• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Vår helg ♥

  Denne helgen har gått unna!

  Igår var vi en liten tur på julemarked- men det ble ikke så lange turen da været ikke spilte helt på lag med oss. Så vi endte opp med å varme oss foran peisen hos Jørgen sine besteforeldre isteden,- helt greit for denne gravide kroppen. Å når kvelden kom ble Aurora passet av mine foreldre, og vi reiste på Top Gear Live på Telenor Arenea ! Deilig med litt kjærstetid altså, og jeg trur min kjære var veldig fornøyd med å få sett Top Gear showet :)

  Idag har Aurora og jeg pyntet til jul, spist pepperkaker og hørt på julemusikk, mens Jørgen stakkar- han har sittet på kjøkkenet å lest til eksamen. Vi fikk oss heldivis en liten tur på julegrantenning sammen idag- så da fikk han koblet av litt og vi fikk litt tid sammen alle mann.

  I morgen er det nok en gang klart for kontroll på sykehuset, og jeg merker det er mer spennende nå som det er så nære termin. Jeg blir bare mer og mer nervøs for at noe skal gå galt nå på slutten. Har hun vokst ? Er hun alt for liten? Er gjennomstrømningen i navlesnoren god og får hun den næringen hun skal ha ?


  Bilder fra helgen ♥

   


  #mammablogger #gravid #foreldre
  36 uker !

  36 uker på vei, og nå er det igrunn helt greit om hun bestemmer seg for å komme.


  De siste 2 ukene har strekkmerkene poppet frem og jeg føler meg så tung om dagen. Magen er diger noen dager, og liten andre dager- det kommer helt ann på hvordan hun ligger, men den er definitivt større enn den var med Aurora. Vekten min viser en god del mer enn den gjorde forrige gang også.

  Jeg har av en eller annen grunn en skikkelig merkelig og sterk følelse av at hun kommer snart, og det har jeg hatt de siste dagene. Så nå blir det spennende å se om det bare er hodet som tuller- eller om det faktisk er noe i det. Det er jo igrunn ikke så sannsynlig at fødselen starter av seg selv helt enda, men det kan jo fort skje, så imorgen får jeg pakke fødebagen. Den pakket jeg nemlig ikke før jeg fikk rier og vi var på vei ut døren forrige gang, men de sier jo det kan gå litt fortere gang nummer 2, så kanskje greit å ha det i orden nå- sånn i tilfelle :)

  Imorgen skal vi ha barnefri på kvelden, og da skal vi på Top Gear live ! Jørgen fikk billetter i bursdagsgave av meg, så jeg håper det blir bra.
  På dagtid i morgen skal vi få julestemning med julegate åpning, det blir nok stas for store og små :)

  Ha en fin helg ♥ 


  #svangerskap #gravid #mammablogg  

  Rabattkode til dere !

  Jeg har fått lov å dele ut en rabattkode til dere , i samarbeid med Milker.no ! De har masse fine gravid-og ammeklær, jeg er superfornøyd med det jeg selv har derfra.

  Rabattkoden er gyldig kun idag og imorgen !

  Litt strikk igjen..

  Det blir litt strikkeblogg her innemellom også.
  Her er luen jeg nettopp ble ferdig med til lillesøster. Er så gøy å endelig få til litt annet enn de letteste oppskriftene- og denne ble jeg ganske fornøyd med altså.  Denne er strikket etter oppskrift fra heftet "Babystrikk på pinde 3", og luen er strikket i Baby Merino fra Drops.


  I morgen kommer jeg med en rabattkode til dere som er gravide eller ammer, det er jo Black Friday- og det må jo markeres her også! Så følg med :) 

   #strikking #strikkedilla #mammablogg 

  Snart klare for baby !

  Nå er stellebordet ferdig malt- og satt på plass på badet. I kveld skrudde Jørgen opp sprinkelsenga på soverommet vårt, og alt av sengesett til den lille er i på tørkestativet og i vaskemaskinen. Herremin, vi er faktisk klare for baby snart ! Nå jeg først kom i riktig modus tok det ikke mange dagene før det meste var på plass.

  Til helgen skal det siste av babyting ned, sammen med julepynten. Jeg gleder meg til et julepyntet hjem, og julestemning- og ikke minst til baby og til Jørgen har juleferie, så vi får masse tid sammen. For en herlig tid vi har foran oss :)

  Snart får vi gjøre om vogna til bagvogn også, men det kan vente noen uker til.
  Jeg skal vise dere litt mer babyting etterhvert ♥

  Nå skal jeg strikke ferdig lua til lillegull, så er det snart natta her. Jeg er sååå tung og sliten om dagen-, disse siste ukene er ikke bare, bare altså.

  Ha en fin kveld ♥

   

  Ny uke, nye muligheter

  Ny uke igjen- og det er siste uken i november !

  Å smile på bilder er ikke veldig populært om dagen, hehe.

  Jeg må starte med å skryte litt av Aurora, som er bleiefri både hjemme og i barnehagen nå !
  Kan telle uhellene hun har hatt på disse 8 dagene uten bleie på en hånd, så det er slettes ikke verst. Flinke jenta vår :)


  Vi har fått ned stellebord og seng til lillesøster ikveld, og jeg har malt første strøket på stellebordet. Glasshylla på badet er tømt og bært ut, for å få plass til stellebordet der inne. Det er så mye som må organiseres, og det er så mye man trenger å ha tilgjengelig når man nok en gang får en liten baby i hus. Nå begynner det virkelig å gå opp for meg at vi har en liten en til om bare noen få uker - og jeg har kommet sikkerlig i "bygge rede modus", kanskje greit nå som det nærmer seg såpass mye.

  Nå skal jeg se om jeg får klikket hjem noe av det siste vi trenger til den lille- ikke at jeg trur jeg klarer å komme i mål ikveld, men jeg kan jo iallfall starte litt :)
  Også har jeg dette her som ligger å frister meg- skummelt å ha strikkedilla ja...
   

  35 uker, og magebilde

  Nå er det virkelig ikke mange ukene igjen altså- selv om jeg har sagt det i mange uker allerede.

  Idag er jeg 35+2 og jeg trur tilogmed jeg har kommet i litt i "bygge rede modus" nå, for nå har vi snakket om å skru opp sengen til lille snart! Og tripptrapp stolen skrudde jeg opp til morgningen idag, så den står klar på kjøkkenet (mangler bare new born seatet). Og til dere som lurer på hvordan det går med det å finne ut navn- så kan jeg meddele at vi ikke er i nærheten nå heller og jeg begynner bli litt lettere stressa. Blir det en navnløs baby kanskje?

  Det er bare 5 uker igjen til termin, men sannsynligvis så blir det igangsettelse litt før - så det nærmer seg virkelig. 
  Magen er blitt stor, og baby begynner virkelig å bli sterk inni der. Nå begynner det å bli veldig greit at hun snart kommer, for det er virkelig ikke så gøy å gå gravid- det er mye koseligere når de kommer ut. Jeg er sååå lei av å måtte bruke klær med plass til den store magen, og jeg savner tilogmed de trange olabuksene.


  Syntes magen ser litt ekstra stor ut idag-det kan kanskje ha noe med at vi har vært på middag hos svigerfar.

  Nå skal jeg grøsse meg gjennom resten av Åndenes makt, i armkroken til Jørgen. Nyt de siste timene av helgen ♥ 

  #gravid #foreldre #mammablogger #svangerskap 

  Wow

  Igår var det stille her inne. Aurora var syk, hoste og feber- sikkerlig slapp og dårlig. Idag våknet hun heldigvis feberfri og full av energi.

  Jørgen jobber idag og jeg har først satt meg ned bittelitt nå, etter å nettopp ha fått Aurora i seng. Så effektiv som jeg har vært i dag, er det en evighet siden sist jeg var- ikke sittet på rompa siden jeg stod opp idag. Hele leiligheten er ryddet og vasket, kleskap ryddet, klesvask tatt, julegaver pakket inn og nå skal jeg straks sette igang med middagen.. Også har jeg planer om å sette sammen tripptrapp stolen til lillesøster i kveld, før jeg dumper ned med verdens beste samvittighet i sofaen. Aurora fikk grøt til middag tidligere idag, så da blir det biff middag på oss i fred og ro når Jørgen kommer hjem. Gleder meg :)

  35 ukersoppdatering og magebilde kommer enten senere ikveld eller i morgen.

  Ønsker dere en fin kveld !!

  (Fra igår : En syk Aurora som sover søtt i armkroken til pappan sin )

  Kroppen full av vann

  Fikk unnagjort endel av innkjøpene på lista idag på koselig shoppingtur med svigermor.
  Et skritt nærmere å være klar til jul, baby og kalendertid- selv om det enda gjenstår litt.
  Det ble riktignok noen timer med gåing idag, så jeg har hoppet inn i pysjbuksa og ligget med føttene i været  så mye jeg har kunnet i kveld.
  Nå merker jeg at kroppen er tung ! Mye mer vann i kroppen denne gangen enn jeg noen gang hadde når jeg gikk gravid med Aurora- da fikk jeg bare et trill rundt ansikt. Det har jeg forsovit fått denne gangen også- men jeg trur ikke det er like ille... enda...


  Bowling kula ! :)


   Litt spilling på padden i ny pysj før det var kveldsmat og natta på lille snupp tidligere i kveld


  Jeg har nettopp fått Aurora i seng igjen etter et par times tid med " vil ikke sooooove, bare kose mamma" og en god dose sutring.
  Så dette blogginnlegget har jeg "holdt på med" så lenge at jeg har glemt hva mer jeg hadde tenkt til å skrive- og nå gir jeg opp å komme på det. 
  Jørgen er ikke hjemme fra jobb før klokken er nærmere 01 i natt, så jeg får se om jeg klarer holde øynene oppe noen timer til. 
  God natt dere ♥

  Nok et år

  Ikveld kom svigermor å passet Aurora i et par timer så det ble kino tur på oss, en liten "feiring" av at vi har holdt ut nok et år sammen. Tiden flyr altså ! Gleder meg til årene som kommer med den supre mannen min!

  Vi så "Dum og dummere 2", og den var, ehm... Dum. Ikke superbra, men helt ok.

  Ikke nok med jubeleum, men idag er jeg også offisielt høygravid. Bare 40 dager igjen til termin-oh shit! Så imorgen er det shopping som står på planen. Julegaver, kalendergaver og ting til babyen er ting som begynner å bli påtide å få i orden nå.

  Nå er det natta her, vi skrives i morgen :)

  Oslo anorakken !

  Nå er knappene kommet på plass, og anorakken er ferdig ! Joho ! Har enda ikke dampet den, men det ser igrunn ut som det går fint uten damping.
  Aurora ble kjempe glad, og den er klø fri, så da kommer hun forhåpentlivis til å ville bruke den masse fremover :) 
  Å i går bestilte jeg garn til nytt prosjekt, så nå klør jeg i fingrene - jeg har nemlig ikke strikket på flere dager. Hehe.

  #strikking #osloanorakk #foreldre 

  Late update !

  Fikk aldri oppdatert om kontrollen i går, da jeg hadde både pc problemer, og formen ikke var så god.
  Pc'en er ikke så mye mer samarbeidsvillig idag, men litt iallfall, det samme med formen. 

  Kontrollen gikk iallfall fint, og alt ser bra ut - om man ser bort i fra veksten da som er som den har vært. Den har heldigvis ikke falt noe mer, så det er jo positivt.  Nå er det 2 uker til neste kontroll på sykehuset  igjen og jeg får forhåpentligvis en igangsettelses dato å forholde meg til da også.

  Idag har Aurora vært hjemme fra barnehagen, da hun var oppe så mye i natt at sov sammen til klokken var ti alle sammen. Hun er forresten blitt bleie-fri på dagtid hjemme nå, og har hatt veldig lite uhell ! Så kanskje vi får henne helt bleie-fri før lillesøster kommer, det hadde vært veldig greit.


  Imorgen er jeg offisielt høygravid- da er det kun 40 dager igjen til termindatoen ! :) 

  Nå er det snart Ylvis  og kesamlapper her ♥ I morgen skal jeg vise dere den ferdig strikkede Oslo anorakken !
  Ha en fin kveld ! ♥
   

  Kalender og søndagsmiddag

  Søndag !

  Vi har bare brukt dagen hjemme idag og hele dagen har blitt tilbringt i kosebukser. Aurora har trent på å gå uten bleie, og jeg har fått unnagjort masse klesvask, vasket stekeovn og  gjort sånne andre kjedelige oppgaver som virkelig trengtes. Også har jeg fått pakket inn de første kalendergavene til Aurora sin pakkekalender. Det er så vanskelig å finne kalendergaver ! Vil jo ikke kjøpe noe "søppel" heller. Noen som har tips til hva de neste lukene kan inneholde ? Til nå er det 8 pakker, som inneholder blant annet truser, bok, veske og spenner.   Til mat idag ble det andebryst med røstipoteter, appelsinsaus, og karamliserte grønnsaker. Det var helt nydelig ! :)

   

  Håper dere har hatt en fin søndag ! ♥
   

  GIVEAWAY

  Tenkte jeg skulle tipse dere her også -  om giveawayen jeg har i samarbeid med milker.no på instagram.
  Om dere går inn på instagramen min (@miacjohn), så finner dere dette bilde og det er veldig enkelt å delta.    Milker har gravid-og ammeklær, så perfekt for dere gravide, nybakte mødre eller som gave til noen du er glad i.


  #konkurranse #instagram  #gravid #mammablogger 

  Uflaks og magebilde.

  Vi har så uflaks om dagen !

  Tv'en vår har dager den ikke vil skru seg på og bare tuller- dette begynte den selvfølgelig med rett etter garantien var gått ut. Pc'en min er nesten helt kaputt-, og igår gikk ikke EU kontrollen med bilen til Jørgen veldig bra den heller- det var faktisk så ille at hele bilen må vrakes og vi må kjøpe ny bil før nyttår. Vi er jo avhengig av å ha 2 biler slik vi har nå, siden Jørgen pendler i 2 timer hver dag. Det er bare så kjedelig når "alt" skjer på engang, og selv om det aldri passer at slikt skjer, er det ekstra dårlig timing rett før jul og ikke minst rett før lillesøster kommer. 

  Men det er jo ikke mye annet å gjøre enn å bite i det sure eple, og håpe uflaksen vår er over for en liten stund. Jeg krysser fingrene for at jeg vinner i lotto iallfall, hoho :)


  Idag er jeg forresten 34 uker på vei, og det nærmer seg enda mer. Om 6 små dager er jeg høygravid, tenk på det da ! 
  På mandag er det kontroll på sykehuset igjen, så jeg er veldig spent på hva de sier, og om veksten er grei eller om vi må forberede oss på baby snart. Jeg har heldigvis en god følelse og trua på at hun kan ligge der noen uker til- men baby før jul blir det nok :)


  Uklart bilde av en veldig sliten mamma, men dere ser i det minste magen  :)

  #mammablogg #foreldre #gravid
   

  Auroras ønskeliste !

  Nå nærmer det seg jul med stormskritt, og for ei frøken som har det meste er det ikke bare, bare å finne juleønsker. Men etter litt kikking og fundering har vi kommet frem til noen ting vi vet hun blir glad for og noen ting hun trenger.

  Ønskeliste

  +Høy-stol i tre til dukka si.

  +Servise til lekekjøkkenet.

  + Treleker til lekekjøkkenet.

  + Dundyne

  + Vanntett dukke som hun kan ha i badekaret.

  + Natt lampe (som er trygg for små barnefingre)

  + Bøker

  + Puslespill


  Et lite knippe favoritter fra Jollyroom.no 

   
  #foreldre #mammablogg 

  I all sin enkelhet

  Vår late ettermiddag;

  Aurora koste seg med prinsesse Sophia på tv, mens mammaen strikket litt.


  Nytt strikkeprosjekt på gang, denne gangen til Aurora ♥

  Før vi satt oss sammen på rommet hennes å leste bøker.


  Oi, dette ble kort for nå kom nettopp Jørgen hjem fra jobb, jeg fikk litt skrivesperre og det er nybakte kjeks på kjøkkenet som roper på meg, så vi skrives senere  ♥

  Bilsete til bebbi.

  Forrige uke kom enda en viktig ting til babyen i hus, nemlig bilsete !
  Så nå er vi altså i gang med innkjøpene også. Det var vel på tide å komme igang nå, for nå går det jo så fort! 

  Vi gikk for MaxiCosi sete, med isofixbase. Jeg må jo ha med lille bebbis når Aurora skal leveres og hentes i barnehagen, så når det blir så mye ut og inn av bilen for korte turer var det et must med et sete som bare kunne klikkes enkelt inn og ut av  bilen, og et sete som var forholdsvis lett å bære på. 

   

  Aurora syntes det morsomste med å få babyutstyr i hus var når Jørgen laget hus til henne av pappen. Hehe.
  Klær for graviditeten og tiden etterpå ♥

  //sponset produkt//

  Tidlig denne uken var jeg så heldig å motta pakke fra milker.no, som inneholdt bandt annet denne deilige kjolen, og strømpebuksa i ull. Super deilig og komfortabelt tøy i topp kvalitet som garantert kommer til å bli mye brukt i tiden fremover. Like fint under graviditeten som det er når ammingen begynner. Klærene har praktisk åpning, så det er lett å amme uten å måtte dra av seg klærne, eller blotte seg helt. 

  De har masse annet fint også, som passer like godt til graviditeten som til tiden etterpå. Anbefaler alle gravide og ammende mødre til å ta en titt på www.milker.no ♥  #gravid #svangerskap #foreldre #mamma

  Julegaveshopping.

  Vi brå bestemte oss for å starte på julegavene idag. Aurora var hos bestemoren sin i et par timer, så vi fikk ordnet det i fred og ro. 
  Vi klarte å få unna over halvparten av julegavene, så en shoppingtur til så blir vi nok helt ferdige. Når man skal kjøpe gave til over 20 stykker så tar det tid, så jeg syntes vi var super flinke som klarte ordne så mange bare i dag. Jørgen har mye med skole, jobbing og ikke minst eksamener fremover, så vi må ta det før det blir enda mer hektisk for han. Å det er jo litt greit å få det  unnagjort med tanke på at jeg har termin i desember også, før vi vet ordet av det kan vi jo sitte her med en liten nyfødt baby.


  Aurora ville ha grøt til middag i dag, så vi har koset oss med sen biff middag etter hun var i seng.

  Nå er vi stapp mette, og beina mine er fulle av vann etter dagens shoppingtur så her blir det beina høyt i sofaen resten av kvelden.
  Ha en super lørdags kveld, vi skrives imorgen ♥   

  Ferdig !!

  Heisann ! ♥

  Igår ble jeg "endelig " ferdig med jakken i perlestrikk. Den er superdeilig å ha på seg, strikket i Drops Air, som er så mykt og deilig- så jeg trur den kommer til å bli masse brukt.   Idag pøser regnet ned utenfor, og vi vet ikke helt hva vi skal bruke dagen til enda, men det er jo nok av ting som skulle vært gjort så noe finner vi nok på i dag også.  
  Igår var jeg 33 fulgåte uker, så jeg kommer med en liten svangerskaps oppdatering senere idag.


  Ønsker dere en fin lørdag så lenge ! ♥ 

  Den første snøen

  Her har den første snøen falt i dag, ikke mye- men et lite tynt lag på bakken.
  Aurora syntes snøen var svært fascinerende, og stod i lange tider å kikket ut vinduet på morgningen idag. 


   
  Veien til barnehagen var heller ikke så kort, da snøen måtte tas på, tråkkes på og ses på. 

  Men nå må jeg forte meg ut døren jeg også- her er det Pilates på planen.
  Vi skrives senere ♥
   

  Instagram

  Her er mine siste instagram bilder :

  @miacjohn

  Onsdag !


  God dag !♥
  Jeg våknet opp sånn halvveis forvirret på sofaen for litt siden. Jeg skulle nemlig bare legge meg nedpå littegrann istad, men endte med å sove i over en time. Flaks telefonen ringte, ellers hadde jeg nok sovet enda og da hadde det jo ikke vært noe som helst igjen av dagen. Nå får jeg bare komme igang med litt huslige gjøremål før Aurora skal hentes i barnehagen om en times tid. Vi skal på musikksprell idag, så jeg håper det er en fornøyd liten frøken jeg henter idag.

   
  Dette var frokost daten min idag. Jeg holder forsatt på med jakken i perlestrikk, men nå er det ikke mange dagene før jeg er ferdig ! Håper den blir fin altså !

  Ha en fin dag ♥ 

  Today

  Idag var det jordmortime igjen (igår var jeg hos lege på sykehuset til vekstkontroll, og ikke vanlig kontroll), og alt så heldigvis fint ut. Bortsett fra blodprosenten min, som var lav- så nå har jeg begynt på jern tilskudd. Kanskje det er det som har vært grunnen til at energien min har vært fullstendig på bunn i det siste ? Håper iallfall det hjelper, for formen er helt elendig om dagen og jeg har null overskudd. 

  Aurora og jeg er alene både i dag og i morgen- eller Jørgen kommer riktignok hjem men ikke før veldig sent begge dagene.
  Idag var Aurora like sliten som meg, så vi har bare ligget å halv sovet og koset siden vi kom hjem idag. Nå har hun nettopp gått å lagt seg på eget initiativ, og jeg har igrunn litt små lyst til å gå å legge meg selv- men skal prøve holde meg våken et par timer til.  Aurora og jeg knipset noen bilder i speilet før hun gikk i seng idag. "Jeg nusse deg mamma, ta bilde da"  "Jenta mi du mamma", Hun er bare så god ! ♥

  Håper dere har hatt en fin dag ♥

   #mammablogg #gravid #foreldre

  Kontrollen

  En rask oppdatering etter dagens kontroll.

  Veksten har ikke falt noe mer, og alt så ok ut ellers også. Ctg'en var ok. Så da er det ny vurdering og kontroll igjen om 2 uker om alt er fint frem til det. Jeg blir nok ikke igangsatt noe senere enn 2 uker før termin, så da er det vel ikke mer enn max 6 uker til vi har henne her . Helt sprøtt å tenke på !

  Uke 32


  Magen sånn ca akuratt nå, 32+2, :)


  Nå merker jeg svangerskapet begynner å bli mer slitsomt både fysisk og psykisk. I morgen er det tid for kontroll på sykehuset igjen, så jeg er veldig spent på hvordan det går med lille, og håper virkelig veksten hennes ser bedre ut. Det er en god del bekymringer, og hodet klarer ikke slappe helt av. Tiden som har flydd frem til nå dette svangerskapet begynte plutselig å gå veldig sakte etter forrige kontroll. Men vi satser på gode nyheter i morgen - det må jo bare gå bra! :)


  I dag bestilte vi forresten bilsete til lillesøster, så nå er vi endelig igang med babyforberedelsene vi også. Vi vet jo ikke hvor lenge det er til hun kommer, så det er nok greit å få unnagjort det meste av innkjøp nå. Vi har vært en god del mer avslappet denne gangen, når vi ventet Aurora stod vel alt av utstyr klart før jeg var kommet til uke 25.

  Men nå er det åndenes makt, jeg oppdaterer dere etter kontrollen i morgen. Kryss fingrene for oss ! ♥


   #gravid #svangerskap #mammablogg #foreldre

  Vårruller !

  Hele dagen gikk til vårrullelaging med svigermor. Herremin som vi har stått på idag. Laget over 100 vår ruller, så nå har vi noen middager i fryseren.
  Det er virkelig litt av en jobb, men gud så godt det blir! Også går det helt greit når man kan stå å skravle seg imellom det, og tiden bare flyr.
  Aurora har vært eksemplarisk i dag, så det har bare gått over all forventing.

  Jørgen og Aurora var med å handlet inn i byen på formiddagen idag. Så kom svigermor klokken 13, og vi holdt på uten pause frem til siste runde med vårruller var klare når klokken var nærmere 19.30 i kveld- så nå er beina mine fulle av vann etter å ha stått hele dagen. Men det var fantastisk godt når vi endelig var ferdige og satt oss ned for å spise. Er ikke mye som slår hjemmelagde vårruller!

  På hele dagen idag har det blitt knipset 2 usle bilder når vi var så godt som ferdige, der det overhodet ikke syntes hvor mye vi egentlig har laget(og jobbet). Hehe.
  Note to myself; husk å ta mer og bedre skrytebilder neste gang!  

  Siden dagen har gått med til det, får svangerskaps oppdateringen komme i morgen- for nå er jeg helt utslitt og klar for senga.
  Håper dere har hatt en fin lørdag ♥ 

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits