• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Lillebror er født !

  00.59 i natt kom endelig vår lille prins til verden. 3445 g og 50 lang- helt perfekt! <3

  Null baby

  Jeg har ikke poppet enda, selv om det har vært litt stille her.

  Igår var formen helt elendig. Jeg håpet kanskje kvalmen og den dårlige formen var et tegn på at noe var på gang, men jeg våknet like gravid (og skuffet) idag. Kvalmen er litt bedre og jeg har sluppet noe oppkast til nå idag, men den ikke borte heller.

  Nå har jeg mistet troen på at det starter av seg selv med det første. Men nå regner jeg jo med det blir igangsetting iløpet av helgen uansett. Om vi ikke har han her innen mandagen trur jeg at jeg graver meg ned altså ! Jeg er så lei !

  Idag skal jeg prøve få alle de siste tingene i orden og slik at jeg bare kan ta det med ro de første dagene med baby. Eller, så rolig man kan ta det med tre små barn... :)

  Denne uken blir det baby !

  Ny uke, nye muligheter !
  Denne uken blir det jo baby også ! Eller, man vet jo aldri- men planen og beskjeden jeg har fått fra sykehuset er at jeg blir igangsatt til helgen om han ikke har kommet til da, så da får vi regne med det blir sånn også. Tenk det a, nå er det så nære !! Og det skal bli så vanvittig godt å få han ut ♥ Nervene er litt i spenn om dagen.... Jeg kan ikke si jeg gleder meg så vanvittig til selve fødselen, og redselen for at noe skal skje med lille nå på slutten, eller under fødselen er absolutt til stede. Det skal bli godt når dette er over!

  Aurora trur han har satt seg fast inni der, siden han ikke har kommet ut enda. Hun gleder seg veldig til lillebror kommer, men han fikk ikke lov å komme idag, for idag skulle vi jo på gøy i gymmen, og torsdag passer igrunn ikke så bra det heller, for da er det musikksprell... Opptatt frøken ja !  Bagdelen til vogna er montert, og det aller meste annet er klart også. Jeg har bestilt voksipose til bilstolen, så den er snart på plass den også- og da er vi vel nesten klare. Vi trenger en dyne til, men det er ikke noe hast helt enda.


  Jeg begynte på bukse til lillebror nå i kveld også- så da må jeg vel bare strikke på om jeg skal rekke komme noe vei før han kommer.


  Kanskje fullmånen i morgen gjør at det skjer noe snart ? :)  Vekstkontroll, igangsetting og rier..

  Igår var det tid for vekstkontroll på sykehuset igjen, og nå var det den siste.

  Lille bebis ser ut til å vokse greit. Han er ikke så stor, men det har jo ikke søstrene hans vært heller. Han ble målt til å veie 2880g i går (38 uker).
  Om ikke fødselen setter i gang av seg selv iløpet av en uke, så blir jeg igangsatt. Så da er det ikke stort mer enn en uke igjen til vi har han her uansett hvordan det blir- det er godt å vite ! Dagene går ikke akkurat fort nå på slutten, og jeg føler meg så lite effektiv. Jeg har igrunn litt lyst til å gå i dvale frem til han kommer, men når man har to små fra før av er det ganske så umulig. 

  Igår trudde vi faktisk at det var fødsel på gang. Jeg hadde ganske sterke rier, som kom med jevne mellom i flere timer. De var vonde, og jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta kontakt med føden, på grunn av at det gikk så fort sist. Riene ble etterhvert svakere, og jeg gikk for å legge meg å slappe av. Egentlig burde jeg vel kanskje holdt meg i bevegelse om jeg ville ha noe fødsel, men det var jo så fryktelig vondt at jeg fant ut at det kanskje ikke var så dumt å vente litt lenger allikevel. Jeg feiget rett og slett litt ut. Etter en stund dabbet riene av, og forsvant helt utover kvelden. Jeg håper i det minste de gjorde noe med modningen, så det var noe nytte i de. De sier jo at tredjemann er en luring, og at fødselen kan starte og stoppe flere ganger. Det i går var vel bare nok et tegn på at det stemmer her også, det at tredjemann er en luring.

  Idag har jeg jentene hjemme, og Jørgen jobber. Minstemor sover for øyeblikket lur, og Aurora sitter å ser på Dora, så får vi se hva vi skal finne på når luren til Alina er over. Jeg er jo ikke akuratt full av energi, men man blir litt små gal av husets fire vegger også så det må nok bli en tur ut.

  God helg dere ♥


  Kun 2 av 4 !

  Jeg vet ikke om jeg skal tørre juble helt enda, men verken Jørgen eller jeg har blitt syke !

  Aurora fikk riktignok en runde, så hun var hjemme fra barnehagen i går og idag. Hun kastet opp 2 ganger i går morges, og har ikke vært noe mer dårlig siden det. Så med mindre det hele bråsnur, så er hun klar for barnehage igjen i morgen. Alina har litt dårlig matlyst enda, men er i fin form ellers. Aurora har ikke hatt noe redusert matlyst i det hele tatt, og har spist som en hest disse to dagene hun har vært hjemme. Men nå håper jeg vi er ferdige med sykdom for en stund... En så mild runde med omgangsyke har vi vel aldri hatt før ! Og aldri før har det skjedd at vi ikke har blitt dårlige alle mann. *Bank i bordet* 


  Aurora sin hjemme stil.... Pysjbuksa på hele dagen, håret til alle kanter og glitter pannebånd tredd nedpå hodet, haha ! 

  Jeg er forsatt like gravid... Utmattet, sliten og lei... Ikke ser det ut som om det kommer til å skje noe med det første heller, så jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet.
  I morgen er det tid for vekstkontroll på sykehuset, så får vi se hvordan det går. Magen virker iallefall ut til å vokse godt, så jeg regner med at lille også gjør det  :)   Hipp hurra....

  I natt startet moroa...

  Omgangssyke.. Finnes det noe verre ? Det er Alina som er rammet, og jeg håper så inderlig vi andre slipper unna- men denne omgangssyken slipper sjeldent ut av huset uten å ha vært innom alle mann først. Hver gang vi har fått det i hus, har vi hatt det alle sammen... Så det er vel bare et tidsspørsmål. Å være høygravid med omgangssyke, nei grøss og gru ! Om jeg ender opp med den fæle syka, så får vi iallefall håpe jeg slipper å føde akkurat da, selv om jeg gjerne skulle fått han ut snart.. Fødsel med omgangssyke, jeg trur ikke jeg kan tenke meg noe verre !?

  Alina har det gått ganske så bra for da. Hun virker ikke ut til å plages så veldig. Hun kaster opp som bare det, men sitter bare å smiler når hun blir plassert i dusjen etterpå, og er i ganske normal form ellers. 


  Sånn ellers så har jeg vært hos jordmor idag å det var forhåpentligvis svangerskapets siste time der... Det er satt opp ny time om 2 uker, men den håper jeg virkelig jeg slipper! Alt så bra ut med lille, og det er jo godt å se selv om jeg ikke har det helt topp selv om dagen. På fredag skal jeg på sykehuset for vekstkontroll av lille igjen, så da får vi bare krysse fingrene for at alt er som det skal med han da også :)
  Stille...

  Hei ! ♥

  Her har det vært stille i helgen... veldig stille ! Jeg lider av litt skrivesperre om dagen... Eller, ja, jeg hadde vel håpet jeg heller kunne fortelle om en baby snart og ikke bare om hvor lei jeg var nå. Jeg trur bloggen min har blitt litt preget av at fødselen har nærmet seg alle tre gangene. Den ventetiden tar jo liksom over alt, og jeg syntes disse siste ukene er slitsomme. Nå har jeg jo hatt en del tegn på at noe er på gang, men så skjer det plutselig ikke noe mer. De sier jo at tredjemann er en luring, og det kan jo virke som om det er tilfelle her også. 

  Vi har hatt en veldig fin helg da, selv om ikke bebis har valgt å melde sin ankomst enda. På lørdag var vi blant annet på babytreff på dagtid, og i 50 årslag på kvelden. Svigermor var her å passet jentene mens vi var i 50 årslaget, og det gikk så fint. Vi storkoste oss med god mat og hyggelig selskap.  Men 12 cm hel er kanskje ikke det beste å gå med når man er høygravid- for jeg var rimelig hoven i kroppen i går!.

  Alina har begynt å gå så mye de siste dagene også. Plutselig går hun tvers over stua, og reiser seg opp midt på gulvet. Lille babyen er ikke så liten lenger gitt ! 

  I morgen er det tid for jordmorkontroll, men det er jo lov å håpe at man aldri kommer seg dit, er det ikke ? hoho. 

  37 uker !!

  37 fullgåtte uker, hurra !
  Jeg er veldig fornøyd med at det har blitt et fullgått svangerskap, og at til tross for risikoer har vi kommet så langt- men nå holder det igrunn... Nå er han mer enn velkommen ut til oss :) Jeg er sååå lei, og det hadde vært supert om mini bestemmer seg for å komme snart. Jeg ser frem til å bli ferdig med graviditet, og fødsel nå, og få ryddet de bekymringene man går med unna vei. Det er overraskende mye man bekymrer seg for... Jeg lider vel av litt fødselsangst denne gangen, både med tanke på selve fødselen og om alt er bra med mini. Man har jo aldri noen garanti for at alt skal være fint....

  Jeg er helt kaputt... Magen er i veien for alt, og jeg føler meg helt forferdelig. Bekkenet blir bare værre og værre igjen, og alt er i grunn et ork. Vi satt å snakket om det her om dagen, og på 4 år har jeg faktisk bare hatt litt over et halvt år der jeg har hatt kroppen min helt for meg selv. Kun et halvt år uten å være gravid eller å amme... ! Ammingen blir riktignok ikke over på en god stund enda, heldigvis, men svangerskap føler jeg meg veldig ferdig med nå...veldig ferdig !


  Siden disse to andre har kommet før tiden, går jeg jo å venter allerede... Det er 3 uker til termin, og Alina kom jo 3 uker før, så jeg håper jo kanskje han bestemmer seg for å komme snart han her også :) Jeg har jo hatt litt følelsen av at han skal komme denne helgen her, men nå som denne helgen pluselig er her, har jeg vel mistet litt troen.

  Jeg ønsker meg litt fødestøv ! :)

  Faunajakke !
  Jeg strikket jo luer i faunamønsteret til alle tre, og det måtte jo bare bli en jakke også. Jakken ble i størelse Aurora, og den sitter så fint på henne ! Jeg har ikke fått tatt noe bilde av frøkna med jakken på enda da. Det å lyktes med å ta bilde av en vilter 3 åring er jo ikke alltid bare, bare... 
  Alina, 10 måneder !

  Igår var Alina hele 10 måneder og idag var det tid for 10 måneders kontroll på helsestasjonen. Hun har vippa 10 kg, og ligger fint i både vekst og utvikling.

  Vi sliter jo med maten på henne, men vekten lider ikke av det enda heldigvis, og hun har litt å tære på. Alina er mest glad i melka si, og ikke super interessert i ordentlig mat. I 5 måneder har vi drevet med smaksprøver, og enda har det ikke løsnet. Hun spiser noen få ting, og vi får lurt i henne et grøtmåltid om dagen, men hun er virkelig ikke lett i matveien. Det som fungerer best nå er å gi henne mat til alle måltidene, og la henne sitte å spise selv. Noen ganger spiser hun litt, andre ganger ingenting- men hun får iallefall smakt også løsner resten forhåpentligvis snart. Jeg har sett en liten bedring den siste uken, så kanskje det går rett vei nå ? Jeg krysser fingrene ! Det er virkelig frustrerende å være mamma når man har et barn som ikke spiser.... Hun trenger jo litt annen næring enn kun melk når hun er blitt så stor som hun er blitt..
  Instagram

  Nå er det lenge siden jeg har vist noen bilder fra instagrammen min her inne, så her kommer mine siste instagram bilder !   @miacjohn

  Vi er i rute...!

  Joho, jeg klarte å pakke fødebag i går! Jeg trur jeg har fått med det jeg trenger, men noen ting må selvfølgelig pakkes ned i siste liten. Jeg har jo ingen planer om å være på sykehuset lenger enn nødvendig denne gangen heller, men man vet jo aldri. Vi reiste jo hjem før det var gått 12 timer forrige gang, og det passet oss perfekt ! Det var deilig å komme seg hjem til sitt eget, og slippe ligge i sykehus seng. Jeg får en helt annen ro hjemme enn jeg vil få på et sykehus, og jeg trur nok jeg vil føle det samme denne gangen- om alt går fint selvfølgelig. Jeg har jo aldri sovet borte fra Alina før heller, så det kan bli litt spennende når jeg blir nødt til å være borte fra henne. 

  Igår var jeg jo 36 uker på vei, og nå nærmer det seg jo virkelig ! Jeg har jo troa på at han kommer til helgen igjen, siden Alina kom 3 uker før, så nå blir det spennende å se !
  Imorgen skal vi i alle fall skru opp sprinkelsengen så den er klar, og tripptrappen skrudde vi opp for et par dager siden, så den står klar på kjøkkenet med newborn setet på. Første bleie pakken har kommet i hus også, så nå gjenstår det bare noen innkjøp til så er alt klart. Han mangler blant annet en dyne, pose til bilstolen og noen flere bukser- jadaa vi kan jo ikke være raske med alt ! Hoho.
  36+1, magen er større enn den har vært med de to andre, og det dukker stadig opp nye strekkmerker. 


  Helg ♥

  Fredag, og helg ♥
  Jeg har begynt på husvasken, og skal prøve komme meg i mål før Aurora skal hentes i barnehagen om en liten stund. Alina sover en liten lur, så 5 minutter i sofaen var å prioritere først.Husvask, stor mage og vond kropp er jo heller ingen god kombinasjon... Æsj altså. Men det må gjøres, og jeg trur jeg blir enda mer sliten av å gå å irritere meg over en skitten leilighet. Jeg er 36 fulgåtte uker idag, og nå begynner det jo å nærme seg tiden der det kan skje "når som helst" ! 

  Og I DAG er dagen ! Fødebagen skal pakkes ferdig....
  Jeg skulle jo ha den klar før uke 35 jeg... Nå er jeg plutselig 36 fuglåtte uker, og fremdeles er det ingen fødebag klar. At det er mulig å være såååå somlete med noe sånt no ? Skjerpings !

  Jeg er iallefall godt i gang med pakkingen til bebis , så jeg har trua på at jeg skal komme i mål ! :)  Vi skrives mer senere ♥

  Rosa sløyfe  vWEViX9C-Bs

  Fibromyalgi, svangerskap og amming...

  Jeg har fått mange spørsmål om hvordan svangerskapene har påvirket fibromyalgien så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om dette...

  Av en eller annen grunn har jeg vært "friskere" under svangerskapene mine. Jeg har jo riktignok hatt haugevis av andre plager- men selve fibro smertene har vært reduserte. Jeg har kanskje hatt fra 40-60 % av fibromyalgismertene og plagene jeg vanligvis har under svangerskapene mine, og det har gjort at jeg har klart meg helt uten medisiner i disse periodene. Det samme har jeg opplevd når jeg har ammet De er der, men de oppleves på en annen måte og er ikke like fremtredende som vanlig. Leddene er vel det som jeg merker størst bedring i, men også musklene- selv om jeg forsatt går med konstante smerter der. Jeg fungerer overhodet ikke optimalt, men jeg er bedre. Det er tydelig at hormonene man produserer under svangerskap og ammeperiodene påvirker fibromyalgien på en positiv måte, iallefall i mitt tilfelle. 

  Jeg husker når ammingen med Aurora tok slutt, da fikk jeg en skikkelig smell. Alt av smerter kom strømmende tilbake, og jeg var veldig, veldig dårlig. Når ammingen med Alina tok slutt, var det jo på grunn av at jeg mistet melken fordi jeg var gravid på ny, og derfor fikk jeg ikke denne overgangen siden jeg gikk direkte fra amming til graviditet.
  Nå er jeg er veldig spent på hvordan det blir når ammingen med lillebror engang skal ta slutt, og jeg håper jeg ikke blir like dårlig da som det jeg ble etter ammerperioden til Aurora.... Men den tid, den sorg.   Syk Alina, og jordmor

  Alina måtte jo få en sykdomsrunde henne også, så i natt ble det lite søvn.
  Hun hadde over 40 i feber og feberen var ikke lett å få ned. Det er ikke gøy når feberen er så høy hos disse små altså....
  Alina har jo aldri vært syk før heller, og det gjorde vel det hele litt ekstra skummelt. 
  Almentilstanden hennes har vært ganske så god til tross for den høye feberen, hun hoster og er forkjølet, men ellers kvikk og fin. 

  Jeg er ikke helt i topp form jeg heller. Denne forkjørelsen henger virkelig igjen, og jeg har vel gått å hanglet i nærmere 3 uker nå, så nå syntes jeg det begynner å holde.

  Idag har jeg vært hos jordmor. Lillebror ser ut til å ha det helt fint i magen, og hvem vet, kanskje det var min siste kontroll før han kommer ? Det er satt opp ny kontroll om to uker, men jeg har jo en liten følelse av at han kommer iløpet av neste helg og det hadde jo igrunn passet ganske fint også.  Om han kommer da, er jo en annen sak- men det blir spennende å se. Han får ikke lov å komme noe før heller, for det er jo greit å ha rundet uke 37!.
  Det er helt sprøtt at det kan være så nære ! Men det føles veldig godt at det nærmer seg slutten nå og at vi snart har han her! Jeg er sååå lei av å være gravid.

  Når trur dere han kommer ? :)
  Svar på spørsmålsrunde !

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden  !

  Når har du termin?
  Termin er 9.november

  Hvordan er forholdet mellom deg og Jørgen?
  Forholdet vårt er veldig bra. Vi har selvfølgelig uenigheter og diskusjoner vi som de fleste andre, men alt i alt veldig, veldig bra :)

  Hvor lenge har du å Jørgen vært sammen?
  Det nærmer seg 5 år.

  Hvordan reagrerte Jørgen hver gang du ble gravid?
  Med første var vi vel ganske sjokkerte begge to, med Alina så var det jo planlagt og med lillebror så var vi utrolig sjokkerte, for det skulle jo igrunn ikke vært mulig.

  Kan du fortelle litt om hvordan og når du ble kjent med Jørgen?
  Å, vi snakket timesvis på nettet. På biip, msn og nettby- den gang det eksisterte. Jeg trur jeg var 12 år jeg, når vi begynte å snakke sammen- skikkelig barndomsforelskelse med andre ord.. Vi bodde ikke så langt unna hverandre heller, så vi møttes jo på noen fester også etterhvert.

  Skal dere flytte til et større hus nå som dere blir 5 i familien?
  Planen er huskjøp om et års tid, så får vi se hvordan det blir når den tiden kommer. Det er jo litt trangt med snart 3 små, og kun 2 soverom, så det blir godt å få noe større etterhvert :)

  Hva studerer Jørgen?
  Han skal bli maskiningeniør, altså jobbe med produktutvilkling.

  Hva er din favoritt serie?
  En moderne familie, og Greys  Anatomy.

  Er navnet på lillebror bestemt?
  Nei.

  Hvor mange barn vil du ha totalt?
  Siden du fortsatt er veldig ung, kan du få barn igjen om 9-10 år :)
  Det holder med 3 nå. Men man skal jo aldri si aldri, så kanskje det blir en til om noen år :)

  Leser du blogger som mammatilmichelle og mammasom16?
  Det hender jeg titter innom, men ikke noe jeg leser fast.

  Hvilken tre navn har dere kommet fram til at lillebror skal hete?
  Vi har igrunn ikke noen alternativer pr. dags dato. 

  Skal alle få eget rom?
  Når vi kjøper hus om et års tid så blir det forhåpentligvis sånn ja, men det kommende året skal jentene dele rom, og lillebror sove på rommet med oss.

  Var Alina planlagt?
  Ja.

  Er Jørgen flink med jentene?
  Veldig flink pappa- leken, rettferdig og omsorgsfull. Men jeg står nok for tålmodigheten og nattevåket.

  Er stellebaggen klar?
  Det er bare Alina ting i stellebagen enda, men det får vel komme litt lillebror ting oppi der etterhvert også :)

  Hva vil du utdanne deg til?
  Jeg aner ikke, og jeg lurer stadig vekk på det samme selv. Det må nok bli noe der jeg kan jobbe med mennesker.

  Kan du vise den nye bilen?
  Jeg trur jeg har lagt ut noe bilder av den på instagram @miacjohn, men jeg skal prøve huske legge ut et bilde av den her også. Akuratt nå fant jeg ingen bilder av den på pc'en.

  Kan du ha mere videoblogging på bloggen?
  Hm, det trur jeg nok ikke det blir med det første.

  Ønsker du deg dyr?
  Vi hadde katt frem til i sommer, så det blir vel kanskje en ny katt eller kanskje en hund med tiden.

  Er navnet til lillebror bestemt? Vis det kan du si det eller et hemmelig ?
  Nei, det er ikke bestemt. Vi er ganske blanke enda, og vi er somregel litt i siste liten, så jeg tviler vel på vi kommer til å offentliggjøre noe før han er født.

  Hvordan går en vanlig hverdag for dere?
  Jeg og Alina er hjemme,gjør ærender, går turer (når jeg ikke er høygravid), koser og tar oss av husarbeid, mens Aurora somregel er i barnehagen frem til 15.00 tiden. Jørgen er på skole, og når Jørgen er ferdig på skolen, og Alina er ferdig i barnehagen så spiser vi middag. På ettermiddagene har Aurora aktiviteter et par ganger i uken, og de andre dagene koser vi oss sammen med lek før det er tid for kveldsmat og legging. 

  Når skal Alina begynne i barnehage?
  Neste høst tenker jeg.

  Blir du hjemme værende med både Alina og lillebror alene? Må bare si at du virker utrolig tøff! Har selv et barn på 3 og venter et til en måned før han blir 4. Synes det er slemt å si men gruer meg til hvor tøft det kommer til å bli med tanke på rutiner og oppmerksomhet og når jeg blir veldig sliten selv! Mange bekymringer for at eldste mann ikke skal ha det bra nok. Hvordan er dine tanker rundt akkurat det, å hvordan var det når du ventet Alina? Ble litt kaos men håper du skjønner hehe :)
  Ja, jeg skal ha de minste hjemme. Syntes det er greit å ha Alina hjemme når jeg har muligheten og hun enda er så liten. Jeg er veldig spent på hvordan det skal bli å ha disse to små med ulike behov hjemme, men jeg håper det går fint. Jeg var nok veldig lik når jeg ventet Alina, bekymret meg for alt... Om Aurora fikk nok oppmerksomhet og hvordan man skulle strekke til- men det gikk over all forventning. Håper det går like greit hos dere :)

  Hvordan har du det?
  Veldig bra. Litt sliten og lei av å være gravid, men ellers fint :)

  Hvordan reagerte du på å bli gravid igjen , hvordan reagerte Jørgen?
  Vi fikk sjokk begge to! Det samme gjorde legene .. hehe

  Skal noen av de små dele rom? Såfall hvem?
  Aurora og Alina

  Var noen av barna planlagte?
  Alina var planlagt.

  Leser du andre Mammablogger, hvem ?
  Jeg titter stadig innom, men ikke noe fast :)

  Hva tenker du om å bli guttemamma?
  Det blir veldig spennende! Det føles litt rart, og jeg syntes det er litt små skummelt.

  Hva tenker jentene om å få en lillebror?
  Alina skjønner ingenting av det, men Aurora gleder seg veldig !

  Hva rutinene dine om morgenen?
  Opp for å kle på barn, og lage frokost til jentene. Så prøver jeg få ordnet meg litt selv også. Det spørs jo litt hva jeg skal iløpet av dagen. Jeg bor som regel i joggebukse hjemme, ihvertfall nå som magen er så stor som nå.

  Hva er en perfekt lørdag for deg?
  Når Jørgen har fri, og vi får funnet på noe alle sammen :)

  Hva er det beste og det verste med å være gravid med 7ukers mellomrom?
  At man har en liten baby når man er så dårlig selv, også er jeg litt redd for å "miste" babytiden med Alina litt. Det beste må være at de kommer nok til å få mye glede av hverandre etterhvert, når de er blir så tette i alder som det de blir

  Fikser du deg hver dag?
  Somregel kommer det på litt sminke iløpet av dagen i det minste, men ikke alltid.

  Kunne du svart med videoblogg?
  Nei, det holder jeg meg unna enn så lenge.... hehe.

  Beskriv deg selv med 5 positive egenskaper?
  Hm, jeg er effektiv, ganske så positiv, viljesterk, omsorgsfull og sta (på godt og vondt).

  Har du gode venner som også er mødre?
   
  Ja, men det er nok ikke flest av de. Hehe

  Hva hadde du dilla på i dette og dine tidligere svangerskap?
  Rislunsj har jeg hatt dilla på de første månedene med alle tre.

  Var det stas og være med på "Sigrid blir mamma"?
  Ja, det var jo gøy det. Men det er ikke så gøy å se seg selv på tv i etterkant altså. Hehe.

  Når du kjøper klær til barna dine, hvilken butikk er din favoritt?
  Det blir mye Pomp Delux og kappahl.

  Din favoritt farge?
  Hm, jeg trur ikke jeg har noen favoritt.

  Hvor mange søsken har du og hvor gamle er de?
  3 søsken. 34, 32, og 28.

  Tror du Alina blir lik Aurora når hun blir eldre?
  De har mye likheter når jeg ser på babybilder av Aurora, men jeg trur Alina blir litt høyere.


  Hvilken hårfarge har du egentlig?
  Blond.

  Det beste med å få en gutt?
  At mannen blir fornøyd... Hoho, neida. Det er jo stas å få oppleve å ha en gutt også.

  Topp tre jentenavn utenom Alina og Aurora <3
  Hm, vi har jo såvidt klart å finne navn til disse jentene, så jeg sliter med å si 3 favorittnavn her også altså. haha.

  Har du tattoveringer? Kan du evt vise de?
  Ja, jeg har 3 stykker.  En elendig en jeg tok i Spania når jeg var 14-15 bak på ryggen. "Carpe Diem" på skulderen, også har jeg "Aurora" på underarmen. Planen er å få navnene til disse to minste på kroppen etterhvert også. Bilder finner du her 

  Hvordan ville dere ha reagert om lillebror kommer ut,åsså viser det seg at det er en jente i stede?;p
  Da hadde vi nok blitt ganske overasket !  Merker du noe forskjell fra de andre svangerskapene dine til nå i form av plager og cravings osv?
  Magen kom senere denne gangen enn den gjorde med jentene, men jeg er blitt større enn jeg har vært i de to andre svangerskapene. Cravings har vel vært ganske likt i alle svangerskapene. En periode med rislunsj, og en med klementiner.

  Blir det flere barn på dere?
  Det er ikke planen nå iallefall, men kanskje om noen år- man vet jo aldri.

  Hadde du evnt tatt abort om du hadde blitt gravid igjen like kjapt som etter du fikk alina?
  Nei, det hadde jeg aldri gjort.

  Er du spent på hvordan det blir å bli mamma til en liten prins eller tenker du ikke så mye på det?
  Ja, det blir veldig spennenende... Jeg gleder meg

  Har Jørgen søsken?
  Ja, en bror.

  Litt oppussing

  Jeg er jo der at når jeg først bestemmer meg for noe pleier det å gå ganske så fort. Så igår når jeg bestemte meg for å male kjøkkengulvet, var det jo ingen tid å tape. Vi vet jo aldri når lillebror bestemmer seg for å komme, og når vi har en nyfødt en itilegg, er det jo slettes ikke tid til sånt no.

  Så igår ble malingen kjøpt inn, første strøket ble tatt i dag tidlig, og nå er andre strøket tatt. Forhåpentligvis holder det med 2 strøk :) Det gikk fra å være mørkt skipsgulv og til hvitt. Det trur jeg gjør mye med kjøkkenet vårt!

  På dagen idag har vi vært å gått tur. Vi kjøpte med oss boller og drikke, stoppet å matet ender underveis og gikk innom en lekeplass. Veldig koselig tur for store og små.

  Alina fikk feber og ble i dårlig form nå i kveld- veldig dårlig timing med tanke på at alt står litt på hodet her på grunn sv malingen, men det passer vel igrunn aldri med sykdom uansett. Hun sovnet heldigvis for kvelden etter å ha fått feber nedsettende, så får vi se hvordan natten blir. Jeg håper ikke det er falsk krupp sånn som Aurora har hatt.

  Før maling

  Etter første strøk

  Til dere som har lurt på når svarene på spørsmålsrunden kommer, så regner jeg med jeg rekker svare iløpet av mandagen :)

  Dagens kontroll

  Dagens kontroll på sykehuset gikk veldig fint. Alt ser greit ut med lillebror, selv om han er litt mindre enn gjennomsnittet. Mindre enn gjennomsnittet har jo jentene våre vært også, så vi hadde ikke regnet med noe stor baby denne gangen heller :)

  Aurora fikk vært i barnehagen idag, og var veldig fornøyd med det. Hosten etter falsk krupp henger jo veldig i, så da var det jo igrunn greit at det ble en rolig start med bare en dag i barnehagen før helgen. Hun sovnet fort som bare det idag, så litt slitsomt var det nok å være tilbake igjen.

  Alina har nettopp blitt lagt igjen etter å ha vært våken på grunn av litt vond hoste, så nå krysser jeg bare fingrene for at det ikke blir noe falsk krupp og sykdom hos henne også.

  Jeg har allerede stupt i seng, så jeg blogger kun fra mobilen idag. Forhåpentligvis sovner minstemor igjen snart, og kanskje blir det noen timer med sammenhengende søvn på meg også- hvem vet ? :)

  God helg !!

  Frisk Aurora, og tid for kontroll

  Endelig var Aurora feberfri og i bedre form.
  Hun har vært med Jørgen å tatt opp båten idag, og fått lekt litt ute Hun er ei skikkelig barnehage jente, og syntes det som er verst med å være syk er at hun ikke får lekt med de andre barna i barnehagen. Hun har jo ligget rett ut siden fredag, og har innfunnet seg med at det har vært best å være hjemme når man er så syk- men nå syntes hun at hun hadde vært syk lenge nok. Vi satser på en fin natt, og at hun får noen timer i barnehagen i morgen før det er helg :)

  Jeg kan ikke huske at Aurora har vært syk så lenge som hun har vært nå før. Somregel har feberen forsvunnet etter en dag eller to. Nå har det jo vært 6 dager med feber og dårlig form, så nå var det virkelig godt det snudde.


  Prinsesse Aurora fikk skrape bakebollen idag. Deigen er jo bedre enn selve eplekaka når man er 3 år :)

  Alina fikk nøye seg med banan :)  Vakker himmel i kveld ♥  Imorgen skal jeg på sykehuset på vekstkontroll av lillebror, og jeg håper alt står bra til med han. Kroppen er skikkelig på tur om dagen, og jeg merker at modningen er godt i gang allerede. Jeg håper virkelig jeg slipper å gå med maserier i flere uker før fødsel denne gangen, sånn som jeg gjorde forrige gang. Det holder virkelig med å være oppe med disse to små trolla om nettene, om man ikke skal være våken på grunn av sånt no tull også. De to siste nettene har vært sånn... vonde. Jeg håper det er forbigående og at jeg slipper slite med det fremover. 

  Kryss fingrene for oss i morgen :)
  Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits