• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • En liten blå bukse.

  For en liten stund siden ble denne buksen til lillebror ferdig. Det er jo viktig å få litt i strikkegarderoben hans også, også er det jo litt stas å strikke litt annet enn bare rosa.
  Gode varme plagg til en liten kropp ♥ Fargen lyver litt på bilde, for den er ikke fult så knæsj i virkeligheten. Jeg ble ganske fornøyd, men syntes kanskje den ble litt vid i fasongen. Den kommer nok til å passe lenge i alle fall, for den kan jo brettes opp både på bena og i livet- og lang brukstid er bra ! :)


  Buksa er her i selskap med Faunalua som jeg strikket for noen uker siden.. Jeg trur kanskje lua skal få seg en dusk.....

  De første skrittene, og sykdom


  Idag tok Alina sine første skritt, 9,5 måned gammel ! Kun et par små skritt, men skritt var det ! Vi trudde jo hun kom til å bli så sent ute med alt, siden hun brukte så lang tid på å snu seg fra rygg til mage, og motsatt. Men når de lille bolla vår endelig kom seg rundt har det gått radig, og hun har bråsnudd. Hun har jo vært ekstremt aktiv de siste månedene og vandret rundt møblene her i lang tider. Nok å passe på med den lille frøkna ja, for hun er overalt !  Sånn ellers så er det forsatt sykdom i hus. Det er heldigvis bare Aurora som er syk *bank i bordet*, men hun er i gjengjeld veldig plaget.
  Nettene består i liten grad av søvn, og dagene går til trøst og kos...Også krever jo Alina sitt itillegg, og jeg skulle ønske jeg hadde et sett til med armer.

  Aurora har sett ut til å begynne bli litt bedre form i dag, og feberen har vært mye lavere enn den har vært i helgen, men når kvelden kom på ble hun veldig dårlig igjen. Hun har ikke sovnet for natten enda, og det ser ut til å bli en lang natt i dag også..Vi får bare krysse fingrene for at formen hennes kommer seg snart. Det er ikke noe gøy når de er så dårlige, og falsk krupp gjør virkelig at man får hjertet i halsen til tider. Det er så ekkelt når hun hoster så du ser hun gisper etter pusten.

  Nå skal jeg gjøre meg i stand for sengen, og prøve snike til meg litt søvn så fort Aurora sovner. God natt ♥  Petite Chérie Vognpose

                                                                                                                                                                                           //Sponset innlegg
   
  Igår var jeg å hentet denne knallfine vognposen fra Jollyroom.
  Oppi denne trur jeg lillebror kommer til å få seg noen gode varme lurer, og den passet itillegg perfekt i vognen. Jeg gleder meg til å teste den ut mer (Alina har fått prøve den litt på tur idag), så håper jeg den står til forventningene. Dere får litt mer utfyllende infomasjon når jeg har fått testet den litt ! :) Utseendet skuffet iallefall ikke !


  Alina tester posen til lillebror !

  Vognposen er sponset av Jollyroom, og du finner den her 

   

   

  Falsk krupp  I natt våknet Aurora med en voldsom hoste i kombinasjon med feber. Det var ikke vanskelig å forstå hva det var når man hørte den helt rare hosten; falsk krupp.
  .
  Vi har til tross for feber vært en tur hos svigermor idag. Jørgen har jobbet, så da var det greit å ta seg en tur dit så det var et sett til med hender når Aurora krevde mamman sin, og Alina trengte underholdning . Aurora sovnet på fanget mitt når vi var på besøk, og fikk sovet en god stund. Det var nok godt for en liten syk kropp.
  Feberen har vedvart hele dagen, og hun har vært veldig slapp. Når 3 åringen vår spørr om å få tablett, da er hun virkelig ikke i form altså.
  Nå blir det spennende å se hvordan natten blir, om det blir noe verre igjen eller om den verste hosten holder seg unna i natt. Krysser fingrene sist nevnte, og en friskere Aurora i morgen ! :)
  34 uker på vei med lillebror!

  34 fuglåtte uker, og nå er det ikke lenge igjen før det er greit at han kommer!
  Om han kommer 3 uker før termin sånn som Alina gjorde, er det jo bare 3 uker igjen... Wow !
  Jeg kommer sikkert til å bli utrolig utålmodig om jeg må gå helt til termin. Jeg trur jo at han kommer før, siden disse to andre kom før og siden det er så kort tid etter forrige fødsel. Det å stille seg inn på å gå til termin, er nærmest umulig- selv om det absolutt hadde vært veldig smart. Hodet mitt er fast bestemt på at lillebror kommer før, så vil jo tiden vise hvordan det blir og når han kommer.

  Jeg har jo sagt at jeg skulle være så tidlig ute med alt denne gangen, så idag måtte jeg bare begynne. Alle prislappene på lillebror sine klær er tatt av, og første maskin kjører inne på vaskerommet nå. Det er jo kun når man skal ha baby, og vaske babytøyet til den lille man venter på at klesvask faktisk er litt stas....Den første klesvasken med små gutteklær ♥ 

  Jeg har også store planer om å få pakket en føde bag i nærmeste fremtid, det hadde jo kanskje vært greit å få den klar denne gangen. Det er jo tredje forsøket, så kanskje det går denne gangen ? Jeg har jo iallefall fått litt erfaring på hva en slik bag burde inneholde, selv om jeg ikke har fått den helt klar de to andre gangene. Om ikke så alt for lenge får vi skru opp sengen, tripptrapp stolen, og klargjøre bagdelen til vogna også, men det får vente en liten stund til..  Nå er det jo så nært, men samtidig helt fjernt!

  Kroppen er som den har vært i det siste, sliten, men jeg ser jo enden på det nå, så jeg skal nok overleve noen uker til :)
  Tenk at lille baby Alina, snart skal bli storesøster ! :)


  Vi har vært i bursdag idag, så jentene var ikke i seng før klokken var halv ni. De sovnet heldigvis uten problemer idag, så får vi bare håpe de sover like godt i natt.
  Nå ligger kjæresten og jeg rett ut på sofaen, har spist indisk take away, og er klare for senkveld og sjokolade om en liten stund. Fredag altså, sjokolade dagen ♥ hurra. (det er nok kanskje litt fredag flere dager her i huset men... )

  Ha en forsatt fin fredagskveld dere, så skrives vi mer i morgen ♥

  #svangerskap #mammablogg #gravid #familie


  Spørsmålsrunde

  Nå har jeg lovet det så lenge at det virkelig var på tide å legge den ut!
  Jeg prøver jo svare så godt jeg kan fortløpende i kommentarfeltet og på mail også, men det er jo greit å samle spørsmålene og få svart litt mer ordentlig engang innimellom. Det har jo kanskje kommet endel nye lesere her inne siden forrige gang også, så da kjører vi spørsmålsrunde ! :)  Fyr løs ! 

  Brrr....

  Nå er det skikkelig høst altså. Idag har det bøttet ned igjen, og gradestokken viser under 10 grader. Surt, grått og litt trist- og jeg er veldig glad jeg slipper å gå ut av døra på sånne dager. Tiltross for at jeg ikke har vært noe særlig utenfor døra har jeg klart å få øreverk.. Jeg trudde det bare var barn som fikk det, men der tok jeg feil. Det verker og sprenger så fort kvelden kommer, og når jeg hoster eller nyser kjennes det ut som hele øret skal sprenge. Jeg skjønner godt at disse barna blir grinete og urolige når de har vondt i ørene ja! Au.


  Alina hadde på seg Bella'n jeg strkket til henne for en stund tilbake idag ♥ Jeg ser at jeg godt kunne strikket den litt lenger, men vi får bare bruke den så mye vi kan nå før den er for liten.

  Nei, idag ble det kort her inne. Hodet henger ikke helt med og sofaen roper.
  Nå skal jeg krype under pleddet for å kose meg med tv og strikking resten av kvelden. Det er litt koselig med denne høsten også ! :)

  Ha en forsatt fin kveld ♥


  Angsten har tatt meg
  Er det litt for kort tid siden kanskje ?

  Er minnene litt for friske, eller er det bare det at det begynner å nærme seg som gjør at kroppen spenner seg når man tenker på hva man har foran seg. Du vet de timene, de timene som gir deg det du venter på og har ventet på i mange måneder. De timene med smerte, og de timene der man føler man er litt døden nær. Ja, jeg snakker om fødselen, den fantastiske fødselen. 

  Min forrige fødsel var jo så fin, ja det var nærmest en drømme fødsel når den først kom igang. Etter flere uker med maserier, og en kropp så sliten at fy gikk det plutselig fort. Når de endelig bestemte seg for å ta vannet etter at jeg hadde ligget hele dagen på sykehuset på grunn av en stor blødning, gikk det bare 1,5 time før jeg var blitt tobarnsmamma. Det gikk så fort at jeg verken rakk smertestillende eller å tenke noe særlig. Riene var intensive og pauser var det ikke noe av. Den eneste tanken jeg hadde i hodet var vel at denne epidural mannen måtte komme snart... Men han rakk jo aldri frem, og jeg ser jo at det var ganske greit. Fødselen var jo mye bedre enn den første fødselen, og man kan vel kalle det en drømme fødsel. En fin men vond fødsel. Men å føde uten intense smerter er vel ganske umulig.

  Men denne gangen da, den tredje gangen, hva slags planer skal jeg legge nå ? Det er jo ikke et år siden jeg fødte sist engang, og jeg husker smertene. Så er det ikke bare det at jeg husker smertene, men det gikk jo så fort forrige gang. En og en halv time.... Hva om det går like fort, eller fortere denne gangen ? Det er jo trossalt ikke mange månedene siden forrige fødsel. Hva om jeg er hjemme med Alina alene og det går så fort ? Man har jo hørt skrekkhistoriene om de som føder hjemme alene, og jeg vil ikke bli en av dem... virkelig ikke. En fødsel er så vanskelig å planlegge, men jeg vet jo at det er greit å gjøre seg opp litt tanker på forhånd selv om det ikke alltid går som man har planlagt. 
  Hva om jeg rekker epidural, vil jeg prøve det eller skal jeg satse på å gjøre det uten smertestillende denne gangen også...? Hva om jeg får en grusom fødsel denne gangen? Hvordan skal jeg stille inn hodet, og hvordan tanker skal jeg sette meg om den kommende fødselen ? Nei, dette må jeg virkelig tenke litt på. Gruble litt, lese litt og stille meg inn litt.

  Nå er jeg et stort spørsmålstegn iforhold til fødselen, men en ting er jo iallefall sikkert ; ut må han, og det skal bli godt å få han ut om noen uker! Tenk, en liten lillebror ♥ Vi er så heldige !

  #svangerskap #mammablogg #gravid #familie #fødsel
  Tiss på glass og sånt...

  Igår ble det sentertur på oss. Men altså, to grinete unger, en vond kropp og en utålmodig mann... Ja, jeg trur ikke vi tar den kombinasjonen neste gang!
  Det ble iallefall litt nytt på Aurora. Hun har vokst så fælt i sommer at det nesten var helt tomt inni skapet hennes. Til uken får vi prøve å ta en shopping tur uten begge ungene. Aurora trenger litt mer klær, og det er forsatt endel som må kjøpes inn til lillebror. Jeg kjenner at det egentlig hadde vært greit om jeg hadde gjort det for noen uker siden... Kroppen er så vond, og bare etter gårsdagens tur var jeg helt kaputt og klarte såvidt bevege meg. Kan ikke huske at disse siste ukene (som føles ut som en evighet) har vært så tunge før ? Det kan jo ha noe med at jeg har to små fra før av også, og at jeg har gått gravid i snart 1,5 år (med en pause på kun 7 uker).

  Idag var vi en liten tur innom legevakten. Aurora måtte levere urinprøve, og det var selvfølgelig veldig viktig og vise frem tisset sitt til hele venterommet.... Noen ganger får man bittelitt lyst til å late som om man ikke kjenner sine egne barn, og det var nok et sånt øyeblikk.Resten av legevakt besøket gikk heldigvis ganske raskt og greit.
  Jørgen har vasket og ordnet den gamle bilen min, så nå er den nettopp blitt lagt ut for salg, og er klar for ny eier ! Løp og kjøp  :D


  Jeg trur jeg helt har glemt å skrive om det her inne. Men for noen uker siden så fikk Aurora seg egen bil! I begynnelsen var det vel mer stas for pappa'n enn for Aurora, og hun sa vi bare kunne gi den bort.... Hun syntes nemlig den gikk litt fort, haha ! Men nå har det løsnet og idag har hun rånet rundt i bilen sin med pappa's iphone koblet på, og musikken på full guffe.


  Nei, nå skal jeg ta på meg kosebuksa og sette meg godt til rette til Åndenes makt begynner. Vi skrives mer i morgen :)

  Den første tannpussen

  Nå har det tittet opp to små tenner i munnen til Alina. Den ene har kommet igjennom, mens den andre er like ved å poppe ut. Idag var det tid for Alinas første tannpuss, og det var ikke veldig populært ! Når hun fikk holde tannbørsten selv derimot var det langt bedre, og jeg trur vi må øve litt på den måten fremover.
  Oppskrift; Fylte squash

  Lurer du hva du skal ha til middag ? Noe enkelt og godt ? Prøv fylte squash med creme fraishe!

  Du trenger
  2 squash
  1 liten løk
  1-2 sjalottenløk
  2 fedd hvitløk
  400g karbonadedeig (eller kjøttdeig)
  1/2 beger Creme Fraiche
  litt revet ost

  Salt, pepper og chillikrydder.

  Slik gjør du:

  Varm opp ovnen til 220g. Finhakk løk, sjalottenløk og hvitløk. Del sqouash i to på langs, og kutt av endene. Ta en spiseskje og skrap ut innmaten så det blir en god grop i squashen. Innmaten finhakker du. Legg squash på et stekebrett, hell litt olje over og dryss på litt salt. Sett dette i stekeovnen i ca 5 minutter.  Imens varmer du opp en stekepanne, og surrer all løken i litt smør. Tilsett kjøttdeigen, og innmaten fra squashen. Når kjøttdeigen er ferdig stekt tilsetter du det halve begeret med creme fraiche, og lar det hele stå å putre noen minutter. Smak til med salt, pepper og chillikrydder

  Fyll squash med kjøttdeigblandingen, og strø over ost. Sett det inn i ovnen, og la det stå til osten begynner å bli gyllen.

  Server som den er, eller med salat. Veldig enkelt og godt ! :)  Jordmortime

  Igår var det tid for jordmorkontroll igjen.
  Lillebror har lagt seg med hodet ned, og det kjentes ut som om det var festet allerede ! Det er vel ikke så ofte de fester seg så tidlig når man er tredjegangs fødende, men det trenger jo ikke ha noe å si for når fødselen starter. Med Aurora festet vel hodet seg noen uker før hun kom, og med Alina bare noen dager før fødsel, men nå er jeg jo bare 32+5- så det var jo veldig tidlig!

  Alt ser iallefall veldig fint ut. Symfysemålet har gått litt ned, men det er nok fordi han har lagt seg så lagt ned nå. Om 2 uker er det vekstkontroll på sykehuset, og jeg satser på det bare er gode beskjeder å få da også :)
   32+5

  Formen min er ikke helt på topp. Jeg har hanglet med denne forkjørelsen lenge nå, jentene sover dårlig,og kroppen er temmelig sliten. Itillegg har disse vonde kynnerene begynt igjen de siste to dagene, æsj altså. Nå kan de siste ukene bare gå :) 


  awsome feeling

  Jeg kjenner meg så igjen i denne om dagen ! *gjesp*

  Jeg er sterkere tilbake i morgen ! :)

  Hestejenta.

  Det var ei frøken som virkelig koste seg i stallen igår! Det var såå stas å få lov å låne ponni, og hun fikk bare ikke nok. Hun var veldig konsentrert, og storkoste seg virkelig. "Kan jeg ri hver dag mamma ?!?" Etter en lang stund på hesteryggen der hun tilome fikk prøve seg på litt trav, måtte hun overtales til å gå av. "Kan jeg ikke bare ri liiiitt til a ?" Haha :)


  Veeeeldig konsentrert !

  Lillesøster Alina syntes også det var stas å se storesøster på hesteryggen :)  Sånn ellers...
  Her er det tenner på gang hos Alina. Hun har sluttet å ta flaske og smokk, vil ikke sove på dagtid og er et mareritt å legge. Når Aurora var liten, merket vi aldri noe til disse tennene, men det gjør vi virkelig med Alina. Hun har jo ingen tenner fra før, men nå ser vi to stykker som er på vei gjennom nede og de plager henne virkelig. Kanskje det er værre når de får tenner så sent ? Alina er jo 9 måneder.

  Jeg har iallefall fått stemt nå i kveld, så får vi bare krysse fingrene for at jentene sover helt til i morgen tidlig. Alina sovet for under en halvtime siden, og sover enda, så det ser jo ut som om det kan gå bra ! :)

  Munndiaré, tette ører og spisenekt....

  Pjuh, idag har vært en tung dag.

  Minimalt med søvn i natt, mannen på jobb, en sliten gravid kropp, en 3 åring med ekstrem munndiarë, itillegg til å ha lopper i blodet og dårlig hørsel, og en forkjøla minstemor med spisenekt. Jeg har telt til 10 et par hundre ganger, og har vært evig takknemlig for at det finnes ipad. Nå begynner det bli slitsomt å være gravid småbarns mamma, spesielt på dager som denne. Heldigvis er det ikke mange dagene som er like ille som denne, og morgendagen kan jo ikke bli annet enn bra.

  Imorgen har Aurora fått låne en ponni, så vi skal i stallen alle sammen. Hun har snakket om det hele uken, og gleder seg så fælt til å ri igjen  Hun var riktignok litt små skuffet over at hun bare skulle låne den, for hun syntes da hun skulle fått seg en egen ponni. Hun har virkelig arvet heste interessen til sin mamma den frøkna der, og jeg er litt små bekymret for hvor dyrt det kan bli etterhvert...
    

  Arkivbilde.

  Nå skal jeg momse i meg resten av sjokoladeplata og stupe i seng. Forsatt god helg ♥

  Falsk alarm

  Det var antydning til prikker rundt munnen på Aurora i går kveld, og det samme på morgningen idag. Jeg valgte derfor å holde henne hjemme fra barnehagen, tilfelle det var hånd, fot og munnsyken. Det går i barnehagen så da blir man litt ekstra oppmerksom. Hun har jo hatt dette før, men man blir vist ikke immun, og utslettet startet ganske likt sist. Det har heldigvis *bank i bordet* ikke blitt noe mer utslett, og det er nok bare tørr hud. Falsk alarm altså. Hun har fått litt vond hoste og blitt litt snørrete, så en hjemmedag var nok ikke så dumt allikevel.

  Aurora ble litt lei seg siden hun ikke fikk reise i barnehagen(hun stortrives virkelig i barnehagen om dagen), og sa at hvis hun skulle være hjemme idag så måtte hun få gå i pysj hele dagen og hun måtte få drikke kakao... Så da ble det sånn da. Hun fikk kakao på termosen sin -stor stas! Og pysjen var på helt til vi reiste på butikken etter at Jørgen var kommet hjem i fem tiden på ettermiddagen.

  Alina syntes det var helt greit å ha storesøster hjemme idag :)

  Vi lagde deilige vårruller til middag ikveld. Det er jo litt jobb, men alltid like godt :) ser jo utrolig kjedelig ut på bilde da men..

  Oslotur.

  Idag var vi tidlig på'n og var i Oslo på frokostevent hos GK lifestyle allerede klokken 09.Det er jo igrunn ikke noe problem å komme seg opp tidlig når minstemor starter dagen allerede 05 på morgningen, men litt ekstra trøtt i trynet blir man jo. Ikke ville hun sove noe når vi var i Oslo heller, men hun var jo i det minste blid så da får man være fornøyd. Vi fikk kikket på litt nye produkter til barn fra blant annet  Reima, Ecco, Bugaboo og interoptikk, såå mye fint altså !  Kamera mitt tok halvveis kvelden når vi var der inne, så det ble begrenset med bilder. Minnekort nummer 3 ute av spill, hurra.

  Formen min er bedre enn den har vært, men nesa er forsatt tett, kroppen litt ekstra sliten, stemmen ganske fraværende og jeg hoster som bare det. Så etter vi kom hjem fra Oslo turen idag har jeg kun gjort hva jeg må gjøre. Jørgen hadde Alina hjemme når jeg hadde med meg Aurora på musikksprell idag, og når hun hadde fått synget og danset fra seg litt der ble det take away med hjem. Resten av kvelden har jeg ligget rett ut på sofaen- med litt vondt i samvittigheten over alt jeg skulle gjort, og litt god samvittighet fordi jeg trossalt er litt super allikevel.   Hvordan skal dette gå ?!

  Nå som ukene går, begynner jeg å få litt hetta. Hvordan i all verden skal det bli å gå hjemme med to så tette barn ? Hvordan blir det å oppfylle behovene til ei frøken på 10-11 mnd samtidig som man har en nyfødt å ta seg av ? Hvordan skal det bli når jeg er alene med alle 3 barna når Jørgen jobber i helger,har lange dager, eller når Aurora er syk ? 3 barn på 3 år, 3 barn med ulike behov. Shit, hvordan skal det gå ?!

  Jeg tastet inn ordene i søkefeltet til google når tankene slo meg. "Erfaringer med to tette barn", for det er jo den korte aldersforskjellen på Alina og lillebror i magen jeg bekymrer meg mest over, og Aurora er jo som regel i barnehagen på dagtid. Hadde det ikke vært for at Alina kom noen uker før termin, og bursdagen hennes ble i desember, så hadde jo hun og lillebror begynt i samme klasse når de skal begynne på skolen(kanskje greit de slipper det). Jeg fant ikke mange oppløftende ord på de forskjellige forum trådene jeg dumpet innom når jeg foretok mitt google søk, og jeg fant vel så og si ingen som hadde så tette barn som vi kommer til å få.
  Jeg innså fort at det beste er nok å holde et åpent sinn, og glemme google søkene denne siste tiden. Det er jo uansett ingen andre som vet hvordan det skal bli for oss. Kanskje går det overraskende lett, eller kanskje jeg holder på å fly på veggen etter kort tid... Tiden vil vise. 

  Nettene er vel kanskje min aller største bekymring. Jentene våre er jo ikke akkurat født med noe sovehjerte, ikke i det hele tatt faktisk. Jeg kan ikke huske sist jeg fikk sove en natt sammenhengende! Det er jo ikke bare det at de er oppe om nettene, men leggingen tar som regel flere timer og de er så og si alltid klare for å starte dagen før klokken er blitt 06. *gjesp* Når det kommer en til som begynner å våkne om nettene, så blir det ikke mye tid å sove på.

  Jeg er så spent på hvordan dette skal bli !

  De sier jo at en er som ingen, to er som ti, men hva er tre da ?


  Syk.

  Gjett hvem som har blitt super forkjøla da? Joda, det er meg. Tett i nesa, tung i hodet, feber og verken i kroppen.


  Mine bestevenner idag- isvann og kleenex.

  Når kroppen er ganske elendig fra før av er det litt ekstra kipt å få en forkjølelse oppå det hele.Med små barn er det heller ikke bare, bare å legge seg langflat ut i sengen og sove det hele av seg, selv om man gjerne vil. Jeg trøster meg med at det kunne vært verre, og krysser samtidig armer og ben for at vi slipper noe omgangsyke.. Det er virkelig det verste av alt, ush.

  Nå som begge jentene endelig sover, skal jeg hoppe i badekaret, og håpe det hjelper litt på :) 

  Søndagsmiddag.

  Så var snart denne helgen snart over også, de helgene bare flyr altså ! 
  Denne helgen har vi kost oss så masse. Det er så deilig når Jørgen har fri helg, og vi får litt mer tid sammen :)
  I går var vi på middag hos svigermor, og idag hadde vi invitert gjester på middag.
  Vi har hatt middagsbesøk  av bestemoren min, og mamma og pappa, og på menyen stod skinkestek.


  Skinkestek med hjemmelaget surkål, karamlisiserte gulrøtter og fløtesaus. Skikkelig søndagsmiddag :)


  Og sjokolademoussé til dessert ! 


  Nå er det et par late timer til på sofaen før det er natta. Kroppen er helt utslitt om dagen, og det er ikke så mye overskudd til bloggen akuratt nå, men jeg kommer sterkere tilbake :) 

  Vi skrives mer i morgen :)

  Nye opplevelser!

  Idag har det blitt mye nytt for Aurora !

  Hun hadde sin første tannlegetime idag. Det gikk overraskende bra, hun gapte fra vi gikk inn døra hos tannlegen, og undersøkelsen tok 3 minutter. Hun fikk velge seg premie og var strålende fornøyd etterpå.

  Så etter noen timer hjemme var det tid for kino! Auroras første gang på kino, og hun var så spent. Det er jo bare for store jenter, så Alina var hos min mamma imens. Da ble det litt kvalitetstid med både pappa og mamma på Aurora, og det trur jeg var veldig stas. Når man aldri har vært på kino før er det naturligvis endel spørsmål man har, så i timene før kino gikk det i; "kan vi sove der ? ", "har de rosa seter?", "er det farlig ? " "bor det dyr der ? "

  Aurora var fornøyd med "Karsten og Petra på safari" selv om hun syntes den var litt for trist i noen minutter, og vi måtte forlate salen til den lille pingla vår hadde roet seg litt. Etter filmen var hun stappfull av godis, popcorn og baconcrisp. Er man på kino, så er man på kino!

  Strikk for vinteren...

  Etter at teppet til lillebror ble ferdig var en ting helt sikkert; kun små prosjekter på strikkeplanen i en liten stund fremover nå. Og små plagg har det blitt!

  ♥Hals til Aurora


  Halsen er strikket i Drops Merino Extra FIne  Også forelsket jeg meg i Faunaluene. Jeg strikket først en, og de hadde så god passform, så jeg endte opp med å strikke 3. En til hver barn. Og det blir nok enda en til, siden Alina sin ble litt liten. 

  Lue til lillebror 


  Strikket i Drops Cotton Merino

  Lue til Aurora


  Strikket i Drops Cotton Merino

   
  Lue til Alina 


  Må nok bli en dusk på Alina sin også. Denne er strikket i Drops Merino Extra FIne

  Høsten er her

  Idag gikk vi inn i september, årets første høst måned. Det er ikke tvil om at høsten er kommet når man ser ut vinduet. Det blåser, regner og er mørkt.

  Alina glimtet til med å si hei til dagen allerede før halv seks i dag morges. Ikke at det er så veldig uvanlig, men det var nok litt ekstra tungt idag . Jeg ville helst ligge godt plantet under dyna og høre regnet utenfor en stund til, frem til Aurora skulle ordnes for barnehagen, men det var ikke minste sjefen enig i... Så da var det opp da. Jeg trur kanskje det er tenner på vei nå, for Alina har ikke gjort stort annnet enn å sutre fra hun stod opp idag. Hun nærmer seg jo 9 måneder, så det burde vel dukke opp noe tenner snart.

  Kroppen min har virkelig kjent på årstiden vi går inn i idag den også og jeg kjenner meg som en eneste stor verkebyll. Det var ikke akkurat en god kombinasjon med en sutrete Alina og en mann som kom sent hjem. Når Aurora var hentet fra barnehagen var hun heldigvis snill og prøvde underholde lillesøsteren sin litt, så jeg fikk laget middag. Jeg stopper ikke å bli forundret over hvor flink storesøster Aurora er, og at de er så gode venner disse jentene. La oss bare håpe det varer ! :)

  Egentlig syntes jeg høsten er ganske så koselig om man ser bort ifra en vond kropp. Det er jo ikke så ille med innekos, strikking, pledd og levende lys. Og nå er det jo ikke mange ukene før lillebror kommer heller.

  Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits