• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Halloween !

  Etter å ha sovnet på sofaen, våknet jeg sånn halvveis av telefonen. Endte med at Aurora ble medlem i bokklubb. Siste gang jeg tar telefonen i halvsøvne. Går jo på alt jo ! :) hehe. Får håpe den er bra i det minste !
  Nå er planene å få ferdig forstykket på skappel genseren. Hun fikk skappel genser til jul i fjor, den har blitt flittig brukt. Denne var i rosa, nå strikker jeg i lilla og litt større. De er så deilige, lurer på om jeg ha en selv å. Har planer om å få litt orden her hjemme i dag også, siden det ikke var så mye som lot seg gjøre i går.

  Regner med Aurora ferier Halloween i barnehagen idag, de pyntet iallefall igår. Vi har ikke engang kjøpt inn godteri, men vi har heldigvis så skjult  inngangsdør, at det forhåntligvis ikke dukker noen opp her.   Skal dere gjøre noe ut av Halloween idag ? 


   

  Bilder; rampeunge

  Lille rampe jenta :) Å, ja . Blåveis i panna. Disse barna skal vist gjenom litt knall og fall, selv om jeg sitter med hjerte i halsen så fort ting holder på å gå galt. Gruder meg til skrubbsår og klatrring i trær merker jeg. Er en smule overbeskyttende når det kommer til slike ting. Å Aurora viser allerede nå, at hun er ganske tøff og tar litt for mange sjangser( etter mamman sin mening).   Strikkedilla.

  Ja, jeg må si det igjen. Føler meg som en gammel kjærring når jeg strikker. Men så er det jo greit å ha noe å henge fingrene i også. Å nå som høsten har kommet, har også lysten kommet tilbake.
   I morgen må jeg nesten kjøpe garn. Siden jeg har prøvd å tømme garnkurven, og nesten lyktes, har jeg enderlig en grunn til å kjøpe litt nytt. De siste ukene har jeg strikket sokker til meg,votter til Jørgen, også  votter, hals og lue til Aurora. Bare små strikk om dagen, kanskje jeg begir meg  ut på litt større prosjekter igjen snart. Denne strikket jeg til Aurora i går, eneste jeg fikk tatt bilde av. Siden resten ligger i barnehagesekken, som står på rommet  hennes.
     Leos

  Igår var vi på leos lekeland i Bærum, møtte min søster, svoger og dems 2 jenter. Aurora storkoset seg med kusinene sine. Hadde tatt med kamera, men klarte legge det igjen i bilen .. Så da ble det bare noen få dårlige mobil bilder.

  Jeg har fått igjen noe forferdelig idag, men så er jo Aurora i barnehagen på dagtid å får aktivisert seg, så da går det ikke ut over henne iallfall. Kjekt å
  legge slike ting til søndagene.

  Nå er middagen inntatt for en liten stund siden, en halvtimes lek på rommet hennes unnagjort og nå er det litt tv titting før det er bading og soving på Aurora.

  Bilder fra leiligheten, Del 4, Auroras rom

  Her kommer bildene av Auroras rom. Naturligvis mye leker på et barnerom. Men er jo slik det skal være. Et rom for lek.
  Hun trives veldig godt på rommet sitt, leker og koser seg :)

   


  Hun har naturligvis dyne til vanlig, men på disse bildene var det bare trekket, siden dyna var til vask :)
  Lørdags kveld

  Nå er biff middagen i magen, og panna cotta snart på bordet. Biff med hjemmelaget bernise, fløtegratinerte poteter og annent tilbehør, er det lite som slår på en lørdagskveld.

  Jørgen styrer med å sette på en film, regner med det er en sikkerlig gutte film som vanlig :p kan ikke si jeg er stor fan. Her om dagen så vi Gåten ragnarok på kino, hadde lyst til å gå under hele filmen, Guri å nervepirrende. Jeg er ei super pingle når det kommer til film. Men den var bra da, også norsk ! Ikke værst !

  Tips: Feelunique.com

  Jeg er jo en superfan av nettshopping. Det meste blir kjøpt på nett. Tror det er til stor fortvilse for postmannen, som må stå å stappe alle pakkene ned i postkassa. Han kjenner meg hvertfall igjen ! :P

  Men tilbake til tipset. Har dere sjekket ut www.feelunique.com ? Om ikke, burde dere ta en titt. Alt av sminke, produkter til hår,  hårfarge, og mye mer. Jeg har kjøpt Ghd rettetang der tidligere, shampo, balsam  og kjøper hårfarge der. Halv pris fra hva det er i Nrge på masse, og billigere enn Blush og Blivakker. Produktene er ekte. Itilegg er det FRI FRAK, og om du må betale toll ( om du handler for over 200 kr) Kan du bare ta et bilde av tollkvitteringen og sende de den på epost. Så betaler de det tilbake ! :) Er ikke det topp? :)

  feelunique.com - The Destination For Beauty

  Om du sender meg eposten din, kan du også få 10 % rabatt på din første bestiling, om du ikke allerede er kunde. 

  Aurora i foreldre og barn

  Veldig gøy at de hadde plukket ut bilde av Aurora, som et av instagram bilde i dette nummeret av foreldre og barn :) bilde er tatt i august.

  Nye puter, og date.

  Hei ! 
  Nå er Aurora i seng, og ser ut som denne natten blir bedre enn den forrige *bank i bordet*. Ny seng og mye hoste resulterte i en maaange timers lang legging. Dagsovingen i ny seng, gikk heldigvis som en drøm. Siden det ble så lite søvn på henne i natt, har hun vært hjemme fra barnehagen. Kose mamma dag.
  Om et par timer kommer barnevakten, og vi skal ha en liten date med kino. Deilig med kjærstetid innemellom :) 

  Tenkte forestten jeg skulle vise dere de nye putene i sofan. I herlige ruter, og det mykeste- deiligste saueskinnet. Putetrekkene kostet så lite som 29 kr stk, å ser veeeldig like ut noen jeg har sett til 10x den prisen.Elsker å komme over slike kupp på Ikea ! :) De andre putene som er i sofan er fra House Style, om noen lurte :)

  Ser at putene ikke lå så fint på de bildene, men pyttpytt, det får dere tåle :)


   

  Stor jente seng til Aurora !

  Hei !
  Endte med en Ikea tur med svigermor i går kveld, fikk ordnet ny seng til Aurora, og diverse annent som jeg viser senere.
  Idag har dagen gått til ommøblering og montering av seng på rommet til snuppa. Ble veldig fornøyd. Syntes sengen ble fin, og veldig fornøyd med valget. Den er liten og nett, og bryter litt med de andre hvite møblene.  Så nå gjenstår det bare å se om hun vil sove der, ellers må sprinkelsengen inn noen mnd til. Men virker ut som hun er klar for det. Vokser alt for fort disse små. Jørgen er på skolen til sent på kveld idag, så vi har spist hjemmelaget pizza, rester fra i går. Enkelt og greit når det bare er oss to hjemme.


  En smakebit på rommet hennes, så kommer det mer bilder på søndagen ! :)


   

  Sykdom, sykdom, sykdom.  Brød og pizzadeig til heving. Enderlig litt effiktivitet.

  Har ikke stort med følser i bena i morgentimene, sliter med å stå oppreist og komme meg opp av sengen. Så blir som regel en treg start på dagen, hedigvis går somregel ting seg til litt utover dagen. Kan iallefll medele at jeg er dritt lei smerter og hemninger i hverdagen. Skulle ønske jeg hadde energi og helse til å være aktiv og klare det jeg vil. Noen dager  er bedre, og jeg får gjort litt, men så får jeg somregel igjen dagen etterpå iform av sterke smerter. Men noen ganger er det greit å få igjen, og heller få gjort litt. Viktig for livskvaliteten og ikke bare mure seg inne. Jeg sliter med å kjøre bil, trur jeg må bytte ut bilen med en automat med cruise kontroll. Hehe. Håper det er noe behandlig som hjelper, første pri er å klare det daglige. Så får alt annent bare vente. Ting går greit nå som jeg er hjemme. Godt for Aurora å være i bhg på dagtid, så har jeg energi når hun kommer hjem. Og hun har blitt så glad i barnehagen, barna og de ansatte, varmer et mamma hjerte <3

  I morgen skal jeg iallfall prøve få tatt meg en tur for å kjøpe ny seng til Aurora, og kanskje det blir en kino tur med Jørgen en kveld denne uken. 
  Nok sykdomssnakk for idag, nå skal jeg reise å hente Aurora i barnehagen veldig snart. Gleder meg like mye til å få henne hjem, hver eneste dag.
   Ha en fin tirsdag <3

  Junior seng !

  Tenk at prisessa vår har blitt så stor at hun skal få junior seng !
  Dette blir julegaven fra oss i år, greit å gi henne noe hun trenger.

   SUNDVIK Seng med ribbebunn IKEA
  ikea, finnes i hvitt også
   
  Hoppekids Basic sofaseng 70x160 cm
  Barnashus
  MYGGA Seng med ribbebunn IKEA

  Ikea

  Hvem syntes dere var finest ? Seng nummer 2 er det oppbevaring under, men dette må jo kjøpes løst. Så kanskje det er mulig å finne noe oppbevaring å ha under de 2 andre også. Selv heller jeg kanskje mot den nederste, enkel og grei. 

  Bilder fra leiligheten, Del 3, kjøkken

  Vi har et enkelt og greit kjøkken. Vi var så heldige å få velge alt selv når vi skulle bygge det. Så til å ikke  ha større kjøkken enn vi har, så er jeg veldig fornøyd. Kjøkken inredningen er fra Ikea.
  Kjøkkenbord, og stoler er etter mine besteforeldre. Pusset, malt og trekt om.
  Drømmen når vi skal ha hus, er et stoooort kjøkken. Kjøkkenet er jo hjertet av  huset. God mat, betyr lykkelig mann og barn :)


  Her er bildene;   

  Finfin helg

  God morgen, og god søndag :)

  Her er det barnetv som gjelder for Aurora og min niese (som er på besøk).
  Jeg koser meg med en kaffe, og sitter godt innpakket i pleddet. Veldig klar for å få inn litt mer høst og vinter farger her snart. De hvite lysene et iallfall blitt byttet ut med brune. Det hjelper jo litt :)

  Idag blir det pinnekjøtt middag hos min kjære svigermor. På fredag spiste vi taco hos henne, og hun var her på biff igår. Mye middager sammen denne helgen altså, men er jo så koselig.
  Føler meg heldig som har så fine svigerforeldre :)

  Så lurte jeg på hvem rom i huset dere ville se denne søndagen? Kjøkkenet kanskje ? :)

  Julen nærmer seg

  Nå nyter jeg stillheten i huset, Aurora sover og Jørgen driver å skrur på en sånn lekebil ! (Gutter vil alltid være gutter)
  Snart skal vi på Gulskogen, Aurora trenger vintersko, og badet trenger ny taklampe.
    Er vel fullt med folk der i dag, elleville dager. 

  Nå er vinteren her også, og julen nærmer seg med stormskritt. Hørte noe om at det kom snø neste uke, grøsser litt ved tanken. Kroppen min merker iallefall at vinteren er her, igår klarte jeg verken å ta på jakken eller reise  meg opp uten Jørgen sin hjelp. Helt kanon å være 18 år, og kropp som en 80 åring. Idag er jeg heldigvis noe bedre, en god dag ser det ut som :)

  Julegavene er allerede under planleggning, og noen er også påbegynt. Når man har 10 barn å kjøpe julegaver til, pluss Aurora, foreldre og besteforeldre så blir det mange. Men så er jo julen så koselig også. I 
  år forstår nok Aurora noe mer av julen enn hun gjorde i fjord. Da var gavepapiret høydepunktet. Har vel en liten mistanke om at hun er like glad i julematen, om ikke mer, enn pakkene. For et matvrak vi har. Enda godt det er den veien, og ikke det at hun ikke spiser. Men så er jo foreldrene veldig glade i mat også. Godt vi har et sunt og variert kosthold, ellers hadde vi nok trilla hele gjengen.

  Ønsker dere en fin helg ! Ikveld skal vi se på jubelumssendingen av Hotel Cæsar, jeg har vært stor fan helt siden jeg var 4. Vokst det litt av meg heldigvis, men må forsatt ha det med. Men sitter ikke lenger å ser episodene både når det sendes, og i reprise. Og om jeg går glipp av en, så blir det ikke krig fordet. Hehe. Jeg var ganske ille som liten, så ikke på barnetv jeg, men hotel cæsar.


  (aurora forrige jul )

   

  Kaldt.

  Når gradestokken har krypet under 0 grader, da er det jaggu kaldt. Og kaldere skal det vistnok bli :(
  Bilen var full av is når jeg skulle levere Aurora i barnehagen. Så flaks jeg har varmetråder i ruta, for isskrape har jeg ikke i bilen enda .. Hehe.

  Nå har jeg funnet tilbake til det tykke deilige pleddet i sofaen, med god morgen norge på tv. Lader opp til ukeshandlingen i dag. Ukesmeny og handleliste er klart. Er så deilig  å slippe handle middag hver enese dag, vi slipper somregel unna med 1 gang i uken. Med mindre det er noe spessielt , vi har glemt noe eller gått tom for noe.  Tenkte forestten jeg skulle ta å svare på noen leser spørsmål hver uke, så da er det bare å komentere om det er noe dere lurer på :) så plukker jeg ut et par stk, fra den siste uken.

  Ønsker dere en super fredag <3

  Lite tilbakeglimt

  De første bildene som ble delt på bloggen av Aurora;
  Kun et par timer gammel  1,5 dag gammel og klar for hjemreise fra sykehuset

  Hjemme, noen dager gammel:

  Savner nyfødt tiden, inne i den lille bobbla vår. Tenk at det er 1,5 år siden allerede. Da var det kun baby kos. Vi har vel igrunn ikke kommet helt ut av bobbla enda, men den er ikke like tett :) hehe.

   

  Kronisk

  Ferdig hos legen.!
  Endelig en diagnose, deilig å vite hva som feiler enn, ikke så gøy at det er kronisk. Og at jeg må leve med det resten av livet. Men at man kan prøve behandlinger som kan gjøre det bedre, er jo bra.

  Tilbake om 3 uker for å få diagnosen på papiret, en full utredning og finne ut hvilken behandlinger som skal testes.

  Så nå krysser jeg alt for at noe skal hjelpe, så jeg klarer å fungere :)


  Ha en fin dag ! :)

  Lykketroll

  Hei !

  Når man henter sin lille " baby" i barnehagen, og hun går rett ut i garderoben, å tar på seg skoene helt selv. Det er da man inser at man ikke har en liten baby mer. Kommer ikke over hvor fort tiden går. Idag har hun vært i hundre, og hatt et par hundre latterkramper etter barnehagen. Virkelig et lite lykketroll, men med mye vilje og stahet. Hehe. Aner ikke hvor hun har fått det fra... Vi  diskuterer stadig hvem hun har fått "hva av ", er noen uenigheter der gitt :P Men at hun er sta, det kan jeg vel si meg enig i, at kommer fra meg. Er vel en god egenskap å være litt sta :)

  Imorgen er det legen for meg igjen, så blir nok ikke så sent kvelden her i dag. Men må nok ha med oss Else show. Syntes det var veldig bra forrige gang. Det som er litt godt med høsten, det at det enderlig er litt god tv underholdning på kvelds tid igjen. Og levende lys i stua på mørke kvelder, elsker den kosen :)   

  Investering

  Idag har jeg vært på Vic, og kjøpt meg vinterjakke. Så kaldt som det er nå, var det deilig å enderlig ha den på plass. Etter å sikkert prøvd 20 jakker, endte jeg opp med Svea jakke. Den jeg likte best og satt best. Så nå har jeg investert en vinter uten alt for mye frysing. Håper jeg.

  Aurora er våken både netter og kvelder for tiden. I natt var hun våken fra 01-04. *GJESP* Håper på en bedre natt nå, etter å ha brukt 2,5 t på legging. Virkelig ikke alltid det er bare, bare med disse små.har
  Nå skal jeg kose meg med tv'en og appelsin, før jeg skal stupe i seng. Håper dere har hatt en super dag ! :)

   

  Familiebilder

  Aurora var ikke helt i humør til bilder, men ble noen familie bilder  fordet, og et par kjærstebilder. Bildene er tatt på lørdag,
  Alltid koselig å få tatt litt bilder av oss sammen, er ikke så ofte man får til det.  Søndag-familiedag

  Hei !
  Idag har vi vært på middag hos svigermor som hadde bursdag i dag. Veldig hyggelig.
  Nå ligger vi rett ut på hver vår side i sofaen, og venter på åndensmakt. Har blitt litt vane at Creme Brule is blir spist til det. Hehe. Søndagskos ! :)

  Aldri vært spessielt glad i søndager, men nå i det siste har søndagene blitt en dag som betyr familie tid. Den dagen i uken Jørgen er hjemme med oss, siden han ofte jobber på lørdager itlegg til skole i ukedagene.

  Være sammen med Aurora på dagtid, kose og få litt orden hjemme. På kvelden er det kjærstetid på sofaen.

  Nå ligger jeg å kikker litt på nettet. Har vært så uheldig at alt som trengs kommer på engang. Pc'en min synger på siste værs, skjermen har knekt av på den ene siden, så ledningen ryker vel ratt snart. Telefonen  er knust, og blir værre og værre-, vinterjakke til meg trengs, og snart nye vintersko. Itilegg til alt som trengs til Aurora, nå som vinteren kommer (evig glad vi har arvet så mye, så er det ikke så mye). Og ikke minst, må vi begynne tenke på alle julegavene. Vi har stor familie, så greit å starte tidlig  (BEKLAGER FOR BILDELØST INNLEGG! Men får ikke bildeopplasteren på blogg.no til å laste opp bildene riktig nå)  - Har dere startet å tenke på julegavene da ? 

  Bilder fra leiligheten, Del 2, soverom

  Soverommet vårt.

  Det er trangt. Så det er meget enkelt og greit. Ikke mye å skryte av, men her er iallefall noen bilder ;   

  Oppskrift; Hjemmelaget lasange

  Alt blir bedre når du lager det fra bunnen av etter min smak. Men Lasange, det blir virkelig en helt annen verden fra bunnen av. Etter du har prøvd denne, tviler jeg på Toro sin frister så veldig mye etterpå. Passer perfekt som deilig helgemat, eller litt ekstra god middag i hverdagen.


  Kjøttsaus: 

  1 boks hakkede tomater
  1 boks tomatpure
  1 løk
  5-8 fedd med hvitløk
  1/2 chili
  paprika krydder
  Organo
  Olivenolje
  Salt og pepper.
  500 g kjøttdeig.


  Finhakk løk. 2 ss olje oppi en litt stor kjele, surr løken godt ( du kan ha litt salt i for å unngå bruning) Løken skal bare frese litt. Hell oppi de hakkede tomatene, 1/2 dl vann og tomatpuré. Tilsett finhakket chilli (uten frø), 2 toppende ts med oregano, 1 ts paprikakrydder og finhakket / eller presset hvitløk.

  Jo lenger denne får koke, jo bedre blir den. Om du har mulighet til å la den stå å putre i 1 eller 2 timer, så la den gjøre det.

  Stek opp karbonadedeig eller kjøttdeig, og bland det inn i sausen.  Så lager du ostesaus:
  2 ss smør
  2 ss mel
  ca 5 dl Melk
  100-150 g revet ost 

  Smelt smør, rør inn melet og spe på med melk. La det koke litt før du tilsetter osten, og om du ønsker kan du godt ta en liten klype kayenepepper oppi her. Men vær forsiktig, for kjøttsausen er ganske sterk. Når osten er smeltet og sausen har fått koke litt, er den ferdig. Den skal ikke være for tynn, og ikke for tykk.

  (her har ikke sausen tyknet nok enda, den skal bli mye fyldigere enn på dette bilde)

  Lasangeplater kan du enten lage selv, eller bruke Barilla sine ferdige. De er veldig gode.Og du sparer deg for litt jobb.

  Da tar du en ildfast form, og legger lagvis i denne rekkefølgen; Kjøttsausen, ostesaus, lasangeplater. Vil anbefale og hvertfall ha 2 lag med lasangeplater. Avslutt med kjøttsaus og ostesausen, så strør du revet ost på toppen og setter i ovnen på 200 grader, til osten er gyllen.( ca 30 min)
   
  La den hvile noen minutter etter du har tatt den ut av ovnen, så er den klar for servering !
  Ha gjerne salat og hvitløksbaguetter ved siden av !  


  FREDAAAG

  God fredagskveld !

  Er ikke fredagskveldene bare helt herlig ? Voice, etterfulgt av senkveld. Da må det vel bare bli bra. Her er lysene tent, Aurora i seng, og jeg får snart besøk.

  Ukeshandlingen gjennomført, og leiligheten (nesten) ryddig. Aurora ble hentet i bhg før 14 idag, og var med å handlet. Utrolig sint fordi hun ikke fikk epler i butikken, siden vi hadde et lass hjemme fra før. Hun ble knall rød, og hylte som en stukken gris.Alltid like gøy :P


  (arkiv)

  Ha en super fredagskveld ! :)

   

  Favoritter fra Kappahl

  Som mine faste følgere sikkert har merket, er jeg som mange andre stor fan av Kappahl sin Newbie serie. Aurora har brukt serien fra hun var nyfødt. Og når hun vokste ut av strl 74, var det en lykkelig mor når klærene startet og produseres i strørre strl nesten samtidig. Itielgg er jo klærene økologiske. Gleder meg til det kommmer nye plagg snart. Dette er noen av favorittene, som ikke er i kleskapet hennes (enda)

  Rosa Topp, Other, Long, , : , Newbie Toddler,...Beige Kjole, Heavy knit, Long, , : , Newbie...
  Blå Bukse, Poplin, Long, , : , Newbie Toddler,...Leggings, Other, Long, , : , Newbie Toddler,...
  Liker dere kappahls, newbie serie?:)

  Sovet bort dagen.

  Etter å ha levert Aurora i barnehagen 8 på morningen idag,  så stupte jeg i seng så fort jeg kom hjem. Siden ikke formen var helt på topp. Fikk litt sjokk når klokken viste 14.30 da jeg våknet av at telefonen min ringte. Veldig glad telefonen ringte da, ellers aner jeg ikke når jeg hadde våknet opp. Da var det igrunn bare å få på seg klærene og reise hente prinsessa i barnehagen igjen. 

  Er så godt å se henne koser seg i barnehagen. Den dårlige samvittigheten for å levere henne er nesten borte. Hun har jo forhåndsvis korte dager. Leverer somregel mellom 8 og halv 10, og henter sjeldent senere enn 15. Å når hun kommer hjem da blir det mye kos, skal jeg si dere :) Min lille mammadalt er i kosehumør om dagen. Jeg nyter :D
  Imorgen er det fredag igjen, så jeg skal stupe i seng nå, så jeg forhåpentligvis har energi og ikke så mye smerter i morgen. For i morgen MÅ jeg handle og få litt orden  her (hadde aldri trudd det noengang skulle bli et problem å få fullført :( ) 

  Håper dere har hatt en fin dag :)

  Instagram  @Miacjohn

  Dagen idag.

  Igår kjedet Aurora seg så utrolig mye. Hun fant frem barnehage sekken og ville i barnehagen. Har blitt mye hjemme på henne nå, pga sykdom. Hun hadde kun noen dager forrige uke før hun ble syk igjen på lørdag. Men idag er hun i form igjen til barnehage. Å idag kan jeg faktsik si at det er litt godt. For igår knuste hun glass, sutret, ville ikke sove, ville ikke leke og skulle bare tulle med ting hun ikke får lov til hele dagen. Det endte med en veldig veldig  sliten mamma, og en lang dag. Skal love dere jeg var glad når  Jørgen kom hjem, og jeg kunne gå å sove litt.

  Jeg har nesten akuratt stått opp etter å ha sovet litt. Sovnet så fort snupp var levert i barnehagen.  Så nå skal jeg prøve få ordnet litt her, før jeg skal hente Aurora i barnehagen. Kanskje ta oss en liten tur til svigermor, siden J skal pakke inn båten.


   

  Ha en forsatt fin "lille lørdag " :)

  Ønsker til stua

  Et lite innlegg med noe av det som står høyt oppe på listen av hva jeg kunne tenkt meg her hjemme. 

  Dette stuebordet oppdaget jeg i går, er det ikke lekkert ? Virkelig høyt på ønskelisten :) 


  Nye pynte puter:


  (trykk på bildene for å komme til kilde)

  Fint, ikke sant ? :)

  Helt ærlig.


  Idag kjenner jeg frustrasjonen tar meg litt. Nok et legebesøk, ingen svar på hva som feiler meg enda. Mer prøver på sykehuset i morgen tidlig. Og om de ikke finner ut av det da heller, må jeg bare "vente et par uker" før jeg må tilbake for vidre utredning. Ikke en veldig lett situasjon å sitte i med barn, skole og alt annent som skulle vært gjort. En midlertidig legeerklæring til skolen, siden ingen diagonose er stilt. Så er det det da, om fraværet blir for høyt mister jeg også det jeg får i stipend og lån. Da sitter vi virkelig i en økonomisk knipe.

  Er jo så mange ting jeg skulle orket, gjort og har lyst til som bare raser sammen. Valget mellom å presse seg gjennom timene på skolen, men ikke fungere som mamma når man kommer hjem. Å det har jeg ikke hjertet til eller mulighet til, for å være mamma, er noe jeg må. Det er det som er viktigst, familie og helsen. Så må bare alt annent komme i annen rekke. Men med høye forventninger til seg selv ( og fra de rundt seg) er det virkelig ikke lett. Spessielt når jeg ikke får noe svar på hvorfor jeg er så dårlig som jeg er. Men en ting er sikkert, at slik formen min er, skal den ikke være. Så krysser alt jeg har for at jeg snart får noe svar. Det verste er vel egentlig det å ikke vite, å det at man ikke finner ut hva som gjør meg så dårlig. Å ikke kunne si at " det feiler meg, DERFOR er jeg sånn". Isteden må jeg nesten begynne å lure selv, kjenne etter prøve og presse meg, før jeg nok en gang kan konstantere for meg selv; at jeg fakitsk ikke klarer eller orker. At jeg får igjen for det senere på dagen. For jeg er hverken lat, eller umotivert. Jeg klarer bare ikke. Nyter de dagene som ikke er så ille som de andre, og de andre dagene må jeg bare ta i mitt tempo. 

  Det var dagens blottleggning. Noen ganger må man bare tømme seg litt og få ut noen tanker. 

   

  Nok en mandag...

  Hei !
  Nå er jeg veldig snart på vei ut døren for nok en tur til legen. Aurora er ikke i barnehagen idag, da hun ble syk igjen lørdagskvelden. Så moren min skal passe henne mens jeg er hos legen. Og i kveld kommer svigermor og passer henne et par timer. Da skal vi i foreldremøte i barnehagen til Aurora. Syntes det er veldig greit å kunne gå begge to. Om jeg hadde sendt Jørgen alene, hadde jeg nok ikke fått greie på stort etterpå ( mannfolk hukommelse) :P Så på dager som denne, er det veldig kjekt med bestemødre! :D


  Aurora som mater mamman sin med nammi (som hun kaller det )

  Ha en fin mandag :)

  Bilder fra leiligheten, Del 1, stue.

  Hei 

  Har dere en fin søndag ?
  Som jeg har lovet tidligere skal jeg legge ut litt bilder fra leiliheten, siden det er en stund siden sist. Er jo endel som er forandret, og ikke alt som er helt klart enda. Vi fikk jo ny sofa for et par uker siden, som var totalt forskjellig fra den vi hadde før. Så noe mer må til enda. Høyt på ønskelisten står nye pynteputer (som er litt fastere enn disse vi har nå) og nytt stuebord. Glassbord er så utrooolig upraktisk (spessielt med Aurora i hus:P )  Så jeg er veldig veldig klar for å få noe med treplate.

  Jeg legger  ut noen bilder av stua nå, så kommer det fra flere rom etterhvert. 

  Om dere kikker under kategorien "HJEM" så finner dere også bilder av hvordan det var før i stua, og kjøkknet er det ikke store forandringer på siden sist.
  På tide med nytt design...

  Syntes ikke dere også ??

  Jeg har funnet et design jeg liker, men nå er bare problemet dette med header. Er så utrolig vansklig å bestemme seg for hvem bilder man vil bruke, og hvordan man vil gjøre det. Spessielt for meg som ikke er ekstremt god på den slags. Om dere har noen ideer, så hjelp meg gjerne! Jeg trur jeg kan trenge det... Skulle gjerne brukt fotograf bilder, men nå har vi ikke noe fotograf bilder som er nyere. De siste er fra når Aurora var 4 mnd. Så føler vel kanskje det hadde vært greit med litt nyere bilder.

  Her er sofaen intatt. Og siden lørdagsunderholdningen forsatt er helt døv på tv, Blir det nok å leie en film på Apple tven i kveld. Bare å vente på at min kjære skal komme ned fra garasjen. Menn og bil...(og båt for den sags skyld)

  Ønsker dere er super lørdag, både dere som tar det rolig hjemme, og dere som er ute ! :) I morgen kommer det noen etterspurte bilder fra leiligheten, så følg med ! :)


  Avslutter med et bilde av snuppelure som gjør seg til så fort kamra kommer frem !

  Knerten tattovering !

  Nå har vi spist taco, Aurora har spist litt fredagsgodt og sett på ole brumm. Og ikke minst, fått knerten tattovering på leggen :p Nå ville hun sove, så gikk for å legge seg selv :)

  Lysene er tent, snart begynner fredagsunderholdning på tv. Da kommer også godteriskålen vår frem. Selv om det blir litt mye sjokolade i hverdagen et det noe spesielt med den på fredager... Hehe

  Så nå skal vi kose oss med kjærestekveld ! Krysser fingrene for at jeg slipper en samboer som sitter å spiller GTA iløpet av kvelden :p

  Ha en super fredag! <3

  03.10.2013

  Hei !


  Må bare vise dere bilder av min fantastiske samboer og Aurora på morningen idag. Aurora var veldig opptatt av å få kos før han reiste :) hehe.
  I

  Må bare beklage for dårlig med blogging om dagen, men formen er ikke på topp. Mye smerter og alt for lite energi.

  Håper dere som har har høstferie nyter den til det fulle :) God natt ! <3


   

  Pakke på posten ! :)

  Idag annkom bilsete som jeg bestilte på søndag.
  Jørgen var å hentet det på posten, og det var stor stas for en ny dusja liten Aurora og få se all søpllet som var i esken. Haha.


  Men litt gøy å prøve det også da ;

  Må bare beklage for dårlige mobil bilder, nok engang. Men er ikke alltid så lett å dra frem speilrefleksen, hehe.

  Sete bestilte jeg fra Jollyrom, og bestilte også en ny smokkelenke. Sete finner du HER og smokkelenken HER

  Fra før av så har vi BESAFE med isofix, men dette er for stort til bilen til Jørgen. Men passer fint i min, siden bilen min er ganske stor. Veldig fornøyd med det sete, men måtte gå for noe annent denne gangen. Britax sete er litt nettere, mye rimligere og det går helt til 25 kg. Og det er jo en fordel. Håper å ha Aurora bakovervendt til hun hvertfall er 4 år. 

  Ha en super onsdagskveld !

  Også som avsluttning må jeg bare fortelle dere om den sjalue lille snuppa på 17 mnd;
  Aurora går å løfter på dokka si, koser og nusser på den når hun kommer i mot meg. Jeg sitter i sofaen, klapper dokka på hodet  når hun har kommet bort hit og sier ; "så søt liten baby du har Aurora". Aurora kaster dokka i bakken, strekker armene opp mot meg og roper "MAMMA, MEG !" 

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits