus.

  Ossen reagerte forreldrene dine da du sa du var gravid?

  Ikke noe negativt, de har vært støttende fra første stund.

  Og hvem fortalte du det til først?

  Om du mener generelt, så var det Jørgen.

  Hvilke blogger leser du?

  Mammablogger, matblogger. Er innom en del blogger i uken og leser.

  Hva sa Jørgen da du fortalte at du var gravid?

  Jeg ringte han og fortalte han det siden han ikke hadde mulighet til å komme til meg da. Da sa han ; Åja, ok. Er hos Emil jeg, ringer deg senere. Hehe :P


  Hvilken linje på vgs gikk du da du fant ut at du var gravid?
  Helse og sosial.

  Hva var det første plagget du kjøpte da du fant ut at du ventet en liten jente?

  Hm, det husker jeg ikke. Men når jeg fant ut at jeg var gravid, kjøpte mamman min en stripete fin body og en sparkebukse. Så det var det første som kom i hus :)

  Ossen er livet ditt nå?<3

  Det er veldig bra :)

  Fikk du strekkmerker under graviditeten? i så fall hvor?

  Fikk på hoftene, og 2 små på magen. Også på puppene da. hehe.

  Var Sigrid lenge hos dere når de filmet?

  Hm, mener hun var hos i nesten 4 timer :)

  Hvilket spørsmål ville du ikke at de skulle ta med? Du skrev det i ditt siste inlegg..

  Spørsmålet om prevansjon, hehe ! :)

  HVilken barnevogn har dere?

  Simo kombi vogn i grå. Også en rosa Simo sporsvogn i bhg.

  Kan du legge ut bilder av leiligheten?
  Har lagt ut bilder tidligere, men skal prøve få lagt ut litt oppdaterte bilder snart.


   
  Hvilken linje går samboeren din på ?

  Han går på høyskole, skal bli ingeniør :)


   
  Hva du skal blir når du bli? (utdanne deg til)

  Det blir nok kokk i første omgang.


  Har dere mye lekser?
  Jeg har jo vært en del hjemme pga sykdom, så har hatt litt. Men ikke mye :)

  Hvor får dere penger fra?
  Vi har stipend og  fult studielån begge to. Itlegg får vi littegrann fra ekstrajobben til Jørgen

  Hvor bor dere?
  Om du mener sted, så bor vi i Svelvik kommune.

  Vil du ha mange barn?
  Ja, jeg vil ha 3-4 barn. Men det kan jo alltids forandre seg. Har fått med Jørgen på å ville ha 3, men ikke 4. Så vi får se da :P


   Hva er deres sterke og svake sider som foreldre ?

  Jeg syntes igrunn vi utyller hverandre godt. Jeg trudde jeg kom til å bli den "konsekvente" av oss, men det er Jørgen som er. Aurora hører på han, men ikke meg. Kjefter jeg på henne så ler hun somregel.  Jeg er blitt svak, sikkerlig svak. Og Aurora vet og utnytte det. Hehe :P Vi gir masse kjærlighet, prøver å være flinke til å være konsekvente, og tar oss tid til henne. Våre negative sider er vel hvertfall for min del at jeg er svak, får så vondt av henne når hun "gråter", enda hun smiler så fort hun sitter på armen min. Også hater vi å stå opp om morningen begge to.
   

  Fin mandag ?

  Hei !
  Håper dere har hatt en fin mandag, iallefall en fin dag "til å være mandag".
  Aurora har forsatt vannkopper, så null barnehage på henne. Forsatt i topp form ellers. Moren min passet henne noen timer i dag, så jeg fikk vært litt på skolen ialflall.
  Imorgen blir hjemmedag, egentlig ok siden jeg er i veldig dårlig form om dagen. Da får jeg sovet når Aurora sover. Og hun sover i 2-3 timer om dagen. Veldig deilig for en syk mamma :)
  Onsdag blir også hjemmedag, da jeg har fått legetime midt på dagen så blir verken tid til skole før eller etter, siden vi har så kort dag. Så håper jeg vannkoppene til Aurora har tørket inn til torsdag, så hun får et par dager i bhg denne uken. Neste uke er det jo høstferie, men hun skal et par dager i bhg da også. 

  Nå sitter Jørgen å spiller GTA, siden Aurora er i seng. Null spilling mens henne er oppe. Hehe :) Så jeg venter på at klokka blir halv åtte, for da er tv'en min :P 

   

  Svarer på spørsmålsrunden i morgen formiddag, siden jeg enda ikke har fått rotet meg til det så om det er noe du lurer på klikk HER.

  Ha en forsatt fin mandagskveld :)

  Stikkord:

  Søndag

  Endelig fått tittet litt i bladet som har ligget å ventet på å bli lest i noen uker nå, nå kommer vel snart neste nummer :p

  Også en blid liten bebbis, med vannkopper enda.. Kun noen få prikker hun har heldigvis :)

  Fredag

  Ville bare ønske dere en god helg!

  Vi har besøk av niesen min og skal snart spise hjemmelaget pizza. Så blir det en rolig tv kveld. Vi fikk ny sofa i går kveld, fantastisk god plass og deilig å sitte i ! :D men litt uvant med så stor soffa. Kommer bilder senere :)

  Vannkopper

  Idag ble det bare 2 t i bhg på Aurora, før de ringte. Da hadde det kommet endel prikker, som var vannkopper. Så det ble ikke lange skole og barnehage dagen på oss idag. Hun er litt slapp, men i strålende humør. Ikke feber, ikke kløe eller andre symtomer enn noen milde prikker. Så nå krysser jeg fingrene for at hun slipper så billig unna, som det ser ut som.

  Vi må jo være hjemme i morgen også, siden vannkopper er veldig smittsomt. Masse kos, er så deilig med litt mor og datter tid, selv om det er utrolig kjedelig å ha så mye fravær. Har jo hatt en dag hjemme med Aurora tidligere, og forrige uke var jeg syk i tre dager. Menmen, sånn er det bare. Første året i barnehagen blir nok mye sykdom. Nå blir hun hvertfall ferdig med vannkopper, siden det bare kommer 1 gang :)

  Alt for glad i dyna...

  Hei!

  Klarte å forsove meg til skolen idag, jeg våkner ikke av klokker i det hele tatt. Avhengi av at Jørgen vekker meg, men hadde hadde sittet oppå å spilt GTA5 i hele natt, så våknet ikke han heller. Så 1 t forsent i dag. Om noen har tips til vekkeklokker som er "fantastiske" så kjør på, jeg trenger det. Haha :)

  Nå sitter jeg å ser på borligjakten,gleder meg såå mye til det er vår tur til å kjøpe hus. 
  Snart er Jørgen ferdig med lekser for kvelden, og vi skal spise litt kveldsmat før vi legger oss.

  Å tusen takk for alle de fine komentarene jeg har fått i forbindelse med "sigrid blir mamma ". Veldig koselig !

  Sigrid blir mamma !

  Så noen på "Sigrid blir mamma" i kveld da ?

  Utrolig rart å se seg selv på tv. Så veldig, veldig rart. Nesten litt angst.  Å av de 3 t de filmet hadde de tatt med det spørsmålet jeg håpet de ikke tok med, på de få minuttene som ble vist. Hehe. Men uansett, så er jeg fornøyd. Skulle jo trossalt bli underholdning også. Og er ikke alltid så lett å vite hva man skal svare når man ikke vet spørsmålene på forhånd, har et kamra oppi annsiktet og en mikrofon rett over hodet. Hadde et supert kamra team på besøk, veldig hyggelige mennesker, og Sigrid da. Hun er like morsom og herlig i virkeligheten. 

  Satt med hodet under teppe for det meste, når dette ble vist, og Jørgen bare satt å lo. 
  Og Aurora, guri så liten hun var. Dette ble jo filmet i starten av februar, så er vel 8 mnd siden.

  I april ble Sigrid Bonde Tusvik (33) mamma. Her er hun sammen med datteren Jenny.
  (Bilde fra tv2.no)

  Oppskrift ; Hvit sjokoladefromarsj med blåbær saus

  Dette er en super enkel oppskrift på fromarsj, jeg kuttet ut eggeplommene som man vanligvis bruker i fromasj så er den enda enklere og raskere å lage. Men smaken er helt topp fordet. Her har jeg brukt blåbær over, men du kan også bruke andre bær.


  Du trenger;


  4 dl kremfløte
  150 g hvit sjokolade 
  3 gelatinplater 

  Legg gelatinplatene i vann i 5 minutter ( klipp de i 4 )
  Varm opp 1/2 - 1 dl av fløten. Hell over sjokoladen og rør til alt er smeltet. Så drar du vannet av gelatin platene og rører de inn i sjokolade blandingen. Rør godt, til alt er oppløst. Sett til side.

  Så pisker du opp resten av kremfløten. Når sjokoladeblandingen ikke er varm lenger, vender du dette inn i  kremfløten forskitig med en slikkepott.

  Så heller du det i en brødform som du har kledd med folie (eller evnt i porsjonsskåler) og setter det i kjøleskap i et par timer.

  Blåbær saus:
  300g blåbær ( jeg har brukt frossene)
  5-6 store ss med sukker.

  Kok opp blåbærene med sukkret, la det små koke litt før du avkjøler.

  Når fromarsjen er ferdig stivnet, vipper du brødformen rundt på et fat. Så kan du bare skjære skiver, legge på asjetter og toppe det hele med  den avkjølte blåbær sausen :) 

  Smaker helt nydelig :)


   

  Spørsmålsrunde

  Tenkte jeg skulle ta en spørsmålsrunde. 
  Får så mye spørsmål i komentarfeltet og på mail, så da er det greit å samle det opp her isteden. Begynner bli en stund siden sist nå. 

  Så da er det bare å spørre i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan :)
  Skal prøve å få svart på onsdag eller torsdag :) 

  Søndag

  Håper dere har hatt en fin søndag :)

  Vi har vært i konfirmasjon til min "niese". Veldig koselig, deilig mat og en flott konfimant. Aurora har tilbringt dagen hos svigermor siden det var "barnefritt". Var igrunn litt deilig å kunne spise uten ei turnekråke oppå meg :p og hun hadde koset seg veldig.

  Imorgen skal Aurora være med meg på skolen, så hun har fri fra bhg :)

  Jentetur

  Denne dagen ser bedre uten gårsdagen, heldigvis. Ingenting er knust enda iallefall! 

  Nå er vi straks klare for en tur til sandvika storsenter, med min mamma. Jørgen ordner båt idag, så da benytr vi muligheten til å gjøre litt jenteting :)  
  Aurora har vært så heldig å fått nye støvler , og vil overhodet ikke ta dem av. Som dere ser på bildene under :P den ungen har skodilla !
  (bilde opplastereren er litt rar i dag, så får ikke lastet opp bildene i større strl.)
   

  Fredag den 13.

  Virkelig ikke min lykke dag i dag nei...

  Våkner opp å finner fort ut at jg må holde meg hjemme i dag også, ikke stort bedre enn jeg har vært.

  Etter noen timer med oppladning på sofaen klarer jeg få støvsuget og vasket over gulvene. (Litt i halvsvima kan man si )

  På vei opp til postkassen spretter iphonen ut av lomma og man hørte på lyden at dette ikke endte godt. Og rett som det var, var den knust! Under 1 uke etter at skjermen var byttet ! Virkelig godt gjort å klare å knuse tlf 2 ganger på 1 mnd. Spesielt når jeg har hatt den i nesten 2 år og aldri knust den før den siste mnd. Fantastisk ;)

  Og itillegg sølte jeg maling over buksa mi idag, den er hvetell bare å kaste :p

  Heldigvis ble dagen litt bedre med middag hos svigermor og kjæreste kveld etter snuppa var i seng.

  Nå kjenner jeg hodet hamre igjen, og jeg er veldig klar for å sove meg unna denne fæle dagen. Har aldri vært så overtroisk med tanke på slike dager, men nå ble jeg vist det også.

  Håper alle har hatt en litt bedre fredag den 13. enn meg ! :)

  Syk mamma.

  Nå har jeg nettopp våknet fra litt soving på sofaen.
  Var hjemme fra skolen i går, da jeg var helt utslått og i dårlig form. Men bestemte meg for å prøve idag, endte opp med å reise hjem etter et par timer. Så formen er altså ikke stort bedre. Utrooolig kjedelig å få fravær så tidlig i skoleåret, men er man syk, så er man syk. Regner jo med det blir endel fravær med Aurora i vintersesongen også, trossalt første året i bhg. Får iallefall håpe formen kommer seg i løpet av kvelden idag, så jeg er klar for skolen igjen i morgen. Jeg har dratt med meg både dyne og pute ut i sofaen, så kan jeg ligge å glo på tv mens jeg syntes synd på meg selv.

  Aurora er enda i bhg, da det nok er bedre for henne å være der enn å være hjemme med en syk mamma. Men skal snart reise å hente henne, så får vi prøve finne på noe rolig, så jeg ikke svimer av. hehe. 

   

  Verdens søteste regnsett ?

  Jeg kjøpte regnsett til Aurora når hun skulle begynne i bhg, fant ikke veldig mye spennende. Så det ble et standard sett med litt rosa jakke, og mørkeblå regnbukse.
  Men forrige uke dukket det opp en pakke til Aurora, en forsinket bursdagsgave. Og det var et regnsett, som var sååå fint. Ble nesten litt forelsket i det :) 

      
  Så da var det bare litt merking igjen, disse navnlappene fra "dinmerkelapp.no" er veldig gode, og fine ! Anbefales :)

  10.09.13

  Hei kjære lesere.

  Dere som har fulgt med en stund husker kanskje litt snakk om et tv program i februar ? Det er jo allerede 7-8 mnd siden.
  Dette tv programmet har premiere i kveld på tv2, Sigrid blir mamma.
  Jeg hadde altså besøk av et kamra team og Sigrid her hjemme i over 3 timer. Noe særlig mer kan jeg ikke si. Har ikke fått noe særlig info nå før premieren, så aner ikke om det kommer i første episode som sendes i kveld, eller ikke. Igrunn aner jeg ikke om det kommer med i det hele tatt, men det regner jeg med. Jeg har ikke sett noe av det, så lurer natuligvis på hva som kommer med og hvordan ting er redigert. Så en god del nærver for det, aner ikke om jeg tørr se selv engang. En ting er hvertfall sikkert;  å være seg selv med et kamra oppi annsiktet er ikke lett. Viste heller ingen av spørsmålene på forhånd, så sikkert mye jeg kunne svar anderledes på. Men nå får vi først se da, så kan jeg heller komme tilbake til hva jeg syntes etterpå. Blir spennende iallfall ! Er nok ikke mange minuttene herfra, selv om de filmet mye. 


  *dette bilde er vel tatt rundt de tider det var innspilling, så Aurora er en god del mindre, og jeg var blond*

   

  Min lille prinsesse  Valg valg valg

  Nå har vi vært flinke og stemt idag. Tilome jørgen har stemt. Var på tide at han avga sin første stemme også.
  Å det er iallfall borgerlig flertall ! Joho :D

  Nå blir det nok en liten stund til med valg titting før natta :) blir litt bedre og mer spennende her inne i morgen :) følg med :D

  Valg kosen; frukt salat!

  Lørdags kos.

  Rolig morgen her hos oss. Aurora startet dagen halv åtte, og det er noen timer senere enn vekkeklokken ringer i ukedagene.

  Nå er smokken godt plasssert i munnen, og kosen i hånden. Mens prinsesse Sophia går på tv.
  Jørgen sover enda , vi pleier som regel og ha hver vår dag i helgen hvor vi står opp. Veldig greit. Så det skal bli godt å få sovet ut litt i morgen. 
  Nå skal vi snart få i oss litt mat, før turen går  til Drammen for trilletur og kanskje en tur på lekeplassen. Blir spennende og se hvordan snupp reagerer når hun får se "bestevennina" si igjen, er lenge siden sist. Resten av dagen tar vi som den kommer, ingen spessiele planer enda.   Hva er dine planer for dagen ? :)

  jeg elsker helg.

  Hei mine kjære lesere.

  Endelig er helgen kommet. Gleden over å kun ha Aurora som vekkeklokke i morgen, og kunne legge opp dagen som man selv vil. Med Aurora og familietid. Uten skole og bhg.
  Jeg elsker helgene, og man setter så utrolig mye større pris på dem i en hektisk hverdag.

  Idag merket jeg virkelig at det var godt helgen kom, var noen tunge siste timer på skolen idag, tiltross for kort dag. Veldig glad jeg ikke ga meg ut på noe mer enn yrkesfag. Jeg er rett og slett ikke veldig flink til å sitte stille med teoretiske fag hele dagen. Jeg er rastløs, og blir til tider litt små teit av den skolebenken. Kan bli en sikkerlig grinete drittunge. Alle sliter med sitt, jeg sliter med mitt. Jeg har en rygg som stivner, blir vond og får mye smerter av å sitte rett opp og ned på en forferdelig skolestol i timesvis. Og jeg har elendig konsentrasjon. Jeg liker praktisk, ikke teoretisk. Og heldigvis har vi mye praktisk, noe som er en god motivasjon for meg. 

  I kveld har Aurora og jeg vært en tur hos min vennine, veldig koselig med litt jenteprat.

  Nå skal lysene tennes, Jørgen er snart ferdig med leksene og the voice begynner på tv. Det er FREDAG.

  |


  Ønsker alle en fantastisk helg, nyt den ! :D 

  Bitte litt politikk

  Tenkte bare å komme med en liten anbefaling i disse valg tidene, syntes denne dama hadde skrevet det så bra!  
  http://annebramo.com/2013/09/04/jeg-er-sykepleier-stemmer-frp-og-er-stolt-av-det/  
   Men uansett hva man stemmer, er det viktigste og stemme det man mener er best, Om man ikke stemmer, kan man søren ikke klage heller :)

  Jeg skal iallfall stemme, enderlig gammel nok ! :D   Men nå skal jeg snart ta kvelden, i morgen er det fredag <3 Gleder meg til en kose helg med min lille familie ! :) 

  Bena på bordet.

  Nå har jeg satt meg ned i sofan, og har planer om å tilbringe kvelden her. Med tv for engangskyld. Og mest sannsynlig tidlig kvelden.

  Noen få timers søvn i natt bare, siden jeg aldri fikk somlet meg i seng i går kveld. Dagen igår gikk sånn her; Kom hjem litt før klokken 16 etter skole og bhg henting, laget og spiste middag. Etter middagen igår, laget jeg en stor kjele med lapskaus, siden vi hadde så mye grønnsaker og kjøtt  til overs i skapet. Også laget jeg oreo cupcakes på kvelden. Da jeg hadde en litt over gjennomsnittet "kakesyk" samboer. Så var vel ikke i seng før nærmere halv to på natten. 


  />

  Var heldigvis tidligere ferdig på skolen idag, klokken et. Mandager er de eneste dagene i uken som er så lenge som til 15.
  Idag fikk jeg handlet mat etter skolen, hentet Aurora, støvsuget, vasket og ryddet hjemme. Og spiste lapskausen jeg laget i går (Selv om planen var å fryse den ned. men DEILIG å slippe lage mat i dag, lager jo trossalt mat hele dagen på skolen) Nå er Aurora lagt, vaskemaskinen er satt på, og Jørgen er satt på kjøkknet for å bytte skjerm på iphonen min som var helt knust. Og jeg, jeg sitter her, beina på bordet og bare koser meg :)

  (Aurora hjelper til med støvsugingen. Gøy å slå spaden sin på den :P )


  Phu, nok kjederlig oppdateringer fra meg i dag. Håper dere har det supert , så må dere bare komme med tips om det er noe dere vil jeg skal skrive om :) 

   

  01.09.2013

  Hei ! 

  Igår var jeg i 30årslag, som var utrolig bra. Kom meg ikke i seng før 04 på morningen idag, og selvfølgelig våknet jeg 07.30 igjen. Når jeg har fått i meg litt alkohol, så klarer jeg ikke sove lenge. Kunne ønske jeg var like morgenfugl ellers også. Trur det blir tidlig kvelden i dag, for å si det sånn. Imogen er det det opp 05.15 igjen.
   
  Var veldig godt å komme hjem til prinsessa mi idag. Har forsatt en ganske ille seprasjonsangst. Men hun var jo med sin pappa, og de koset seg masse, så da var nervene litt roligere :) 

  Klippet luggen til Aurora i dag,den hang jo nede i øynene hennes. Siden hun alltid drar ut spennene sine. Så da måtte jeg klippe lugg på henne, og det ble veldig mye bedre :)

   
  Ikke så lett å ta bilde av idag. Men ser iallfall sånn ca hvordan det ble :)

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits