• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Fredag !

  Helg igjen gitt !
  Vi har nettopp spist deilig fredags middag, hjemmelaget lasagne- som både Jørgen og Aurora var med å lage. Det er så hyggelig å lage mat sammen når man har tiden til det. Helt topp fredags mat, og vi spiste akkurat litt for mye alle sammen.

  Nå har Aurora stupt i seng, og det er idol på skjermen, så jeg titter egentlig bare innom for å ønske dere en god helg !♥.  Svangerskaps oppdatering og mage bilde kommer imorgen !    

  Det nye gamle.

  Med den "nye" kommoden i gangen hjalp det på oppbevaringen, og jeg syntes ikke den ser så gale ut heller.
  Også er det helt ok og ikke alltid handle møbler på Ikea som "alle" andre også har. Tommel opp for loppis. Har enda ikke bestemt meg for om den skal få et strøk med maling eller ei... Syntes det er stilig at den er litt slitt, men syntes kanskje den er litt vel gul i fargen - det syntes riktignok best på kveldstid.
  Superhero  Trenger jeg å si mer? Hoho!

   
   

  Badeengel

  Formen ble ikke stort bedre selv om vi tok tidlig kvelden igår, og vi har storstett ligget rett ut idag.
  Kropper som verker, og helt utslitte alle mann. Det er vel sesongen for sykdom nå, vi får bare håpe det ikke blir så langvarig.


  Aurora har ikke vært helt i toppform i dag henne heller, men kvelds bad var heldigvis helt topp. Hun er bare så søt når hun ligger sånn i vannet, og bare tar det helt med ro. Lille badeengelen ♥

  Nå blir det tv titting fra sengen resten av kvelden også trur jeg jaggu det blir grandis til kveldsmat. 

  Et lite hei  Aurora var ikke helt i form i går så det ble hjemme dag på henne idag. Vi trudde hun hadde fått øyekatar, men det har vi heldigvis ikke sett noe mer til på dagen idag *bankibordet*. Men hun er jo forkjøla og har vært slapp stakkar Det har blitt masse kos, og litt lek idag. Hun har virket mye  bedre utover dagen i dag og ettermiddagen har hun brukt til å fly rundt som en gærning og rope at hun er SUPERMANN ! Haha. Det er ikke mye mellomting på hun der altså.  Nå har Jørgen og jeg dyttet i oss en halv boks med pepperkaker, og nå blir det natta på oss begge.
  Formen er ikke helt topp hos noen av oss, så får vi bare håpe formen er bedre hos alle i morgen. 

  Forhåpentligvis sterkere her inne også i morgen  ! :) God natt ♥

  Strikking -igjen.

  Heisann♥
  Har dere husket å stille klokka ? Jeg syntes ihvertfall  det er helt greit med 1 time ekstra idag.  Forrige uke ble jeg ferdig med Mor signe teppe til lilleøster, strikket på skrå. Litt av et evighets prosjekt og jeg var så lei på slutten, men trur det blir veldig godt å tulle lille bebbis inn i.

  Og på fredag fikk jeg denne fine pakken i posten:


  Er noen nye prosjekter på gang ja, og jeg er såvidt kommet igang med det første - jakke til meg i perlestrikk.   Nå sitter Jørgen å ser på Top Gear, Aurora leker, og jeg har planer om å strikke litt mens vaskemaskinen suser og går på vaskerommet. Så satser vi på at blåsten roer seg ned, så vi får vært litt ute i dag også.

  Ønsker dere en super fin søndag ! ♥

  #strikking #strikkedilla #strikkemamma #mammablogg 
   

  Den voksende magen

  Enda en svangerskapsuke fullført, og jeg er 31 fullgåte uker idag - så da var det på tide med magebilde igjen.  Sander ble med på bilde idag gitt, det er ikke ofte han har vært avbildet på bloggen. Ikke akkurat den vakreste katten i verden, men vi er glad i han for det. Han var engang helt svart og flott, men nå har han blitt så gammel at pelsen er blitt grå. Hehe.


  Vi har vært på et arrangement i barnehagen til Aurora på ettermiddagen idag. De har et slik prosjekt der de har samlet inn penger til barn i andre land som ikke er like heldige, kalt Forut. Da var det salg av kaffe, kaker og kunst barna hadde laget, veldig kjekt. Og i kveld har vi jaggu vært på Loppis, min første gang på loppemarked- og vi fant det vi var på utkikk etter også; Kommode til gangen. Jeg skal vise dere bilde når alt er på plass.

  Ønsker dere en god helg ♥
   
  #gravid #svangerskap #mammablogg #foreldre 

  Ebay tips

  Jeg har tidligere fått spørsmål om rosene jeg har i vinduskarmen, som alltid er fine og flotte.
  Åja, det er ren juks! Men de ser virkelig ekte ut. Det meste av blomster i leiligheten er ekte, men å få roser til å holde mer enn et par dager er jo så godt som umulig. 
  Selv om det er veldig hyggelig med ekte roser og det definitivt er best, så er det så kjekt å kunne ha de falske i vinduet ellers. Og om man blir lei, kan man jo bare pakke de bort- å ta de frem igjen senere.  Det beste av alt, du får 20 stykker til under 200 kr på ebay. og de varer nesten evig ! :)
  Om du klikker her, kommer du direkte til linken jeg kjøpte ifra. Og vi har fargen Cream Ivory.
   

   #ebay #tips #shopping #interiør 


  Me time.

  Hodet er forsatt litt fult av tanker og bekymringer etter gårsdagens kontroll, men jeg føler meg heldigvis litt roligere idag.

  Jeg har vært hos tannlegen idag (null hull, hurra), og fått ukeshandlet, Aurora sin dag var nok litt mer spennende, de har nemlig hatt besøk av selveste kongen i barnehagen. Så da har det vært masse opplegg og ting som har skjedd. Er jo så stas når det skjer litt utenom det vanlige, og hun var veldig stolt når hun fortalte hvem som hadde vært på besøk i barnehagen idag. 


  Nå skal jeg bruke resten av kvelden her, før det er natta på meg ♥

  Vi skrives mer i morgen! :=)

  Dårlige nyheter

  Vekstkontrollen idag kunne vel gått bedre....

  For 2 uker siden var vekst avviket på -7 %, idag var det på -15 %, så det går ikke akkurat rett vei. Det er jo ganske tidlig med såpass vekst avik.
  Nå blir det vurdert underveis hva som skal gjøres videre, og jeg får oppfølging på sykehuset fremover. Neste kontroll er om 2 uker, og da får vi bare håpe det ikke har flatet ut noe mer. Jeg krysser alt for at vi slipper et prematurt barn, og at hun kan være i magen noen uker til. 

  Jeg fikk ctg også, og den var heldigvis helt perfekt. Frøkna er jo veldig akitv, og det er betryggende å kjenne så mye liv som jeg gjør.
  Aurora begynte ikke å flate ut på veksten så tidlig, så det bekymrer meg litt. Men jeg får ikke gjort så mye annet enn å stole på det legene sier, og håpe de gjør det som er best for lillesøster fremover. 
  #foreldre #gravid #mamma #svangerskap

   

  Typsik

  Er det ikke typisk at den ene dagen jeg glemmer sette på vekkeklokke, og vi må opp- sover Aurora lenge ?!? 08.40 bråvåknet jeg, og Aurora måtte være i barnehagen til klokken 09, på grunn av fotografering. Jeg stresser som en gal, Aurora vil helst sove litt lenger men jeg får tilslutt på henne klær, på meg selv klær, hiver håret mitt i en ball og får flettet håret hennes i hu og hast, før vi flyr ut døra klokken 09. Aurora med frokosten i handa og en fart som en snegle opp til bilen. Når vi kommer i barnehagen 09.05, forter vi oss opp bakken til inngangsdøra der denne beskjeden slår imot oss "Fotografen er syk- ny dato for fotografering neste uke"

  Haha, sånn var altså morgningen vår, vi kom oss iallfall fort ut døra om ikke annent. Nå sitter jeg å venter på vekst kontrollen på sykehuset. Vi skrives senere :)

  Fin helg

  Dette har vært en fin helg ♥. Så deilig når Jørgen har fri, og vi har helgen sammen alle mann. Masse herjing og latter, god mat og rolige morgninger. Støynivået er ganske høyt her hjemme når far og datter herjer rundt altså. Haha, det er bare så herlig.

  Igår var vi en liten tur på Liertoppen, jeg måtte nemlig ha Subway, åå- det er bare så godt ! Det som toppet hele helgen var vel at jeg endelig fant julebrus i butikkene, jaja- er lov å starte på julebrusen tidlig når man er gravid og fysen, eller hva ? Idag har vi tatt det med ro hjemme, og vært en tur hos svigermor. Å nå er Aurora for lengst i seng, og det er kjærestetid og filmtitting på planen ♥


  Rundstykkebaking.

  Hoppet inn i stor strikkegenser, og ser ut som en ferskenfarget søpplesekk- klar for søndagskveld på sofaen.

  Håper dere har hatt en fin helg ♥

   

  30 uker på vei med lillesøster

  Idag er jeg 30 uker på vei ! Jeg merker det er veldig godt at tiden går fort nå, samtidig som det er mye som må ordnes enda- før det er klart for at lillesøster kommer. Tenk, bare 10 uker igjen ! Nå er det vel på tide at vi begynner innkjøpene snart, for det er jo endel som trengs før hun kommer. Også må vi kanskje begynne diskutere navn igjen, hehe. Vi var jo så godt i gang for noen uker siden, men nå har vi ikke snakket om det på flere uker. Jeg har et navn jeg er veldig forelsket i da, så jeg håper Jørgen blir med på det. 

  Jeg er sliten om dagen, mye vondt og lite overskudd. Det er vel mer sykdommen sin skyld enn graviditeten sin skyld, så svangerskapsmessig føler jeg meg veldig bra. Bekkenet er ikke helt godt og jeg har voldsomt mye kynnere, men dette svangerskapet har jo vært en drøm til nå, iforhold til mine 9 mnd med sykehus, oppkast og kvalme når jeg gikk med Aurora. Hypermesis er virkelig ikke noe jeg unner noen. Det positive ved å ha gått gjennom et sånt svangerskap, er jo at man setter veldig pris på å slippe det i det neste.


  30 ukersmagen.

  Til mandag er det vekst kontroll, og jeg krysser fingrene for at det går rett vei nå. Jeg har klart å ikke tenke så mye på det de siste ukene og la bekymringene ligge litt, men jeg merker jo godt at klumpen i brystet og frykten for at ting ikke skal gå som det skal er der.

  Nå er det kjærstekos, og idol. Ha en fin kveld dere ♥


   #gravid #foreldre #mammablogg 

  finfin dag

  Her har det vært hjemmedag på Aurora idag (igjen). Hun var litt små forkjøla og sliten på morgningen idag, så da var det greit å ta en dag hjemme å lade kreftene før det er tilbake i barnehagen i morgen. Jeg har fått vasket leiligheten, Aurora har lekt så fint og i ettermiddag når Jørgen kom hjem fra skolen var vi på et lite besøk hos Aurora sin oldemor og oldefar før Jørgen måtte reise videre på jobb. Aurora elsker å være på besøk hos besteforeldre og oldeforeldre, hun har nemlig lært seg hvor hun får "namnam" og full oppmerksomhet. Haha.

  Jørgen jobber helt til tolv, så jeg har en date med strikketøyet og tv2 Sumo ikveld.


   Dette er virkelig et evighetsprosjekt, men trur det blir et veldig deilig babyteppe til lillesøster i baby alpaca silk ♥
   
  Ønsker dere en fin kveld ♥ 

  Strikkemamma


  Har strikket pannebånd til Aurora, i likt garn og farge som sokkene jeg strikket til henne forrige uke.
  Aurora var veldig fornøyd, også det sitter godt over ørene ute i kulda, - og matcher ytterjakka. Greit med litt små prosjekter også :)  


  Aurora og jeg har vært på musikksprell i ettermiddag og bare koset oss sammen. Jørgen reiste rett fra skolen og på jobb idag, så vi har spist risengrynsgrøt til middag. Han syntes det er litt tidlig med sånn mat nå- er jo trossalt ikke jul helt enda, så vi benyttet muligheten idag, når han ikke var hjemme. *fnis*
  Når man er gravid og får lyst på noe- så MÅ man nesten bare ha det.

  Nå er det litt selvpleie på planen, vi skrives senere ♥ 

  #strikkemamma #strikk #mammablogg #gravid 

  Stelleveske jakten !

  Ny stelleveske er en av de tingene som står på listen over ting vi trenger før lillesøster kommer.

  Etter en liten kikk på Jollyroom er det disse jeg sitter igjen med som midlertidige favoritter: 


  (alle bilder er lånt fra Jollyroom.no)

  Som dere ser, kan det se ut som om det blir svart stelleveske. Vogna er jo begie- brun ish, men det er mye svart på bag-delen, så jeg trur det blir penest med svart.
  Det å bestemme seg for hvem stelleveske man skal ha er ikke bare, bare altså. Til Aurora har vi brukt en Simo stellebag, som matchet til den vognen hun hadde ( vi bruker den forsåvidt enda). Men nå har vi jo ikke den vogna lenger, og den stellebagen passer overhodet ikke til den nye, også blir man jo litt lei når man har slept rundt på den samme stelleveska i 2 1/2 år, så da må det bare bli en ny. Hehe.

  Hvem likte dere best ? Blir veldig glad for tips om andre fine stellevesker også :)
   
   #mammablogg #gravid #utstyr

  Bursdagsfeiringer

  Vi har vært i bursdagsfeiring både i går og idag, og nå trur jeg vi ruller snart alle sammen.
  Igår feiret vi niesen min sin 4 årsdag, og idag ble svigermor hele 50 år. Kan trygt si det har blitt litt kaker ! Aurora er jo en sikkerlig versting, hun er så glad i kaker at det er helt skummelt. Hun har jo ingen sperrer når det kommer til mengder- akkurat som sin pappa. Det har iallfall vært 2 veldig hyggelige feiringer.

  (arkiv bilde)

  Nå sitter vi godt plassert i sofaen, klare for Sinnasnekkeren! Aurora er lagt, men jeg trur ikke lenger hun befinner seg i sengen- jeg hører nemlig at hun kjefter den stakkars bamsen sin full innpå der. Haha.

  Vi skrives litt senere ♥

   

  Lørdag.

  Hei, og god lørdag til dere ♥

  Jeg er litt i sjokk her, Aurora sover nemlig formiddagslur! Hun sover jo vanligvis ikke på dagtid, så dette er et svært sjeldent tilfelle og jeg nyter en kaffekopp i stillhet.
  Håper hun våkner med et strålende humør etterpå. Nettene er jo ikke helt gode her, så det var tydelig hun trengte litt ekstra søvn idag. 

  Jørgen har reist på jobb, og været er ikke så halv galt, så kanskje vi får bruke noen timer ute i høstværet idag. Er greit med noen dager der ikke planene er så mange, men litt kjedelig å ikke ha Jørgen hjemme med oss, men sånn er det bare noen ganger. Han er heldigvis ikke så alt for sent hjemme idag, så vi får lørdagskvelden sammen og i morgen er det familie bursdag som står på planen. ♥  Hva er deres planer i dag ? ♥

  Natteravn og magebilde

  Her ble det vist helt stille et par dager.
  Det er jo somregel på kveldtid jeg får satt meg ned å skrevet litt, men onsdagen sovnet jeg før kvelden hadde begynt, og igår var det foreldremøte i barnehagen. Og når vi kom hjem fra møte endte vi med å sitte å kikke ut stuevinduet resten av kvelden (og spise smørgrøt til kveldsmat, hehe). For et vær det var ! Så mye lyn og torden er det ikke ofte man ser. 

  I natt har det vært våkennatt med Aurora, så det ble hjemmedag på henne idag. Hun våknet før klokken tre i natt, og sovnet først igjen klokken åtte i dag morges!! Da sov hun heldigvis frem til klokken var litt over 10, så da fikk hun iallfall et par timer mer med søvn, og det samme gjorde jeg. Aner ikke hva som gikk av henne i natt, hun bare lå å tullet og nektet å sove. Når vi var kommet oss opp idag, tok vi oss en tur til Drammen for å fikse litt gaver.Vi skal i bursdag både søndag, og mandag, så da var det greit å få ordnet ferdig pakkene.    Idag er det også ukes bytte, og jeg er 29 uker på vei idag ♥ 

  Vi skrives mer i morgen  ♥

  Svangerskapskontroll


  Oi, her så jeg sliten ut. Men det er vel igrunn sånn jeg ser ut på kveldstid om dagen. Jeg sovner nesten før hodet treffer puta, men det er jo virkelig bedre enn å ligge oppe å ikke få sove. 


  Idag har jeg vært hos jordmor på vanlig kontroll, der alt så fint ut. Blir veldig spennende og se hvordan tilveksten er når jeg skal på sykehuset igjen om 2 uker, og hvordan oppfølgingen frem til fødsel vil være utifra det. Magen vokser iallfall fint, og alle utvendig mål ser fine ut. Hun er veldig aktiv inni magehuset også, og det er veldig godt ♥ Jeg prøver holde bekymringene litt på avstand, og ta ting som de kommer- det er jo ikke så mye mer jeg får gjort. 

  Døgnet har alt for få timer, og jeg føler dagene bare flyr fra meg. På kveldstid får jeg ikke gjort stort annet enn å holde meg i ro. Kynnerene er helt ille så fort kvelden kommer, og så fort jeg prøver gjøre noe blir de små vonde. Jeg hadde nesten ikke kynnere med Aurora, men slik jeg har forstått det er det veldig vanlig å ha mer kynnere med nummer 2. 

  Nei, nå skal jeg stupe i seng. I morgen skal jeg få denne vonde kroppen til fysioterapi, også er det musikksprell med Aurora på ettermiddagen- det blir bra!

  God natt ♥

   

  Høststemning ♥

  Heisann ♥

   Regnet plasker ned ute, og det har vært så kaldt og guffent idag.. Men jeg liker igrunn innekos, pledd og levende lys veldig godt jeg ♥


  Nå skal jeg klikke hjem litt småting, før jeg må få med meg Ylvis Live. Vi skrives senere ♥

  Bortskjemt frøken.

  I helgen var vi på en liten shoppingtur, og Aurora skulle få nye sko. Det hadde hun selvfølgelig litt egne meninger om. Aurora ville nemlig ha de rosa, men det var jo ikke det mamman og pappan ville ha til henne. Vi ville jo ha gode høst sko til å bruke ute i barnehagen... Men Aurora satt sitt søteste smil i pappan sin og fortalte at hun "bare elsker rosa skoa, pappa", og spute " betale denna pappa ? ". Trenger vel ikke si mer enn at hun har pappan sin rundt lillefingeren og endte med 2 par nye sko. Hoho, hun var iallfall veldig fornøyd ♥

   

   

   

  Dressen til lillesøster

  Som lovet kommer bilder av dressen jeg strikket.
  Nå mangler dressen den bare litt damping, så er den klar for lillesøster i magen ♥    Nå er jeg veldig klar for å starte på noe nytt !

  #strikkedilla #strikking #gravid 

   

  Lørdag.

  Vi har vært på farten i hele dag, fått unnagjort noen innkjøp, og vært på hyggelig besøk.
  Skal ikke så mye fartingen til for min del, før beina er fulle av vann, så nå blir det beina høyt resten av kvelden. Og som dere kanskje husker begynte jeg å strikke heldress til lillesøster, og den er nå ferdig, så jeg får montere litt ikveld. Hoho, gamla. Har virkelig fått strikkedilla, og jeg har så mange prosjekter på strikkelista. Håper heldressen ser grei ut etter montering også, jeg viser dere hvordan den ble i morgen :)


  (lite stemningsbilde  på lørdagskvelden)

  Nå skal jeg krype inn i armkroken til Jørgen, også er det film på planen ♥ Vi skrives mer i morgen! (bloggingen har virkelig vært alt for slapp i det siste.)

  Helg og magebilde ♥

  Det er noe spesielt med nyvasket leilighet til helgen altså.
  Den deilige lukten, og den gode følelsen når man bare kan slenge seg ned på sofaen med god samvittighet å nyte kvelden. 
  Aurora har nettopp lagt seg etter litt fredagsgodt, og vi skal snart finne frem godisskålen og få med oss idol på tv.   Her er 28 ukers magen min, syntes magen så veeeeldig stor ut nå. Tenk, 12 uker til så har vi en liten prinsesse til ♥ 

  Ønsker dere en fin fredagskveld, vi skrives imorgen ♥ 

  Hjemmedag

  Heisann ♥
  Vi har koset oss med hjemme dag i dag. Trur Aurora syntes det var helt ok med en dag hjemme med mamman sin. Hun er i så godt humør om dagen at jeg vet ikke riktig om jeg tørr å skrive det... Det har bare skjedd en helomvending i humøret hennes, og det er så godt!  
  Jeg har fått gått gjennom nesten alt babytøyet etter Aurora idag, og det er sortert klart til lillesøster. Det er så rart å stå der med de bittesmå plaggene i hendene igjen, men veldig godt ! Vi er så heldige ♥  Nå må jeg få med meg resten av "Ønskebarn" ♥ Umulig å holde tårene tilbake under det programmet der.
  Vi skrives senere !

   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits