• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Pepperkakebaking og innkjøp

  Heisann 
  Vi har hatt en super koselig dag med pepperkakebaking hos min søster. Alle barna koset seg og det ble haugevis med pepperkaker.
  Aurora gikk vel konstant å spiste i hele dag, matvrak ! :) hehe.
   


  Ble jaggu litt ulltøy på Aurora i dag også, endte med at jeg kjøpte i butikk. 

  strømpebukse og body fra Lillelam ( så utrolig deilig og mykt) og mørkeblå strømebukse fra Janus .

  Nå er Aurora i seng, og jeg skal snart gå i gang med biff middag. Er det lørdag så er det lørdag ! Da er det greit å kose seg med litt god mat når Aurora er i seng. Deilig med matro, engang innemellom :)

  Ha en super fin lørdags kveld mine fine lesere 
   


   

  Svake menneske !

  Hei dere ! 

  Her lukter det deilig og rent. Fredagen er den beste dagen for nyvasket hus. 
  Å vet dere hva ? Jeg klarte ikke vente lenger med å få frem julepynten, så den kom opp tidligere idag. Har tittet rundt på blogger, og siden det virker ut som "alle" har fått den frem allerede, kunne jo ikke jeg være noe dårligere. Planen var jo egentlig å klare vente til søndag, men det gikk jo ikke så bra. Legger ut noen bilder til dere iløpet av helgen.
  Nå skal vi kose oss, Aurora står å danser på gulvet her og Jørgen er snart ferdig med leksene for i dag. Senere blir det Taco, og kanskje en film.
  Fredager er deilige ! Finnes ikke noe bedre enn fredagskos. Spessielt ikke når jeg vet det ligger en melkesjokolade og venter på meg i kjøleskapet.


  Her er vi idag :)

  Nå skal jeg leke med min lille dansende engel ute på stuegulvet her !
  Ønsker dere en fantastisk helg 

  Blåser bort

  Hei .
  Vi har ukeshandlet, før handlet vi på mandager, så ble det fredager og nå er det torsdager. Veldig kjekt med torsdagene, for da får man handlet godisen til helgen, uten at det blir spist opp før helgen og jeg har fredagen til husvask. Brødbakingen unnagjorde jeg i går, så da har vi brød den neste uken også. Hverdagslige ting, som bare var "å gjøre" før må nå planlegges, smerter og sykdom er virkelig ikke noe jeg trudde livet som 18 åring skulle preges av.
  Aurora var med på butikken idag- og det gikk smertefritt, uten hyl og skrik. Veldig deilig.

  For et blåsevær det har vært idag! Hold jo på å blåse bort når jeg skulle ta bilde, det bærer håret preg av. hoho. Og dårlig lys.


  Nå er Aurora iseng. Så dette er kveldskosen min idag:

  Så enkelt å lage guacamole, og så godt ! :) (fargene er litt blasse, siden det ble tatt med tlf kamra i dårlig lys)

  Hva gjør dere i kveld ? :)  Sett pris på de små øyeblikkene

  Igår kveldd våknet Aurora, hun var urolig og utilpass, etter mye trøst i sengen hennes tok jeg sjansen på å prøve ta henne med til vår seng for å legge meg med henne. Hun pleier jo bare å bli oppstilt og lys våken om jeg prøver på dette. Men igår la hun seg helt inntil meg, med de små armene sine rundt meg og sovnet. Mammahjertet smeltet og minnene fra tiden hun lå sånn hver dag kom tilbake, de første månedene med babylukt, en utrolig ro og inni en boble. Nyfødt bobla.

  Det er jo sånn med barn, at behovene og ønskene dems forandres hele tiden. Det er perioder med mase kos, perioder med minimalt med tid til kos, også kommer periodene med kos tilbake igjen. Man må lytte til signalene til sine barn. Nærhet og kjærlighet trenger de alltid uansett alder, men ikke alltid like mye. Det er vel kanskje det beste med å være foreldre, den varmen, kjærligheten og det å bli satt så stor pris på. Være tryggheten. Har hun vond, eller er trist og lei er det bare mamma eller pappa som gjelder <3

  Husk å sett pris på de små øyeblikkene i hverdagen ! <3

  Smokkebarn, og ulltøy

  Aurora var litt for glad i smokken etter barnehagen idag, så ble litt mye smokk på bildene.... hehe :)
   Håper dere har hatt en super fin dag ! Her skal det shoppes ulltøy til Aurora på nett nå. Har dere noen merker dere har gode erfaringer med ? Her bruker vi nesten bare ull på denne tiden av året, så da må det fylles opp litt, siden det er en del flekker som ikke forsvinner på noen av plaggene vi har. Og ullstrømpebuksene jeg kjøpte fra Nameit, nupper som bare det. Trenger også tips til gode vinterluer :D

  Nedprioriterer meg selv.

  Enda det er jeg som vasker, bretter og legger på plass klær, er det alltid mitt klesskap som ser bomba ut. Jørgen sitt og Aurora sin komode er jeg mye mer nøye på, men mitt bare slenger jeg inn. Snakk om å nedprioritere seg selv ! Haha. Nå er hvertfall klesskapet mitt ryddig, så får vi se hvor lenge det varer. Har også gått gjennom masse papirer som har ligget slengt inni et skap, og fått kastet sikkert 100 sider ark. Skapfyll. Greit å få gått gjennom en gang imellom, lett for å bare legge til til side for å " ta deg senere".

  Nå gleder jeg meg til julepynting i helgen, og på lørdagen blir det juleverksted med peppekakebaking hos min søster. Da kommer nok julestemmningen krypende tenker jeg !


  Mine 2 vakre <3 

  Har dere orden i kleskapene ? 

  Pyntet til jul ?

  God kveld !

  Her har vi skrubbet kjøkknet, og renset rørene til vasken, da den var helt tett  ( møkka jobb ).
  Til søndagen blir det nok julepynting, så målet før det er å få rensket skaper og skuffer for ting vi ikke bruker.
  Merker jeg begynner glede meg til jul, nå må bare noen ting til falle på plass før julen kommer, så skal den bli så fin, og forhåpentligvis bekymringsfri (så langt det lar seg gjøre).
  Etter at vi fikk Aurora, har julen blitt så mye mer verdifull. Familie, god mat, og glade barn som får pakker.
  Julen er jo bare fantastisk. Min favoritt høytid, nå etter at Aurora kom til verden. Ifjor skjønte hun jo ikke stort, da var papiret det mest spennende. Bare 6 mnd gammel da, nå er hun jo 19 mnd om bare et par uker. Vi skal feire hos mine foreldre i år, med 2 av mine søsken, og dems barn. Så i år blir det 5 barn på julaften. 


  Bildet av juletreet hos mamma og pappa ifjord, i år blir vi enda flere. Så de må nok kjøpe større tre ! haha :)

  Når skal dere pynte til jul? :)

   

  Nesten brann !

  Hei !
  Idag har jeg vært på et møte, så vi var tidlig oppe og Aurora ble levert i barnehagen litt over 9. Så måtte jeg bare reise rett videre.
  Nå skal jeg prøve få unnagjort litt rydding her hjemme, med hjelp fra litt smertestillende. Hater kulda, hele kroppen blir øderlagt.
  Også må jeg virkelig finne ut hvor jeg får tak i barnesikringer til stekeovnen, kanskje noen av dere som vet ? Har kikket på Ikea tidligere, men fant ikke det der.
  Hadde vi ikke hatt sikkerlig flaks i dag, hadde vi ikke hatt noe sted å bo lenger. Skummelt. Hele leiligheten står forsatt med full luftig, siden det var helt røykbelagt her. Begynner heldigvis å forsvinne nå, men det har tatt mange timer. Fettkjelen fra smultringbakingen i går, stod igjen på plata og Aurora hadde vært å skrudd på plata på morningen idag, uten at vi hadde lagt merke til det. Så godt vi har oppmerksomme "naboer", og en brannalarm som fungerer !


  Dette er meg idag ! 
   
   

  Smultringer og gullfisk.

  God kveld mine kjære lesere.

  Her har jeg laget smultringer, desverre var oppskriften jeg brukte elendig, Alt for lite sukker i oppskriften. Æsj Får prøve igjen litt nærmere jul, da med en annen oppskrift. Jeg hadde jo tilome dobblet oppskriften for å få masse, så skuffelsen var stor når de var så lite søte. Etter å ha laget over 80 stk ! 

  Nå skal jeg snart hoppe i seng, kom på for litt siden at jeg hadde et møte i morgen. Hadde jeg helt glemt ! 
  Har så utrolig dårlig hukommelse om dagen, at jeg nesten ikke husker hvor jeg befinner meg engang. haha.
  Noen dere ønsker innlegg om den kommende uken ? :) 

  Gode frokoster !

  God mandag.
  Nok en uke, nok en mandag. Aurora er i barnehagen, Jørgen på skolen og jeg sitter å ser på dårlge realityserier på tv'en.
  Så her er det rolig et par timer til. Skal lage litt god middag til mine kjære kommer hjem idag.

  Jeg er forsatt flink, å får i meg frokost hver dag. Måtte det bare vare. Knekkebrød med avokado og tomat var frokosten min idag, veldig godt ! (selv om det kanskje ikke ser så godt ut)
  Sliter litt  med å finne insperasjon til hva man kan spise til frokost. Klarer ikke spise brødskiver hver eneste dag, da blir jeg så lei.


  (Er det først når man tar bilder av maten sin, man kan kalle seg en blogger? )

  Har dere noen sunne, gode frokost tips til meg ? :)
   

  Tips: praktisk smekke !

  Vi har tidlige prøvd smekker i samme sjanger som Baby Björn sine. Vi har en bambino smekke, men den ble kun brukt 1 gang eller 2, da plasten var så hard og Aurora ikke ville ha den på.
  Etter at vi fikk BabyBjörn sin smekke på torsdag, er det den eneste som har blitt brukt. Den er mykere (nok til å være behagelig å ha på), lettere å hekte rundt halsen og super enkel å vaske over. Aurora kommer med den selv, og vil ha den på. Skulle ønske vi hadde oppdaget denne for lenge siden ! Da hadde vi sluppet alle tøy smekkene som må vaskes hele tiden.


  Innerste smekken er bambino.

  Smekken i denne fargen står på ønskelisten.

  Den finnes i flere farger og fåes kjøpt på barne utstyrs butikker, og noen steder på nett.


  // innlegget er ikke betalt og inneholder heller ikke annonselenker.
   

  Plan-løs søndag.

  Hei !

  Her hadde vi en rolig morgen med masse kos og herjing før vi stod opp ordentlig og spise frokost sammen, så koselig.  
  Å så deilig det har vært med en hel helg med Jørgen hjemme, selv om han har måtte satt seg litt med lekser nå.

  Nå har Aurora nettopp sovnet, også får vi se hva vi skal finne på når henne står opp. God å bare kunne ta ting litt på sparket.
  Nå blir det å se litt på Masterchef reprisene på tv3 og bretting av klesvask.

  Nyt søndagen:) Hva er deres planer i dag? :)
   

  Julegave shopping!

  Idag fikk vi kjøpt inn resten av julegavene borsett fra 1, er sååå deilig å være (nesten) ferdig før vi idet hele tatt har kommet inn i desember !
  Aurora har vært en engel i hele dag, helt til vi skulle ut av sentret da kom trassen til syne. Sto nærmest i bro og nektet alt. Men skal overhodet ikke klage, ble mye kikking og shopping i dag. 19/20 julegaver ferdig :D Å Jørgen fikk kjøpt seg litt klær for bursdagspengene sine, litt treg kanskje.. Ettersom han hadde bursdag i august.
  Nå skal vi kose oss med Lasange om ikke så altfor lenge. Kroppen er ferdig, men det får bare være. Nå er det familie tid før Aurora skal i seng.

  Her er Aurora og jeg før vi reiste idag:

  Ha en super fin lørdags kveld ! :)
   

  God helg !

  Måtte le litt når jeg så denne :)

  Baby Björn !

  Igår var Aurora og jeg i oslo.'
  Fant ut at det var like greit å ta toget inn, så slapp jeg å stå i kø hele dagen. 

  Grunnen til at vi var i Oslo var en lunsj med Baby Börn, for bloggere og jonalister.
  Det var gründerene bak, Björn og Lillemor Jakobson, viseadmristrenrende direktør og en tidligre produktutvilker. Itilegg kom en kiropraktor og fysioterapaut å avkreftet alle myter om hvor dårlig Baby Björn er for barna. Finnes ingen undersøkelser som viser at det ikke er bra, og det er vell så bra som andre bæreseler. 
  Jeg sitter igjen med et svært positivt inntrykk av Baby Björn produktene.

  Personlig har vi brukt mye babybjörn, det som har vært mest i bruk er helt klart vippestolen. Når Aurora var mindre, og hadde kolikk var denne redningen i hverdagen. Det var det eneste stedet hun roet seg ned.  Kommer  abselutt til å kjøpe babybjörn produkter til neste baby også.

  Aurora har jo litt mark i rompa, og prøvde jeg si at "det er ikke lov" så satt hun i å hyle. Så hun endte med å få det meste som hun ville igår. Jeg er SVAK med oppdragelsen i sånne sammenhenger. Hun satt og rotet i salaten min med en gaffel i en god stund, (Fin barnelek). Barnematen som hun fikk, skulle hun hvertfall ikke ha. Så hun endte heller opp med å grise seg til. Artig.. Etter en stund fikk hun litt å holde på med, hun fant nemlig ut at Björn var veldig morsom å leke med. Å hun prøvde vel alle vippestolene som var (trur jeg må hente vippestolen hennes ned fra loftet igjen) . Ga han skoene sine, smokken sin og styret fælt. Heldigvis var han en veldig hyggelig og barnekjær mann, så han syntes bare det var koselig. 

  Når vi gikk ut av resturanten igjen etterpå, sovnet hun tvært ! Hun var nok en smule overtrøtt.

  Jeg er jo en svært susete og glemte selvfølgelig kamra. Er det virkelig mulig ?  Fikk iallfall tatt litt bilder med telefonen ! 


  Godt med kjeks på toget inn

  Deilig salat.
    
  Siten jente


  Å goodie bag  ! Herlig ! :) gleder meg til å prøve flere BabyBjörn produkter. Skal komme tilbake når jeg har prøvd spisesettet dems !
   


  Hva er deres erfaring/mening om BabyBjörn ?  

  Frokost

  God morgen.
  Denne morgningen har jeg vært på foreldresamtale i barnehagen til Aurora. Å vet dere hva ? Bare masse positivt, og masse skryt. Så godt å høre :)

  Jeg har jo sagt tidligere at jeg få i meg frokost, da jeg er helt elendig på dette. Og spiser sjeldent før middag. Men idag ble det smoothie og knekkebrød. Litt stolt over meg selv, og håper jeg klarer legge til meg en frokost vane. Eller frokost kan man vel igrunn ikke kalle det, for jeg har ikke sjangs til å få i meg noe før 10. Så en sen frokost/tidlig lunsj, men det er jo bra, til å være meg !.   Tenkte skrive innlegget om babybjörn senere idag. Ha en fin fredag så lenge ! 

  Rolig kveld.

  Hei !
  Idag har vi vært på lunsj med BabyBjörn, kommer innlegg om dette iløpet av morgendagen, eller helgen.
  Nå er det rolig i huset, Aurora har nettopp sovnet, og Jørgen jobber. Jeg skal prøve få unnagjort litt klesvask, og litt rydding.
  Selv om kroppen er ganske øderlagt nå, godt dagen i utgangspunket var bra. Elsker når de gode dagene dukker opp til riktig tid. Det er virkelig ingen selvfølge.

  Men før klesvasken og ryddingen skal begynne blir det en  "god stund" med bladet jeg fikk idag. Siden vi ikke har peis, endte med sauseskinnet rett på gulvet, (får varme meg på kubbelysene.)
  I morgen er det samtale i barnehagen til Aurora, slik halvårssamtale.

  Nei, nå får jeg lese litt mer mamma blader før jeg skal ta fatt på husmor oppgavene.

   

  Ha en fin kveld mine fine lesere :)

  UGGS

  Har alltid syntes uggs har vært stygt, og alle har de jo. Men jeg måtte krype til korset, frøys så innamari på føttene. Så da får det være viktigere å være varm. Og ingenting slår vel uggs på det ? Nå skal jeg hvertfall ikke fryse mer ! :)  t
   Å dette ble kosen i kveld. Nam nam :) Frostingen ble ikke veldig lekker akuratt, men gode var de !

  Søt kjæreste

  Disse kom min kjære hjem med til meg igår, så koselig altså :)

  Imorgen skal Aurora og jeg til Oslo på lunsjtreff med "Baby Bjørn" når Aurora var mindre var Baby Bjørn vippestolen redningen i hverdagen. Så det blir spennende !

  Skappel, igjen.

  Etter å ha strikket skappel til Aurora, fikk jeg så lyst på selv også. Idag ble den endelig montert. Litt smalere, kortere og lufftigere enn originalen. Men så siger den jo litt etterhvert også.

  Strikkedilla ja ! :)

  Baby besøk

  Hei!

  Aurora er  i barnehagen igjen idag, etter å ha hatt fri i går.
  Hun hadde mareritt i dag stakkar, så sov halve natten i sengen vår. Første gang på veeeldig mange mnd hun har sovet i sengen med oss, hun pleier aldri å få sove med mindre hun sover i sin egen seng. Så veldig koselig å våkne opp til nussing og kosing på morgningen idag. 

  Nå sitter jeg å spiser froksot, for engangs skyld, må virkelig bli flinkere til å få i meg mat før middag.
  Jeg må en tur på sykehuset og hente diabetes utstyr for Jørgen, Og ikveld skal vi på baby besøk, åå som jeg gleder meg ! Finnes ikke noe bedre enn små babyer. 

  Jørgen og jeg har jubeleum i dag også. tiden har virkelig gått fort. Så får se om det blir litt god mat når Aurora i seng. 
  Hva er deres planer for i dag ? :)   

  Nydelig ull til barn

  Jeg er stor fan av ulltøy, nå på vinteren er det svært sjelden Aurora har på seg noe annent enn klær i  ull. Å nå er det jo så mye fint ulltøy, at man sitter bare å klør i fingrene etter å bestille.

  Her er noen av mine favoritter :  Den brune finner du HER (denne er forestten til halv pris, akuratt nå)  og den rosa HER.  Stripete pysj finner du HER , pysj med stjerner finner du HER


  Strømpebukse HER, Body HER  og strømpebukse med striper HER. Har veldig god erfaring med Jonus, det ulltøyet som har holdt seg best av de merkene vi har prøvd til nå.

  Hvem ulltøy er din favoritt ? 

  Familiedag

  Vi har koset oss så mye idag på lekeland. Idag hadde Jørgen tid til å være med også, så litt familie tid. Det er så godt :) Aurora lyser opp så fort hun skjønner hvor vi skal.

  På vei hjem, stoppet vi på mc donals. Det skjer vel kanskje 1 gang i året. Hadde så lyst på noe "junk". Var grunn ikke så godt, som vi hadde trudd og håpet :p Aurora er ikke glad i sånn mat(heldigvis), men koset seg med eple biter, noen nuggets og eplejucie.

  Nå sitter Jørgen med litt lekser før det blir åndenes makt og is :) nam!

  Jørgen og Aurora som står å venter på å betale for lekeland. Aurora er en smule utålmodig og klar for lek.

  Bustete på hodet og koser seg med eplejuice på McDonals

  Helgen

  Igår ble det besøk hos min søster med Aurora når Jørgen jobbet. Kjempe kos for Aurora å leke med kusinene sine. Og så ble det biff middag på oss på kvelden, å Jørgen overrasket med kinobilletter. Bad grandpha, utrolig morsom film ! Så da hadde vi litt "babycall" vakt. Deilig med litt kjærestetid :)

  Nå blir det en tur på leos lekeland veldig snart !

  Ha en fin søndag ! :)

  Lørdag

  Hei!

  Nå er vi snart klare for å komme oss ut av døren en liten tur. Jørgen jobber så da får vi finne på litt annent. Hadde håpet å få kjøpt et par julegaver til, men vi får se. Spørs nok om det blir å reise på litt besøk for oss idag.

  Aurora våknet 8 idag, og har nettopp sovet lur nå . Så da får vi håpe humøret holder seg noen timer :)

  Hva skal dere idag ? :)

  Gammel kjerring.

  Heihei !

  Jeg har alene hjemmekveld idag, eller Aurora er jo selvfølgelig hjemme. Men hun sover. Fikk spist taco, og hatt litt besøk før Jørgen reiste, så ble litt fredagskos fordet.
  Å når jeg er alene hjemme, så går det i sjokolade og senkveld.
  Denne kjolen/tunikan strikket jeg til Aurora, på onsdagskvelden. Ble en lang kveld, men da ble jeg iallfall ferdig. Utomodig til de grader... hehe.
  Føler meg forsatt like gammel når jeg strikker, men er kjekt å ha noe å henge fingrene i ( Hørtes jeg enda mer gammel ut nå ? )

  Ønsker dere iallfall en kjempe fin helg  ! :)

   

  Skinnende rent :)

  Hei !
  Huset er skinnende rent, var virkelig godt å våkne opp med litt energi i dag. For den stor rengøringen trengtes !
  Vi har også blitt et speil fattigere idag, siden det ene svære tunge speilet falt ned av seg selv. Virkelig godt det skjedde når Aurora ikke var hjemme. Eller kunne det jo gått riktig galt, om hun hadde vært på feil sted til feil tid. Uff, Nå er det hvertfall pælmet ut, og veggen er litt tom. Får finne på noe annent, da blir det ikke noe tungt speil iallfall :)

  Nå skal jeg reise hente Aurora i barnehagen.
   


  Ha en super dag så lenge, vi blogges mer senere i dag :) 

  I'm not old.
   
   *

  Video; Crazy baby

  video:img0173


  Her kommer videoen av Aurora, litt små hyper i går ! :) 

  Helsestarsjonen

  Aurora sov nesten hele natten i natt, så deilig. Gikk veldig fint på helsestasjonen, hun veier nesten 10 kg nå . Ikke så stor til å spise så mye som hun gjør altså, høy forbrenning :) Hehe. Ellers var alt annent også bra. Fått spurt litt om vi gjør det riktig i forhold til trassen hennes, og det gjør vi. Godt å få litt bekreftelse på det, for til tider føler man seg litt rådløs.

  Nå er middagen inntatt og Aurora badet. Nå løper hun rundt som en gal, skal se om jeg får lastet opp en film til dere senere ikveld :)

  Trassen liten jente

  Ble hjemmedag på Aurora idag, nok en natt som hun sov svært lite. Startet dagen klokken 4, og kun sovet 30 min iløpet av dagen.

  Naturligvis litt grinete idag, og traseen. Godt hun er så søt, Hehe.
  Aner ikke hvor mange ganger jeg hører "MIIIN MIN " iløpet av en endag. Blitt sikkerlig egostisk denne lille frøkna.

  Hadde en liten forsmak av jul idag, med risengrynsgrøt til middag, selvfølgelig med julebrus ved siden av. Veldig godt ! Falt også i smak for Aurora, som ikke har vært så glad i grøt den siste tiden. Vi fant vel ut at det var 2 år siden vi hadde spist det sist :p

  Imorgen skal jeg på helsestasjonen med Aurora, måling og veining. Spennende :)

  Når sykdom tar over.

  Er vel ikke noe hemmelighet at den siste tiden har vær tøff, og ting er fremdeles tøft. Har prøvd å skjule ting litt her på bloggen, men til alle spørsmålene så er dette kanskje litt oppklarende. Litt for ærlig, og tvilte litt på om jeg skulle publisere, men siden jeg vet det er så utrolig mange andre som sliter med mye av det samme. Kan det kanskje være greit å se, at det er flere. Og for de som ikke forstår, kanskje få litt forståelse

  Dagene er preget av smerter, lite energi og enda mere smerter. Hodepine, ryggsmerter, verkning i ledd, ben som ikke fungerer på morningen, svimmelhet osv, listen er lang.
  Tankene svirrer rundt og man blir enda mer sliten enn man allerede er. For når helsen er som den er, blir også økonomien dårlig. Nå er det bare å finne løsninger på å få ting til å gå rundt. Å bli syk som student, med barn, leilighet og utgifter er ikke bare, bare. Å når samboeren er student itilegg blir ting enda vanskeligere. Så all enernergien man har må man bruke på å løse ting, finne ut hvordan man kan få hjelp. Også har jeg jo selvfølgelig et stort ønske om å fungere, fungere sånn som man skal fungere. Ha en kropp som er som alderen, 18, og ikke som den oppfører seg. Som en 80 årings kropp. 

  Jeg begynte på skole, trivdes veldig godt og motivert som bare det. Men etter kun noen uker, ble jeg sykere og sykere. Og tislutt gikk det ikke mer. For jeg må jo prioritere familien min.
  Når tidene er som dette, er jeg så takknemlig for min støttende gode kjæreste, som støtter meg så godt han kan. Når jeg holder på å få sammenbrudd av alle tankene som svirrer rundt, roer han meg ned og sier at "alt ordner seg, det viktigste er at du blir frisk" eller forteller meg at jeg ikke skal føle noe skyld, for det er jo ikke min skyld at jeg ble syk. Å det, er så utrolig godt å høre. For oppi alt så føler man så enorm skyld, og skuffelse over seg selv. Skuffelsen over å ikke klare, og det at det faktisk går utover fler enn meg selv. 

  Noe av ulempene med å ha smerter som dette, er jo at man ser jo helt frisk ut. Ingen kan jo forstå hvorfor jeg ikke klarer små enkle ting som å gå på skole. Når jeg har en god dag og er noen timer utenfor døren er det jo ikke lett å se hvordan jeg har det resten av tiden, eller når jeg kommer hjem og er helt utslitt. For det er så mange flere dårlige dager enn gode, men da er det jo ikke noen andre enn de nærmeste som ser meg. Og jeg som føler smertene, de syntes jo ikke på den måten. Kroppen er jo hel, selv om jeg føler smerter hele tiden. Jeg prøver å bruke energien min best mulig, ta det rolig når Aurora er i bhg og Jørgen på skolen, og heller ha energi til de når de kommer hjem. I helgene presser jeg meg, tar endel smertestillende så vi får funnet på litt. Og da får jeg heller igjen på mandagen, men da har jeg jo noen timer for meg selv til å hente meg litt inn igjen, mens Aurora er i barnehage og Jørgen på skole. 

  Så kanskje litt oppklarede. Jeg venter på innaklling til behandling, og vidre utredning. Å får forhåpentligvis teste litt medesiner som kan gjøre ting litt lettere for meg snart. 
  For å gå hjemme hver dag, er overhodet ingen drømme situasjon,
   

  Kler seg ut

  Må bare vise dere bilde av snuppa vår, fra i går. Var kjempe gøy å låne skjerfet til mamman sin og kle seg ut litt :) Hehe

  Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, nå må jeg bake brød også blir det tidlig kvelden idag. Vi er helt utslitte etter at Aurora har holdt det gående siden før klokka 3 i natt, hvem sa trassen ikke kom så tidlig ? Hun ville nemlig ha melk, vann var ikke bra nok. Skek: mek meek meek i hele natt, og sov ikke mer den natta. Håper denne natten blir bedre .. ZZzzzz

  Farsdag !

  Hei !
  Nå sitter vi i bilen på vei til middagsbesøk hos svigerfar.
  Vi hadde en koselig kjærstekveld i går, siden Aurora sovnet på 123. Film, godis og kos i armkroken til min kjære. Herlig :)

  Ikke så lett å ta bilde av en urolig frøken idag :p

  Siden det er fars dag idag, fikk Jørgen putetrekk med "verdens beste pappa" på fra Aurora idag, og til frokost ville han ha scones. Deilig morgen :)

  Ha en fin søndag ! :)

  Fullt hus

  Hei !
  Her har vi koset oss masse med niese og nevø på besøk. Godt å ha litt annent å tenke på om dagen. Nå sitter vi godt plassert i sofaen alle sammen, bortsett fra Aurora som sover, og vi ser på grusomme meg 2. Når barna er hentet skal vi avgårde på middagsbesøk.

  Blogges senere i kveld ! :) ha en super dag!

  Møte, og besøk.

  Hei !

  Nå er jeg snart på farta ut, skal i et møte idag. Så krysser fingrene for at det går bra.
  Merker vel at natten ikke har vært veldig god, har allerede duppet av et par ganger på sofaen. Men nå er litt smertestillende inntatt, så får vi håpe jeg holder ut litt idag og at den kommende natten blir litt bedre. Hele uken har igrunn vært ganske forferdelig, så da burde det vel komme noen gode dager snart.

  Senere idag får vi overnattingsbesøk av min niese og nevø.  Godt å være barnevakt og  ha litt tid med de små søte tantebarna også. Å koselig for Aurora når det er noen fler barn i hus, selv om de  er noen år eldre enn henne.
  Da blir det kosekveld med film og litt godt på bordet tenker jeg :)  Ønsker dere en knall fin helg ! :)

  Hvor ble tiden av ?!?

  Idag er Aurora 1,1/5 år! Tiden bare forsvinner, og lille babyen min blir stor jente.

  Før jeg vet ordet av det begynner hun på skolen.

  Iphone 5s!

  Hei !
  Nå er mann og barn sendt avgårde. Jørgen kommer ikke hjem før veldig sent på kveld, vært sene kvelder hver dag denne uken. Han fikk iallfall sett Aurora litt på morningen idag.
  Aurora var veldig klar for barnehagen idag, etter å ha hatt fri igår.

  Igår ettermiddag tok telefonen min kvelden, så da fikk jeg Iphone 5s av Jørgen som tidlig julegave! Verdens snilleste kjæreste :D
  Deilig med en telefon som ikke skrur seg av 10 ganger om dagen, har knust skjerm og knapper som ikke funger ! Å den tar nok litt bedre bilder enn 4s også, så stor fordel når man som regel ender opp med å bruke telefonen til bilder.

   

  Hushjelp

  Ble hjemmedag på Aurora idag, av ulike grunner. Nå støvsuger hun gulvet mens jeg sitter å ser på henne. Barnearbeid ? Haha. Hun elsker å støvsuge. Tidligere idag har hun også hjulpet til rydde ut at oppvaskmaskinen. Det hjelper hun til med hver dag. Lille flinke jenta mi :)

  Nå skal vi snart tenke på middagen, bare vente til "vaskehjelpen" er ferdig med å støvsuge.( regner med hun holder på til den er tom for strøm :p )

  Jentedag !

  Hei !

  Nå sitter jeg å venter på Jørgen, som snart kommer hjem etter en laaang skoledag. Godt han ikke kommer hjem så sent hver dag.
  Aurora og jeg har koset oss med jentedag. Koset, spist middag og spist kjeks. Veldig fornøyd liten jente da.

  Hadde planer om å ta litt bilder idag, men endte opp med å forbanne det kamra isteden. Lei av at det blir så dårlige bilder, og når jeg enderlig fikk fjernkontroll til det, så fungerte ikke den med den modellen heller. Er nemlig ikke trådløs sender i det kamra der.. Canon 1000d anbefales ikke, ikke i dag iallfall.,,


   Men nå kom kjærsten inn døren, vi snakkes senere ! :)

  Auroras ønskeliste !

  Nå nærmer det seg jul, under 2 mnd igjen. I Auroras ønskeliste denne julen står det ting hun liker å leke med, og ting hun trenger.
  Men så har hun jo veldig mye også, så ikke så lett å sette opp en ønskeliste. Jeg har iallfall gjort et forsøk.

  '
  Brio prinsesse vogn ( denne får hun )

   
  Penger på sparekontoen hennes.


  Ulltøy, og litt tykke kjoler til hverdagsbruk.

  Nattlampe/Klokke, (www.lilleprinsen.no )


  ANNENT:
  Tegnesaker
  Malesaker


   Hva ønsker dere, til deres barn til jul ? :)

  Ukens spørsmål

  Da kommer svarene på noen av spørsmålene jeg har fått den siste uken. Plukket kun ut 3 stykker denne gangen. 
  Så skal skal jeg prøve få til et innlegg som dette hver mandag.


   Kan du lage ett eget innlegg om denne jakken og hvordan du synes den er? :D er M myye større enn XS eller er dem ganske så like? :D (Svea jakka)
  Jeg prøvde bare xs, så kan ikke utale meg om hvordan medium er. Syntes den er normal i strl. Jeg bruker xs til vanlig også. Jakken er kjempe god, deilig å ha på seg, og holder meg varm. Og den kan brukes til alt :)

   
  Hvilke sminkeprodukter bruker du?
  Har gått mer og mer over til mineral sminke. Bare minerals og Everyday minerals. Maskaren jeg bruker er Maybelline Rocket Volum. Også bruker jeg Chanel sin rouge, dyr men utrolig god og holder lenge!

  Hvilken rettetang har du?
  Jeg har GHD, syntes den er litt oppskrytt. Skulle gjerne prøvd en annen. 


   

  Har du spørsmål til neste uke, er det bare å spørre i vei. Tar også imot tips om hva dere vil jeg skal skrive om, siden hodet er litt tomt om dagen.

  God morgen !

  Vi titter bare innom for å ønske dere en god morgen.
  Vi skal straks ut  av døren, Aurora i barnehagen, og jeg til legen. Må bare kose og nusse litt til først :)
  Endte opp uten bil idag, siden bilen til Jørgen ikke ville starte. Så da måtte han ta min, siden han hadde en viktig prøve idag.. Da var det  godt jeg har en snill mamma som orket kjøre meg til lege, og Aurora i barnehagen.

  Lekeland ! :)

  Idag gikk turen til Leos lekeland i Bærum igjen.
  Aurora lyste opp med en gang hun så hvor vi skulle henn. Så gøy å gjøre noe, når man ser hvor mye hun koser seg.
  Vi hadde også med oss Aurora sin " Tante" , Linda. Ste-søsteren til Jørgen.  Utrolig koselig :)  Hva har dere gjort i dag ? :=)

  Bygger klosser

  God lørdag.

  Vi sitter plantet på rommet til Aurora og bygger klosser. Bare en liten blogg pause akuratt nå.
  Før vi skal bygge litt mer, og snart ordne oss litt, for å reise kjøpe ny vintersko til Aurora. Jørgen jobber idag, så vi har jente dag. Koselig det å !
  Håper helgen deres er super :)   

  Mini- skappel !

  God fredags kveld !
  Her har kvelden gått til montering av skappel genseren jeg har strikket til Aurora. Fy så kjedelig. Har heldgivis hatt topp underholdning på tven imens. Voice, og nå senkveld. 
  Aurora sovnet på null komma niks i kveld, og jeg skal finne frem godisen nå straks :)   Hva gjør dere i kveld ? :)

  Barnehagebilde !

  I går fikk jeg endelig barnehagebildene! Litt synd hun hadde dratt ut spenna, så håret er i ansiktet. Men er Kjempe fornøyd. Det var også et veldig fint bilde av henne på felles bildet. Gøy :) første barnehage bilde ! :D

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits