• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Skryte litt

  I år må vi virkelig ha vært snille ! For ikke nok med at ungene fikk masse fint til jul, men vi fikk jo masse vi også. Til jul i år ble det helautomatisk kaffemaskin(vi la litt penger inn i denne selv også, isteden for å kjøpe gave til hverandre), dunputer, sengesett, god kjele og itilegg fikk vi gavekort og penger. Så vi har fått kjøpt oss både ny deilig dundyne og ordentlig støvsuger. Herremin, jeg er så fornøyd - dette er jo dyre ting som ikke bare er å kjøpe sånn uten videre, men ting som er virkelig deilig å ha. Vi er så heldige, og jeg er så takknemlig:)

  Blogging fra mobil, derfor mobilbilde- av vår kjære kaffemaskin. Den er god å ha for to trøtte foreldre :)

  Vår første nyttårsfeiring hjemme.

  Tenk at i morgen er året 2014 sin siste dag. Vi har jo fått den beste slutten på året, nemlig lille Alina.
  Imorgen skal vi ha vår første nyttårsfeiring her hjemme, og det er så stas. Vi blir syv voksne tilbords, også jentene våre da, så da blir det langbord. Helstekt kalkun står på menyen og jeg håper den blir bra altså. Alltid litt spennende når man skal lage noe man aldri har laget før- google kommer iallfall til å bli flittig brukt.
  Men nå har vi  fått ordnet oss en times pass til Aurora, så vi slipper ha med begge jentene på årets siste handletur på matbutikken. 
  Vi skrives mer i kveld ♥
   

  Effektive foreldre

  Idag har vi fått tatt en skikkelig husvask (julevasken-etter jul ) - gulv, lister, kjøkkenfronter, hyller og badet er skuret ned, og sluket på badet er tømt for hår (ups). Det var så deilig når vi var to, da gikk det unna på rundt 4 timer- det er jo vanligvis det jeg bruker på vanlig ukes rengjøring uten Aurora hjemme.
  Alina er ikke stor fan av å ligge for seg selv, men det gikk greit med noen kose og amme pauser. Aurora var en drøm - lekte, så litt på tv og spilte. 

  Kriblet litt i fingrene etter å ta bort julepynten i dag også, men det får stå til etter nyttår selv om juletreet har begynt å drysse bittelitt. På nyttårsaften i år skal vi ha gjester her hjemme, og jeg skal stå for kalkunen- så jeg håper det blir bra altså :)

  Aurora som bakte kake med Jørgen igår. Namnam :)

  Nå er Alina er nybadet og har sovnet i armkroken, så jeg skal prøve flytte henne over i vuggen så jeg kan benytte muligheten til å ta meg en dusj- så får vi se hvordan det går da. Hehe.
  Vi skrives senere ♥ 

  Vår juleaften ♥

  Vi hadde en knallfin julefeiring. Vi var hele 21 stykker hos mine foreldre på julaften, veldig koselig å være samlet alle sammen. Veldig stas for alle barna når de er samlet også. Det var masse god mat og et lass med pakker. Jentene våre fikk så mye fint, og det samme gjorde vi. Aurora holdt ut helt til elleve på kvelden, og Alina var så rolig hele kvelden- tiltross for at det var et høyt støynivå til tider. 


  Jeg har selvfølgelig tatt alt for lite bilder og de jeg har er preget av dårlig lys. Jeg har verken bilder av den deilige maten, det fine bordet eller noe bilde av oss alle sammen. Det er ikke så lett å få tatt bilder på sånne dager, selv om det er da det virkelig burde gjøres.
  Men her er iallfall et lite glimt fra vår feiring ♥   
  Aurora klar for fest
  Kjekkasen min :))  Alina med onkel og fetter.

  Så kom nissen;


  Og slik så stua vår ut når vi hadde fått med oss alt vi hadde fått hjem;  Håper dere hadde en super fin julefeiring alle sammen ♥


  Lillejulaften

  Er alt ordnet for morgendagen ? Jeg trudde jeg hadde alt klart for lenge siden, men var vist noen småting igjen. Så ehm, jeg har faktisk stått å pakket inn gaver ikveld- på lilljulaften. Jaja, får skylde på at Alina kom midt i julestria, så tankene har vært på litt annent. Nå er iallfall alle pakkene klare, Jørgen er nesten helt frisk igjen og vi er klare for den store dagen i morgen- tror vi iallefall .

  Søskenkjærlighet

  Se disse fine jentene våre da! Er så stolt at jeg nesten sprekker:)

  Vi har hatt/har sykdom i hus, så derfor er det litt stille her inne. Jeg regner med jeg er sterkere tilbake i morgen :) fødselshistoren er nesten skrevet ferdig også, så den kommer nok innen noen få dager.

  Ha en fin kveld <3

  Navnet til lillesøster

  Det er mange som har lurt på hva lillesøster skal hete- og det har vi lurt på selv også. Men igår, når lillesøster var en uke gammel klarte vi endelig å ta en avgjørelse. Vi har diskutert navn i en evighet nå, så det er veldig godt å endelig ha landet på noe. Jeg syntes det var litt tungt å ikke ha noe navn klart til henne, og har vært litt små redd for at vi aldri skulle bli enige. Jørgen var nemlig ikke helt enig med meg i hva jeg ville hun skulle hete. Vi hadde 2 navn det stod mellom når hun ble født, men så ble vi aldri enige- så vi måtte starte jakten på navn helt på nytt. Hun har hatt mange navn til "utprøving" denne uken kan man si, hehe.


  Far og datter ♥

  Men nå er det bestemt, lillesøster heter Alina ♥  Og vi er veldig fornøyde med valget :)

  Juletre!

  Hei dere ♥

  Nå har julestemningen kommet ! Vi pyntet juletreet idag, og nå i kveld kom det jaggu litt snø på bakken også.
  På denne tiden for en uke siden var vi på sykehuset, og i natt er det allerede en uke siden lillesøster kom til verden! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan tiden kan gå så fort!?! Nå skal jeg prøve å få skrevet ned litt mer av fødsels historien min, mens jeg enda husker. Tenkte jeg skulle dele den her før helgen, om dere vil lese ? :)

  Today

  Idag har jeg hatt min første dag med barnehage levering alene etter lillesøster kom til verden, siden Jørgen reiste avgårde tidlig. Det var en litt mer travel morgen når det var to som skulle stelles, mates og has med ut døren. Det gikk heldigvis veldig fint, og vi fikk levert Aurora i barnehagen. Fra vi kom hjem lå vi ganske pal på sofaen, det er så deilig med denne babykosen og nærheten. Jeg har vært så uheldig å klart å få en brystbetennelse allerede, så jeg har hurtet og fryst under teppet og følt meg helt elendig det meste av dagen. Men med mye amming, og godt med varme håper jeg at jeg klarer ungå at den blir noe værre. Jeg pakker meg iallfall godt inn når jeg skal ut døren, bruker ammeinnlegg i ull hele tiden og tusler rundt i ullsokker hjemme. Hadde noen grusomme brystbetennelser med Aurora også, enda hun er født på sommeren.

  Idag var det Jørgen sin siste eksamen også, så nå har han endelig juleferie fra skolen, det ble feiret med middag hos svigermor. Han skal jobbe 3 dager til, så er det helt ferie. Trur han syntes det var temmelig deilig å slippe sitte med lekser ikveld og heller kunne ta det med ro på sofaen. Disse ukene skal nytes :)

  Min kjære fikset juletre idag også, og det ser ut som om han gjort en topp innsats med å plukke ut det rette treet *stolt*. Gleder meg til å pynte sammen med Aurora en av de nærmeste dagene

  Ble bare iphonebilder og mobilblogging idag, da denne pc'en min er litt sliten og har noen dårlige dager (mildt sagt).

  Babybobla

  Her er det en blanding av babyboble og eksamens-modus.
  Jørgen har siste eksamen på tirsdag, og det er nok ikke så gøy å måtte sitte å lese når vi har en liten nyfødt på bare 3 dager og man helst bare vil kose med jentene hele tiden. Men etter eksamen på tirsdag blir det heldigvis mye lettere. Det skal bli så godt med jul, ferie og familie tid ♥ 


  Noen bilder fra dagen vår ♥
  Jeg er så stolt av disse to her altså !!

  Nå er det natta her i hus, øynene mine detter sammen her jeg sitter. God natt ♥

  2 barnsmamma

  Hei dere !

  Tusen takk for alle gratulasjoner på facebook, her og på instagram ♥ I natt er lillesøster 3 døgn gammel allerede.

  Vi har det helt topp, og jeg nyter å være 2 barnsmamma. Tenk at jeg har 2 perfekte fine jenter ♥
  Formen er veldig fin (om man ser bort ifra disse fæle etterriene), og vi reiste hjem 12 timer etter fødsel. Veldig deilig å komme hjem så fort, sove i sin egen seng og få den gode roen. Også trur jeg Aurora syntes det var veldig greit at vi kom hjem så raskt, hun er jo ikke akkurat vandt til å være borte fra pappan og mamman sin så lenge.


  Helt fersk baby og en sliten, men veldig lykkelig mamma ♥  Aurora sitt første møte med lillesøster ♥ " Det er søstra mi, få holde henne mamma ! "
  Lillesøster er foreløbig veldig bedagelig, bare sover og spiser.
  Aurora ser ut til å ta det veldig greit, og passer veldig på lillesøsteren sin. Også er hun selvfølgelig super stolt ♥

  Vi skrives mer i morgen ! :)

   

  Lillesøster har kommet ! ??

  I natt 01.58 kom lillesøster til verden med sine 2850 g og 48 cm. Alt er veldig bra med oss begge (og pappan) og vi er snart klare for hjemreise om legevistten går greit. Fødselen fikk en dramatisk start da det hele startet med fossblødning hjemme på badet og jeg ble fraktet til sykehus i ambulanse. Alt endte heldigvis veldig godt, og selve fødselen gikk over all forventning selv om vi aldri rakk noe form for smertestillende.

  Ikke bare, bare..

  Okei, på tide med en oppdatering- her har det vært stille lenge.

  Jeg har siden tirsdag forrige uke hatt rier hver eneste natt, noe som har resultert i at jeg ikke har sovet og er helt utslitt. Selv om dette er såkalte "maserier" så har e har virkelig vært vonde og somregel veldig regelmessige.

  Jeg var inne på føden fredag morgen, og det eneste de kan hjelpe meg med var å gi meg medesiner som er en stor risiko for babyen- jeg takket derfor pent nei. Enda en sjekk på sykehus på søndag, og alt er heldigvis fint med lillesøster selv om det er tungt for meg. De siste 2 nettene har ting blitt litt bedre og jeg har heldigvis fått noen timer med søvn- veldig etterlengtet. Så sliten som jeg var på søndagen etter så mange døgn uten søvn trur jeg aldri jeg har vært.

  Men nå skal jeg til jordmor. Jeg skal prøve skrive litt mer i kveld, om formen er grei :)

  En tur på føden

  Nå er det vært mye "maserier" her, og lite-og dårlig søvn. Igår var jeg inne på en sjekk på føden på grunn av mistanke om fostervannslekasje og blødninger- alt så heldigvis fint ut og det var ikke fostervann. Blødningene kunne jo være et varsel på at noe var igang og at hun kom snart- men jeg prøver å ikke håpe for mye. Det hadde vært bedre om hun kom nå enn å gå med disse vonde falske riene hver kveld og alle bekymringene om at noe skal gå galt. I morgen er jeg 37 uker, så da er det helt greit om hun bestemmer seg for å komme. Jeg som har hatt så god tid og syntes tiden har gått så alt for fort hele svangerskapet, er plutselig blitt dritt lei, sliten og veldig klar for å bli ferdig med denne graviditeten.

  Pjuh- Godt å få klaget litt !

  Nå skal jeg prøve å få gjort litt her hjemme, det trengs :) vi skrives senere !

  (Blogget fra mobil)

  Bare litt sliten

  Neida, jeg har ikke født enda- selv om det har vært stille her det siste døgnet.
  Kontrollen på sykehuset i går gikk helt ok, og neste vekst kontroll er om 2 uker igjen,om det ikke har skjedd noe innen den tid da. 

  Tenk at det er desember igjen a dere, hvor har det siste året blitt av ?!
  Aurora syntes det er veldig stas med julekalendere - både pakkekalender, sjokoladekalender og månetoppen kalender ble det på den frøkna der i år.Det var heldigvis helt ok for henne å bare få en pakke hver dag, og ingen diskusjon som jeg hadde fryktet. Vi har valgt å åpne kalenderne etter barnehagen, å det fungerer veldig bra! *bank i bordet* 

  Idag har Aurora prøvd ut babygymen for lillesøster, og den fungerte utmerket syntes hun.  Jeg skal finne sengen veldig snart. Jeg er helt utslitt om dagen, så det er ikke så mange sene kvelder og mye overskudd til blogging- men jeg kommer nok sterkere tilbake snart ! :)

  God natt ♥ 

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits