• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Min fødselshistorire

  Enderlig har jeg skrevet ned fødselshistorien, dette blir en kortversjon og sensurert versjon.

  Klokken tolv natt til 7 mai 2012. Kjenner jeg det begynner å murre ganske kraftig i ryggen og magen strammer seg. Jeg er sikker på det er kynnere, og prøver å få sove litt. Men det bare forsetter. Så klokken 02.00 står jeg opp, tar meg paracet og en varm dusj før jeg legger meg igjen. Får sove usammenhengende et par timer, før jeg våkner igjen klokken 04.30. Jeg er forsatt helt sikker på dette bare er kynnere, for jeg føder ikke før termin jeg vel. Da beynner Jørgen ta tiden mellom, og blir litt stresset. 2 minutteter mellom hver rie. Jeg er fortsatt helt rolig, og prøver legge meg igjen. Noe som selvfølgelig er helt umulig med både rier og et stykk stresssa mannfolk. Han maser om at vi skal reise på sykehuset, mens jeg for engangs skyld er helt rolig (for det kan da ikke gå så fort) Klokken 7 får han overtalt meg til å hvertfall ringe sykehuset. De ber meg komme inn, så jeg begynner å pakke fødebagen ferdig. Mens Jørgen står i døra hele tiden. Når vi enderlig er på vei, kommer jeg halveis på at jeg har glemt fødselskortet mitt, så vi må snu (gjett om  han blir stressa da). Når vi har fått vært hjemom og hentet det setter vi nok engang kursen mot sykehuset. Med et lite stoppe på veien, jeg måtte nemlig kjøpe meg litt energi drikk, og stod med rier i kassa på Kiwi.

  Kommer inn, å får på ctg. 2-3 minutter mellom hver rie og 3 cm åpning. Blir tildelelt "føderom". Men riene dabber av, og svigermor hadde satt seg i bilen med engang hun hørte at det var noe på gang. Så vi spiste lunsj med henne, og gikk mye for å prøve å få opp riene igjen. Men det ble lenge gjennom. Svigermor reiser hjem, mens vi går opp på rommet igjen, for ny undersøkelse. 
  Forsatt bare 3, kanskje 4 cm åpning. Men så finner de ut at de skal sjekke om jeg har lekket fostervann, siden jeg nevnte noen blødninger. Å når prøvene kommer tilbake blir det straks litt mer hektisk. Siden jeg har lekket fostervann i 5 dager ! ( man skal egentlig bare gå 1 døgn, etter vannet har gått). Jeg har ikke merket noe særlig til det. Hadde spurt jodmor, og hun sa det var nok bare en liten blødning. Men det var det altså ikke.

  Så jeg begynner å  få drypp i 14.30 tiden  for å få fortgang på sakene. Aurora blir nøye overvåket hele tiden. Riene blir veldig intesive og sterke når man må ha drypp for å få fortgang. Og man får ikke føde i badekar, som egentlig var planen min. Så jeg må gå bort fra alle fødselsplanene mine. Klokken 19.00 etter mange timer med intense rieer må jeg ty til epudural, etter å ha prøvd akupunktur, som ikke hjalp noen ting der og da. Jeg får slappet av litt, og kjenner ikke riene like godt. Jørgen sovner i stolen ved siden av meg. ( HAHA) Da de sjekket åpningen halv åtte, hadde jeg 6 cm åpning og epuduralen fungerte ikke lenger, og en halvtime senere var det 8 cm. Tislutt klarte jeg ikke la vær å presse lenger, og 20.48 ble Aurora født, nesten 21 t eller første rie. Jørgen klippet navelstrengen. Verdens nydligste lille jente, 46 cm lang og 2720 g. Jeg får bekreftet mine mistanker om at det var veldig godt hun kom nå, og ikke noe senere.

  Jeg ville egentlig reise hjem rett etter fødsel, men siden hun hadde så lav vekt måtte blodsukker måles i et døgn etter på, så vi måtte sove der i 2 netter.

  Så må jeg nesten legge ved at jeg hadde sterke etterrier, så hadde nesten like sterke rier som jeg hadde under fødselen i 2 døgn etterpå. Å var veldig høy på adrenalin. Så jeg sov ikke på 3 døgn.

  Men alt i alt, er jeg fornøyd med fødselen, fikk en frisk liten jente. Og ja, jeg kunne gjort det igjen. Smertene blir glemt så fort etterpå. 

  Og nå, bilder jeg aldri har lagt ut før;

   


  Besøk av bestemødrene sine 1 dag gammel.

  Gravid bilder, uke for uke

  Fant litt bilder fra jeg var gravid. Noen uker jeg mangler, men de aller fleste er med :)

  Fødeklar !

  Idag er jeg 38+ 4, og jeg venter bare på at babyen skal komme.

  Men jeg kommer vel sikkert til å gå over termin, siden jeg har så flaks som jeg har !
  Legger meg hver kveld å bare håper jeg våkner med rier. Hatt akupunktur 2 ganger nå, og skal prøve igjen på torsdag om en uke, om det forsatt ikke har skjedd noe.
  Har ukentlig oppfølging på sykehuset, hos jordmor og lege. Babyen er liten, men vokser, forrige uke veide hun 2700g.

  Formen er forsatt ganske dårlig, men bedre enn den har vært tidligere i svangerskapet. Men jeg gleder meg til å få tilbake kroppen min, og komme tilbake til min egen helse etterhvert også.
  Håper kroppen tar seg fort opp igjen. 

  Til helgen er det jo fullmåne, og det sies jo at mange føder da. Så da krysser jeg fingrene å håper babyen kommer snart!

   

  Hvem dato trur du hun kommer på ? :)

  Sykehus kontroll og shopping.

  Igår var vi på kontroll på sykehuset, veksten hadde heldigvis tatt seg opp.
  Nå veide henne ca 2340g, litt under gjennomsnittet stor. 

  Var på shopping til leiligheten her om dagen også, ble blandt annent hissgardiner til stuen, maling og gardiner til soverommet, nye puter til sofan, også litt små ting. Fikk også satt opp og planlagt kjøkkenet, så nå nærmer det seg ! Håper vi er helt ferdig med leiligheten innen babyen kommer.

  Går å kjenner etter og venter på at det skal skje noe, selv om jeg sikkert ikke får noe baby før over termin, sikkert på 17.mai med min flaks. Er så drit lei av å være dårlig hele tiden, men er jo trossalt verdt det tilslutt. Idag er jeg 35+4, så det nærmer seg heldigvis ! :)


  Magen i går.
   

  Tettere oppfølging..

  Nå nærmer svangerskapet seg slutten, idag er jeg 33+4.
  Snart kommer jo tiden der det kan skje " når som helst ".

  Var på jordmorsamtale og omvisning på føden på tirsdag, og grunnet svangerskaps kløe har jeg vært på sykehuset i dag også. Tatt prøver og vært hos lege. De prøvene de fikk raskt svar på så veldig fine ut heldigvis, så får jeg svaret på resten neste uke. Men på ultralyd oppdaget de litt vekst avvik på lillejenta igjen. Så nå skal jeg ha kontroll hver uke fremover. Så får bare ta en uke om gangen, og håpe hun tar seg opp igjen. Deilig at de følger det opp tett, så vi vet henne har det bra. Var vel 10. ultralyden min idag, hehe.

  Helsen er ikke akuratt veldig bra hos meg heller, så gleder meg virkelig til å få henne ut nå. Har vel hatt alt man kan ha av plager i et svangerskap.

  Og er veldig koselig med alle komentarene og meldingene fra dere om at dere savner bloggingen min og at leser antallet holder seg oppe enda ! Men har desverre ikke veldig mye lyst til å skrive om dagen, men prøver å skrive engang innemellom. Så kommer kanskje lysten tilbake snart :)

  8 uker igjen !

  Nå er det bare 8 uker igjen til termin, var 32 fulgåtte uker igår !

  Fredag var jeg på ultralyd for å sjekke veksten og om morkaken hadde flyttet seg. Hun fant ut at prinsessa veier 1630gram, og kommer til å være rundt 3500g ved termin. Alt så veldig bra ut, men hun ligger i seteleiet og må begynne å tenke på å snu seg snart, mens hun fortsatt har plass. Morkaken hadde flyttet seg også, og lå nå 1,5 cm unna åpningen, så da kan jeg føde vanlig, og slipper KS. Magen min er ikke så stor enda heller, bærer henne godt inni meg. Jordmoren som tok utlralyd sa det var fordi jeg hadde så unge og sterke magemuskler ! haha. Har jo sine fordeler og være ung også. Kroppen kommer seg nok raskere etter fødsel.

  Nå kommer jo snart tiden der det kan skje noe " når som helst ". Jeg håper hun bestemmer seg for å komme litt før termin, rundt uke 38 hadde vært veldig fint. Men sjangsen for at hun kommer før termin er vel ganske liten, iome man pleier å gå på overtid i familien min. Man sier jo slikt er litt arvelig. Håper iallefall hun ikke kommer på 17. mai, som er dagen etter termin. Må være litt kjederlig å ha bursdag på 17. mai syntes jeg, vil at hun skal ha sin egen dag. Neste uke skal jeg på sykehuset for "planleggning av fødsel og omvisning på føden. Jeg ønsker å føde i vann, og uten smertestillende, men det kan jo fort snu når smertene kommer. Har et ganske rolig syn på fødsel nå, det som skjer, det skjer. Min største frykt er å gå over tiden.


  ( dette er fra uke 26 )

   

  Magen 30+3

  .

  Glukosebelastning

  Nå sitter jeg på legekontoret og skal tilbringe hele 2 timer her. Tar glukosebelastning, og æsjamei det sukkervannet var ikke særlig godt. Sliter litt med å holde det nede. Lillebebis ble det hvertfall futt i etter jeg har helt i meg masse sukker. Så da har jeg litt underholdning.

  Skal ha en legetime også, da jeg har hatt masse sammentrekninger i magen og fått kvalmen tilbake igjen.

  Sånn ellers får jeg besøk av eldste søsteren i dag, og barna hennes. De skal være over et par dager, veldig koselig siden jeg ser de så sjelden.

  Skal også på visning i dag, spennende! :D

  Enda mer shopping

  Fikk shoppet litt idag også. Litt håndkler til mini, ny utfyllingsbok (siden den jeg hadde var så dårlig), koseklut, "smokkholder" også la jeg med noen bilder av pysjene og  kosedressen jeg kjøpte her om dagen :)


  Vogntrekk

  Woho, nå er det rosa trekket til å ha i bagdelene av vogna på plass. Super fornøyd ! Dårlige bilder desverre, orket ikke dra frem speilrefleksen så ble bare telefon bilder. Men syntes det så mye bedre ut på ekte enn det ser ut som på bildene. 

  iphone2868391330100043872 (500x375)

  iphone2868391330100098959 (500x375)

  Til uken skal jeg på visning på leilighet regner jeg med, krysser fingrene for at jeg får den altså ! :D Er nok ikke lett å få leilighet i Drammen nå om dagen, er jo så stor etterspørsel :) Litt spennende er det jo, iome jeg håper å få flyttet fra april av. Pengene til deposituim og alt er iallfall i orden nå¨. Det er deiiilig ! :D

   

  Gårdagens innkjøp!

   

  Fikk kjøpt litt i strl 50 til lillebebbis i går, eller mamman min kjøpte til henne, jeg bare valgte ut :) Lucky me ! :D

  Det er av serien Newbie, som Kappahl fører ! Økologiske klær <3

  Også ble det en strømpebukse med søtt mønster på, men den fant jeg ikke bilde av på nettet.

   

  Ukene flyyyyr !

  Så på kalenderen istad, og plutserlig så virket det så kort tid igjen til termin.
  Var ikke så langt å bla for å finne termin datoen lenger.
  Til helgen er det bare 12 uker igjen, og 2 uker etter det, er det bare 10 ! Når det bare er 10 uker igjen(kanskje bare 8, hvis det blir KS eller om jeg er heldig og hun vil ut litt før) , da begynner det vel å nærme seg. Men tiden går vel sikkert litt saktere de siste ukene også. Og jeg er jo utålmodig delux, og har vært det hele tiden. Er ikke en drøm å gå gravid akuratt, bare plager hele tiden.

  Prøver å nyte det så godt jeg kan, men virker ganske umulig. For min del , kunne termin vært i morgen ! Føler meg så tung og fææl, men det er vel bare begynnelsen. 
  Leter etter leiligheter om dagen også,. Syntes det legges ut så lite om dagen, fant en super fin en, til en knall pris; men desverre lå den litt på feil sted. Så si ifra hvis du vet om en grei leilighet i Drammens området som leies ut fra april, som ikke er svin dyr.

   

  Minner dere på konkurransen som dere finner her, siste frist for påmelding er i dag !
   

  NEWBIE

  KappAhl har utrolig mye fine økologiske klær De har en egen serie kalt Newbie, som bare inneholder økologiske klær. Kjempe myke og gode babyklær. Har allerede noen plagg fra serien, en rosa kjole og en body. Men når jeg kikket innom nettsiden i dag er det abselutt mer jeg kunne tenke meg. Problemet er bare at komoden til bebiis er ganske full allerede, og jeg får sikkert ikke brukt alle klærene jeg har engang ! 
  SMART !

  Se så praktisk det er med stor mage ;

  Eller det virket veldig smart helt til lillejenta sparket til glasset med eplejuice.. 

  Jordmortime

  Nå har jeg vært hos jordmor.
  Sjekkt blodtrykk, urinprøve, symfysemål og hjertelyd, itilegg ble det snakket litt om hvordan helsen var nå, det gjøres på hver jordmor time. Blodtrykk og 
  Hun har 140 herlige hjerteslag i minuttet. Og hun bare elsker å sparke på de apperatene dems, har jeg funnet ut. De siste gangene har hun sparket hver gang hjertelyd har blitt sjekket eller det har vært ultralyd.

  Symfeysemålet mitt er fotsatt lavt, men ultralydene viser jo at hun vokser som hun skal nå. Så har bare laget min egen kruve jeg. Hun ligger nok godt gjemt inni der, og kryper seg sammen
  (Symfysemål= er målet fra skambeinet og opp til toppen av livmoren)
  Fikk også den bekreftelsen jeg trenger for å kunne søke penger nå, så skal prøve å få sendt de papirene iløpet av morgendagen. Blir godt å ha det i orden, da kan leilighetsjakten starte :)

  Også må jeg bestille meg legetime, da jeg må ta noe flere blodprøver og trenger henvisning til fysio pga. bekkenet. 

  Neste jordmor time er det samtale om fødselen, da begynner vel ting å nærme seg ! :D
  TAKK !

  Takk til dere som er innom bloggen min opp til flere ganger daglig, eller bare titter innom en gang i blandt.
  For de koselige komentarene dere kommer med. Og de fine mailene jeg mottar (som jeg prøver å svare på så godt jeg kan ) ! Det er utrolig koselig og få så mye positiv respons på bloggingen, og få vite at så mange liker bloggen min. Virkelig en motivasjon til å fortsette . Dere er herlige ! <3

  Forestten ;

  I forbindelse med en blogg konkurranse Drammens Tidene (DT.NO) arragerer, er jeg på forsiden av nettsiden dems nå. 
  Auu...

  Jeg hater bekkenløsning. Var helt jævelig i går kveld, verket så forferdelig. Æsj... Og når jeg skulle stå opp på morningen i dag, brukte jeg sikkert 15 minutter bare på å kave meg ut av senga, for så å krabbe opp trappa.  Heldigvis har det roet seg ned litt nå etter noen timer på sofan foran peisen, så klarer bevege meg litt.

  Skulle jo egentlig ha jordmor time idag også, men hadde ingen til å kjøre meg, så fikk flyttet den til i morgen. Så da blir det jordmor time da isteden. Er så herlig å være hos jordmor, gleder meg hver gang :)  Som skrevet tidligere fikk jeg negl settet i posten her om dagen Så.har fikset neglene idag, gjorde det på meg selv, og er ikke akuratt veldig flink enda. Har ikke lagt på noe  fake negler, bruker bare mine egene. Her er resultatet iallefall ;

  Ikke super bra, men blir sikkert bedre etterhvert ! :)

  PHOTOSHOOT- GRAVID "del3"


  //Tatt og redigert av Helen Vågnes - http://hellagirl.blogg.no/

  ALT OG INGENTING.

  Igår hadde jeg kosekveld med kjærsten, som var super koseliig.
  Enderlig hadde han litt tid til meg! Hadde han ikke vært med meg i går hadde jeg slått han i hodet med noe hardt ! "neida"  Jeg lagde Brownie til han tilome, men den var ikke bra nok for han, bare fordi den var litt små svidd *KlageKlage* Så vi kjøpte is, og potetgull isteden.

  Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa igjen etter å ha vært i leiligheten til søstern min hele uken. Det største savnet har vel vært den varme peisen. Maset til mamma kunne jeg godt klart meg uten litt til, haha. De skal bort i kveld, så da har jeg huset for meg selv i kveld også gitt, det er deiiilig :) Også kan det jo hende han tullingen av en kjæreste jeg har, har litt tid til meg i kveld også :))

  Skal innrømme det er litt kjipt å se alle vennene sine reiser på fester i helgene.Skulle gjerne vært med. Men nå er jo den tiden jeg sitter hjemme abselutt verdt det, selv om det føles litt håpløst til tider. Blir nok mye bedre når jeg har hun lille, da sitter jeg jo ikke hjemme alene lenger. Jeg savner egentlig ikke selve festingen, bare det å ha noe å gjøre i helgene. Er jo koselig å se på film, og kose seg på sofaen også.

  Men når man går hjemme uten å ha noe å gjøre hele uken også, er det litt kjederlig i lengden. Skulle ønske helsen min hadde vært bedre fra starten av svangerskapet , så jeg kunne fått jobbet litt, å fått inn penger isteden.

  Til uken får jeg enderlig ordnet med papirene så jeg kan søke om penger, å da kan jeg lete etter leilighet, og flytte når det er akutellt ! Heldigvis har jeg masse til leiligheten allerede, men står jo igjen å kjøpe sofa, og diverse store ting.  Er iallefall utrolig deilig å ha alt til hun lille i orden. Bare noen små ting som gjenstår. Imorgen er det bare 14 uker til termin ! Håper de ukene går fort, for jeg er temmelig lei allerede. Men er jo greit å få flyttet og komme i orden, før hun melder sin anokomst også. Så håper leilighets jakten går fort ( er jo lov å drømme ! )

   


  "ARKIV"

   Ja, dette ble dagens innelegg om alt og ingenting.

  Ha en fin lørdagskveld ! :))

  PHOTOSHOOT- GRAVID "del2"

  Her har dere et par nye bilder ! 
  Bildene er også denne gangen tatt av Helene Vågnes //  http://hellagirl.blogg.no/  


  PHOTOSHOOT- GRAVID "del 1"

  En liten smakebit fra bildene som ble tatt i dag. Ble tatt mye akt bilder også, som jeg er veldig usikker på om jeg kommer til å legge ut enda.

  Bildene er tatt av Helene Vågnes - http://hellagirl.blogg.no/ 

   

  SE FORSKJELLEN !  Jeg syntes magen har vokst veldig på de 10 ukene, lurer på hvor stor magen er om 10 uker til .... Da er jeg nok helt sprengt :P hehe

  Babymagen.

  Dette er babymagen nå, begynner å føle at jeg er svær nå. Igår kunne jeg tydelig kjenne kroppsdelene hennes når jeg kjent på magen, syntes det var litt små ekkelt, hehe :) Hun har blitt veldig aktiv de siste dagene, og det er veldig greit å få bekreftelsene på at hun har det bra hele tiden. Har forestten en veldig "fin" mørk stripe på magen, som man ser på bilde under. Håper den forsvinner når hun er ute!  hehe.

  Imorgen skal jeg i studio og bli tatt gravid bilder av ! Blir kjempe gøy, og Helene som skal ta bilder, er utrolig flink.  
  Så det blir spennnende ! :) Gøy og ha noen profosjonelle bilder fra graviditeten også. Og vil ha bildene før jeg blir for stor, så jeg slipper masse strekmerker, og en navel som står rett ut på bildene. Mye bedre å ta bildene før jeg er helt sprengt :D
   
  Etter å ha spist god frokost, sitter jeg å ser på unkaren med Cilla. 
  Vi krysser fingere og tær for at han velger Emily , hun er så søt ! :)

  Men nå må jeg følge med her, så jeg ikke går glipp av noe ! :) 

   

  Stikkord:

  ALT BRA ! :D

  Da var enderlig vekstkontrollen av lille baby gjenomført.
  Og hun har begynt å vokse bedre, så ikke bekymringsfullt lite vekst lenger, DEIIIILIG ! :D
  Hun fant også ut at det ultralyd apperatet var utrolig plagsomt, så hun lå å prøvde å sparke det bort. Var gøy å kunne se, og samtidig kjenne bevegelsene.Hun er jo alltid så rolig ellers, men idag var det virkelig liv, aldri vært så urolig før :P
  Nå er jeg i Solbergelva , så heldig å ha leilighet for meg selv denne uken ! 
  Har fyllt opp kjøleskapet litt, og prøver å få litt varme her ! Så nå skal jeg kose meg denne uken, får litt besøk av mine fiine jenter også. Gleder meg :) <3

  Og torsdag blir det fotografering med babymagen, det blir bra ! :D 

  Premature barn.

  Igår våknet jeg på en liten hyggelig måte. De ringte fra sykehuset og sa de måtte flytte ultralyden min til mandag isteden. Hormonell som jeg er, lå jeg sikkert en time i senga og bare var drit sur. Jeg ville jo vite at alt var bra nå ! Ikke vente med å vite det. Menmen, får smøre meg med tålmodighet og satse på at alt er bra med lille snupp på mandagen. Blir veldig bekymret nå som jeg vet at ting ikke har vært som det skal, håper virkelig veksten tar seg opp igjen.


  Så en dokumentar om for tidlig fødte, som var født allerede i uke 23 i går Har sett en norsk dokumentar om dette tidligere også. Utrolig trist å se de bittesmå, som kjemper for livet. Sjelden de overlever før uke 24. Nå er jeg jo i uke 25, og om jeg skulle født nå, er det gode kjangser for at barnet klarer seg. Og for være uke som går, er det større kjans for at alt skal gå bra. Etter uke 27, overlever over 90% av barna.Er deilig å vite at sjangsene er gode, om noe skulle skje, men håper virkelig hun holder seg inni der til hun er helt klar. Må være utrolig tøfft å få et prematurt barn, både for foreldrene og barnet selv.

  Litt skremende å ha så mange av risko faktorene for for tidlig fødsel selv også, men ting ser jo ut til å gå bra.
  Trur ikke jeg har helt godt av å se på sånne dokumentarer. Har blitt litt nervevrak etter jeg ble gravid gitt.

   

  Vektoppgang!

  Siden fredag har jeg gått opp 2 kg, totalt har jeg gått opp 5-6 kg til nå, og vekten er oppe på 57 kg. Magen har vokst de sistr dagene også syntes jeg. Men er jo bare bra hu vokser inni der, siden hu ligger under i vekst.

  (Magen i dag)

  Kaloo !

  Jeg elsker Kaloo produktene, de er så utrolig myke og søte! 
  Blir nok litt derfra på prinsessa. Hun har en uro derifra allerde. Her er mine favoritter;

  Liberty Large Rabbit with Bird
  Lilirose Doudou Bear Lilirose Nightlight 

  Pink Medium Rabbit
  Pure Small Booties
  // http://www.kaloostore.com/

  Time goes by

  Nå er jeg 23 uker på vei, og går inn i min 24 uke.
  Jeg syntes tiden går alt for sakte, men går jo egentlig veldig fort når jeg ser tilbake.
  Hvis det blir keisersnitt , som det ser ut til å bli. Så blir det tatt 2 uker før termin. Da er det bare 15 uker igjen til jeg har henne i armene mine, helt utrolig å tenke på. At på noen måneder så går hun fra å være noen milimeter til å bli rundt 50 cm. Nå er hun jo nesten 30 cm i full lengde, selv om hun ikke veier stort enda.

  Nå blir det større og større sjangse for at hun skal være frisk hvis hun blir født, for hver uke som går.
  Men får jo håpe hun holder seg der inne til hun er helt klar.

  Nå er vi ganske sikkre på navn til henne også, og jeg er kjempe fornøyd med navn valget. Enderlig har vi (nesten) blitt enige om navn! :)

  Nå krysser jeg fingrene for at de siste ukene raser forbi, så vi får lillejenta vår i armene <3
  377987_344796758866466_100000084339857_1444566_716118566_n_large 
  //weheartit.com  Babyen uke 21-28

  Videoene fra Babycenter er så fine, ser babyen og kan følge utviklingen.

  Her ser man åssen babyen er fra uke 21-28. Og jeg er 23 uker på vei :)

   

  Ganske utrolig, eller hva ? :)

  OLABUKSE!

  For første gang på mange  mnd har jeg på meg olabukse !
  Skulle prøve en bukse som lå i skapet, bare for å se hvor feit jeg hadde blitt. Å jeg fikk den jaggu på uten problemer, magen hang seg bare over bukse kanten! og når jeg bretta ned buksa, strammet den ikke noe engang!  Vel og merke ikke den trangste buksa jeg prøvde da, (for de har søstern min lånt mens jeg er gravid) men alikevel ! :) 


  Jeg ser ut som en sebra....

  Nå syntes jeg at jeg ser ut som en sebra, hvis du bare bytter ut de sorte stripende med røde striper så har du meg ! Ahh, jeg elsker strekk merker ! Skal sies at jeg ikke ser like ille ut som denne sebraen, ENDA.
  google.no

  Godt de lysner med tiden ialflall. Smører meg med strekkmerke krem, men det har jg funnet ut av at bare er noe juks ! Får like mye strekkmerker uansett hvor mye jeg gnir og gnukker den kremen inn i huden.  
  Så Dr. Greve, kremen din har mislyktes.

   

   

  Jordmor

  Har vært hos jordmor idag, og fått sjekket alt ordentlig.

  Symfemålene mine er lave,. Og pga at jeg har begynt å kaste opp igjen, og er veldig kvalm fikset jordmoren lege time til meg på fredag så jeg får veldig tett oppfølging så lenge det vedvarer. Håper jeg slipper ny sykehus innleggelse nå.

  Hjertelyden og prøvene er iallfall gode, og det er fullt liv i henne om dagen. Nå må hun bare vokse litt mer inni der !


  Nå har jeg besøk av min kjære Cecilie, Så nå skal vi kose oss med film ! :)
  Keisersnitt

  Klarer virkelig ikke legge fra meg tanken om at det kan bli keisersnitt.
  Fikk jo vite at morkaken lå for nærme åpningen i uke 17, men at den sannsynligvis ville flytte seg ganske snart. Så når jeg var på ultralyd nå denne uken, og det kunne se ut som om den bare hadde lagt seg mer over åpningen, ble jeg så skuffet. At ikke morkaken hadde flyttet seg enda var bare så utrolig skuffende. Er jo enda god tid til at den kan flytte seg heldigvis.

  Jeg har jo hatt klare tanker om fødselen hele tiden, vil føde så naturlig så murlig, helst uten smertestillende og i vann.
  Så kan jeg nå ende opp med den mest unatulige fødselen som finnes. 

  Jeg krysser alt for at den skal flytte seg, så når jeg skal på ultralyd i uke 32 så ligger den som den skal ! Er jo forsatt store sjangser for det !

  Eneste posetive med keisersnitt er jo at jeg får en bestemt dato hun kommer på, og det blir 2 uker før termin. Men er liksom ikke helt nok. 

  google.no

  UTSTYR

  Nå har jeg det aller meste av utstyr:

  -bilsete 
  -vogn
  -haugevis av klær
  -amme pumpe
  -amme pute
  -voksi pose
  -sprinkel seng
  -vugge
  - tepper
  - dyner
  -sengesett
  -smokker
  -vippestol
  -barnestol
  -gåstol (tilome !)
  -komode til klærene hennes.

  Det var det jeg kom på i skrivende stund ! 


  Fortsatt litt småtteri jeg mangler, men er så deilig å ha det meste unna gjort. Og ikke ha de utgiftene liggende på vent. Syntes jo det er veldig koselig å handle baby klær da, så er nok ikke helt ferdig med det selv om vi har nok plagg i de forskjellige strl allerede. Og har jo god tid på å kjøpe de små tingene som er igjen. Rart og tenke på at hun sansynligvis kommer om 16 uker (når jeg er 38 uker) da det ser ut til å bli keisersnitt (desverre) 
   
  Kosepose

  Skulle egentlig på tilittsmannskonferangsen i Oslo i helgen, men pga det dritt bekkenet så må jeg bli hjemme. Å sitte så mange timer to dager på rad, er helt umurlig. Klarer jo nesten ikke gå eller sitte :P Har sine ulepmper å være gravid, heldigvis varer ikke graviditeten for alltid, og resultatet er jo det beste :)) Blir deilig å få henne ut, heldigvis begynner det å nærme seg nå, selv om tiden går alt for sakte. Er heldigvis over halvveis ! Og hun får holde seg der inne til hun er stor nok :)

  Lille snupp har vært kjempe akitiv i dag, og niesen min på 6 år har ligget å kjent på spark.  Hun syntes det er kjempe koselig, og gleder seg masse til å få en liten kusine.   Nå ligger jeg å ser på leiligheter, ikke lenge igjen til jeg skal flytte nå :) Den rette må bare dukke opp, og pengene komme inn på kontoen :)

  Kjøpe vogn !

  I morgen skal jeg hente splitter ny vogn til prinsessa ! Har ringt å holdt den av i dag. Så blir en Simo Duo vogn, igrå ! :D

   


  Bilde fra google

  Så skal jeg kjøpe rosa trekk å ha inni, så den blir som denne ;
   

   

  Oppdatering !

  Da har jeg vært inne på føden, og de sjekket lille prinsessa på ultralyd.
  Heldigvis var alt bra med henne, og er nok bare siden morkaken min ligger foran åpningen, og på fremsiden at jeg kjenner så lite nå. Så virket hun veldig rolig, så får jo bare håpe hun er det når hun kommer ut også :) haha. Jeg var veldig rolig når jeg var lita, og det var pappan hennes også , så har jo et stort håp om at hu skal være det å :) Litt skuffa over at morkaka ikke hadde flyttet seg enda, får håpe den flytter seg snart så jeg slipper keisersnitt, for jeg vil ha en så naturlig fødsel som murlig. Skal tilbake for å sjekke det i uke 32 trur jeg det er :) 

  ( fra ultralyd i uke 17/18, hihi, lille firfisla ! <3)


  Men det viktigste var at hun hadde det bra, og var frisk <3  Så i natt skal jeg sove GOOOODT! 

  Inn på føden !

  Snuppa har vært rolig i flere dager nå, og har itlegg hatt lette blødninger idag. 
  Nå venter jeg bare på at J skal komme, så jeg får reist å sjekket det på sykehuset.
  Ønsk meg lykke til !!!  

  Lite liv....

  Nå ligger jeg å kjenner etter lille jenta mi.
  Hun er så alt for rolig i magen nå. Før kjente jeg henne hver dag ( i flere uker ), nå har jeg ikke kjent henne på 2 dager. Og jeg blir så bekymret. Ikke noe gøy i det hele tatt.  Kan jo hende hun bare har snudd seg eller noe, og lagt seg med bena inn mot ryggen. Men uansett kjempe fælt at hun er så rolig. Itilegg så sover jeg alene i dag, så ingen til å trøste meg. Alt for ensomt å sove alene, gleder meg til å ha J tilbake i sengen i morgen <3  Og jeg krysser fingrene for at den lille prinsessa mi, gir meg noen spark snart ! Ellers blir det helt panikk her.
  Nå får jeg prøve å sove , god natt :)

   

  Barneutstyr !

  Har tenkt å kjøpe det sete her, det er så fint :))


  Også skulle jeg egentlig kjøpe Emmaljungla vogn. Men blir nok Simo istede. Da den er lettere og bære å slikt, og er bedre for min rygg og slippe en tung vogn :) 
   
  Enten i brun eller i lys farge.

   Fint , eller hva ?:))

  SE FORSKJELLEN.

  Magen et par uker før jeg ble gravid:  11 uker:

  17 uker :
   

  Og nå 20 uker: 


  Ser du forskjellen ? :D hehe
   

  Gravid smykke !

  Idag fant jeg enderlig gravid smykke ( Bola)

  Nå kan snuppa venne seg til lyden, og kjenne den igjen når hun kommer ut :)   

  :)

  Bare elsket den bodyen her :) så søt !

  Så sterk !

  Lille prinsessa begynner å bli sterk nå. Hun har vært så innmari rolig de siste dagene, men i natt har hun vært helt baias. Når hun sparker, kjenner jeg solide spark med hånda utenpå magen også. Wii, enderlig litt sikkelig action :D får ikke sove når hun holder på sånn, men det får bare være. uheldigvis sover alltid pappaen hennes når hun sparker, så han får ikke kjent.

  Helt på jordet...

  I går følte jeg meg virkelig gravid ;

  Hadde nettopp laget meg en brødskive, så frøs jeg sånn at jeg bestemte meg for å ta en dusj. Plutserlig stod jeg i dusjen med brødskiva i hånda. Matlysten er hvertfall tilbake. haha

  Jeg er så utrolig susete om dagen, og gjør så mye rare ting. Dette var jo en av de.
  Ammetåka har kommet litt tidlig kan man si :)
  I WANT !

  Elsker denne vogna, så skal nok ikke se bort i fra at snuppa får en sånn en :) hihi

  Tøft svangerskap

  Til nå har jeg hatt et utrolig tøft svangerskap.

  Først hadde jeg ekstrem kvalme,som førte til sykehus innleggelse og der lå jeg i 10 dager. Heldigvis ga kvalmen seg for noen dager siden, og dagene har vært mye bedre etter det.

  Siden jeg var 6 uker på vei har jeg også hatt bekkenløsning, så jeg sliter med å bøye meg, kan ikke sitte lenge og har mye smerter...

  Og nå har jeg fått noen rare smerter i magen, som kommer som rier nesten. Tar sikkerlig tak, også går det over igjen. Var på legevakten i dag, og alt var bra med snuppa hvertfall, men jeg har noe infeksjon i kroppen og høyt protein. Men har innleggelses papirene til sykehuset ved siden av meg, så hvis det ikke roer seg ned snart blir det å ligge til observasjon på sykehuset.

  Itilegg har jeg stor fare for å få svangerskapsdiabetes , da jeg har en pappa med diabetes. Så blir sjekket for det. Håper virkelig jeg slipper det iallfall !

  Nå håper jeg at jeg slipper flere turer på legevakten dette svangerskapet, og at jeg kan kose meg litt som gravid også ! :) 

  Nå skal jeg prøve å sove, og håper disse magekrampene gir seg en stund så jeg får sove litt.
  God natt !
  Navn forslag ?

  Jeg vil jo gjerne at prinsessa skal hete Emily, har forelsket meg helt i navnet.

  Men pappan er ikke så enig. Han vil ha et norskt navn. Vi liker begge dobbelt navn da, så tenkte kanskje noen hadde forslag til et navn jeg kan sette sammen med Emily ? Kanskje han blir litt lettere å overtale da ! :D

  Kom gjerne med forslag til andre navn også :)

   
  Innkjøp

  Gårsdagens innkjøp til suppa mi

  Spontantur til Sverige

  Ble spontan tur til sverige i dag. Var på vei for å shoppe på Liertoppen med 2 kompiser, men så fant vi ut at det var mye bedre utvalg i Sverige, så da endte vi opp på Norby. hehe! Var kjempe koselig, og jeg fikk shoppet rosa baby tøy ! Ble masse godteri og Capri Sone ( HEKTA )  Godt gutta er så tolmodig og er med å kikker på baby klær !  Fikk jo trøkt i oss litt mat der nede også, så da var vell alt greit for dem :) hehe

   

  Nå er det fulllt liv i huset her, mamma og pappa har julebord i annen etasje. Så ikke så lett å få sove da gitt. 
  Den kvelden jeg burde holdt meg langt unna hjemme! 

  Kan legge ut noen bilder av klæra jeg kjøpte til prinsessen min i morgen.

  God natt !

  Dagens ultralyd

  Skulle egentlig ha 3D ultralyd, men ble bare vanelig. Fikk beskjed om at jeg skulle ha 3D på telefonen, men de hadde tydeligvis ombestemt seg siden det var for å se kjønn :P Men alikevel, jeg er så utrolig glad; for de klarte å se kjønnet nå! Og han var helt sikker på at det var en liten prinsesse ! Så magefølsen min har stemt hele tiden. Stakkar pappan, fikk ikke gutten sin, men trur han blir like glad for den snuppa her. 

  Nå begynner navn diskusjonen for fullt da vel. Jeg vil hun skal hete Emily, men han er litt uenig. Men jeg pleier å få det som jeg vil, så vi får se :) haha    

  Jordmor

  Har vært hos jordmor i dag og det var 150 hjerteslag i minuttet <3 var noe med symfemålene som ikke stemte, så glad jeg har ultralyd i morgen. Litt bekymret men mest sannsynlig bare en bakovervendt livmor. Og jeg gleder meg til å foråpentligvis få vite kjønnet !! :D kan nesten ikke vente til i morgen!

  Har kommet snø her også nå. Pent å se på, men ikke særlig praktisk.

  Så stor er babyen nå !

  Når jeg var barnevakt i går hadde de en liten dukke som vi målte lengden på å fant ut at var like stor som babyen i magen min. Rundt 20 cm. Var veldig rart å se det på den måten ! Tenk at h*n et så stor allerede ! :D <3

  Giga Magen !  Kveldsmagen i kveld :) hehe. Rart å tenke på at jeg snart er halvveis i svangerskapet, men gud så deilig det er også :)

   

  Har forestten koset meg masse i Ski idag, med noen herlige jenter ! Spiste på Bowlers, det gikk i Tapas og alkoholfri strawberry daiquri. Gleder meg til neste gang !! 

   

  Tanker rundt ultralyden

  Om en uke har jeg jo den ordninære ultralyden, og jeg har jo som de fleste noen tanker og forventninger til den.

  Bekymringer; Jeg er jo selvfølgelig redd for at noe skal være galt med babyen min, at det plutserlig ikke er noe liv. Eller at barnet er alvorlig sykt. De sjekker jo gjennom alle organer på ordinær ultalyd, så får jo vite om noe er galt.

  Jeg håper jo alt er bra med min lille, og at jeg får sett kjønnet også. Helt utrolig hvor sterkt bånd man får til babyen under graviditeten, at noe hadde skjedd med babyen min nå er helt uvirkelig.

  Fra før av vet jeg at ikke barnet har Downs syndrom, da jeg har hatt 5 ultralyder fra tidligere( Det var ikke ultralyd for å finne ut om barnet hadde downs, men av andre grunner). Jeg var hele tiden fast bestemt på før jeg skulle til ultalyden som var rundt uke 12 at hvis barnet mitt hadde Downs, skulle det bli like mye elsket fordet. Jeg hadde aldri tatt abort  pga at barnet mitt ikke var som alle andre. Jeg hadde aldri tatt abort uansett, det hadde jeg aldri klart å gjennomgå og jeg syntes overhodet ikke noe om abort.

  Har alltid lært at man skal elsker sine barn, uansett.

  Arkiv magebilde

  Kjære lille venn....

  Kjære lille venn.....

  Jeg syntes det er best å si det med engang, så du kan gjøre en endring:
  Det at du sender all maten du får ned, opp igjen er ikke greit.
  Jeg får jo ikke gjort noen ting..
  Det gjør at jeg bare ligger rett ut, og er kvalm hele dagen.
  Forsetter du som dette, kommer det IKKE til å bli noen søsken på deg. 

  Så er det fint om du slutter å være så kresen og ikke bare befale mat som du "liker",
  for det er ikke så mye. Husk at du må smake på alt, så liker du det tilslutt ! 

  Neste uke må du også være flink baby å  vise oss om du er en gutt eller en jente på ultalyden.
  Ellers kan du risikere og komme til en seng som ikke er red opp i riktig farge.

  Så håper jeg jo du har det bra lille magetroll,
  og det er veldig viktig at du holder deg der inne til du blir litt større.
  Men når du er stor nok må du komme ut med engang !
  Ikke vent med å komme ut da, spessielt ikke over den forventede ankomst datoen.
  Viktig at du kommer med hode først og at du hjelper til litt selv også.
  Så dette går lett og minst murlig smertefritt for oss begge.

  NB: Fint om du også kan være litt mer aktiv på dagen, og ikke bare på kvelden når jeg skal sove.

  Elsker deg lille skatt <3
  Ukesoppdatering

  -Termin: 11. mai ( ? )

  - På vei: 17 uker

  - Igjen til termin: 23 uker (23+2)

  - Kjønn: Får vite sikkert den 8. desember

  - Navn: Emily hvis det er jente, usikker på guttenavn.

  - Hodet ned: Nei.

  - Hodet festet: Nei

  - Aktivitet innenifra: Ja   :)

  - Babyens søvnmønster: Vet ikke enda 

  - Utålmodig: Ja,, kjempe !

  - Vektøkning: Gikk først opp 4 kg, men nå går det nedover igjen.

  - Vann i kroppen/Hevelser: Nei.

  - Søvn: Mye trøtt, men sover dårlig

  - Neste kontroll: Jordmor den 4. desember

  - Barnerom: Det tar vi når jeg flytter i leilighet.

  - Utstyr: vogn, barneseng, litt klær, vogge, . vippestol og bilsete

  - Mangler av utstyr: Mei tai, klær og murliggens stellebord og ny vogn

  - Strekkmerker: Ja, på lår og pupper

  - Melk i brystene: Nei, ikke heldigvis

  - Om fødselen: Gleder meg veldig, har kanskje litt for høye forventningnger :P

  - Plager: Kvalme , uren hud og bekkenløsning.

  - Oppegående: Både og.

  - Sulten: Ikke veldig

  - Dilla på: Appelsin

  - Kynnere: Nei.

  - Tungt: Nei , men slitsomt

  - Høygravid: Langt ifra

  - Sykehusbaggen: Litt for tidlig enda.

  - Humør: Alt om hverandre.

   

  Uke 17

  Ignorer rotet i bakrunn, litt fullt med baby ting på rommet nå :P

  Guttenavn.

  Ligger å tenker på det med guttenavn(selv om jeg trur det blir en jente) , hvis det viser seg at det er en gutt neste uke. 

  Da er jeg jo helt blank, men jente navnet er jo klart ! Jeg vet hvertfall at jeg ikke vil ha et vanlig navn, men et sjeldent som ikke alle heter. 
   

  2011_c01_kids_baby_pojk_stl_62-68_large

  Bilde er fra WeHeartit.com 


  Har du noen forslag  på fine guttenavn? :)

  Bare 10 dager igjen !!

  Nå er det bare 10 dager i gjen til ordninær ultalyd, der jeg forhåpentligvis får vite kjønnet også .

   


  Ultralyd bilde fra uke 14

  Gleder meg kjempe masse!!!

  Trur du jeg får jente eller gutt ? :)

  LeiSenga.

  Har ikke stått opp i dag jeg, har ingen planer om det heller.

  Dritt form i hele dag som vanlig, så frokosten ble inntatt for en time siden og nå er jeg snart klar for natta igjen. Håper dagen i morgen blir mye bedre enn den har vært i dag. Nå er jeg sliten og lei, og jeg har 5 mnd igjen ! ahhh, utolmodig! Denne graviditeten er hvertfall helt jævelig og nå er jeg ganske sikker på at dette blir mitt eneste barn ! Håper jeg ikke må inn på sykehuset igjen, nesten bedre å være hjemme men får se om formen ikke forbedrer seg snart så.
  Gleder meg til babyen min blir stor nok til å komme ut !! <3

   
  Dritt lei.

  Nå er jeg kjempe lei av å være kvalm og dårlig !
  Har vært konstant dårlig siden jeg var 1 mnd på vei nå, så har jo vært dårlig i 3 mnd da.. Og det ser ikke ut til å gi seg med det første heller.
  Håper jeg slipper å gå sånn hele svangerskapet, for dette er bare helt jævelig.  

  Også er jeg litt små sur om dagen, er så lei av noen som bare skuffer og skuffer . Og med mine hormoner er ikke lunta så lang akuratt. Er det så vanskelig å skjønne at man må være deer hele tiden, ikke bare når man gidder og humøret er deretter? blææ, gjør ikke ting så mye bedre gitt. Greier meg bedre på egenhånd da !

  Nå begynte forestten lillegull å sparke inni magen,  så deilig når babyen er litt aktiv inni der.  H*n var vel lei av klagingen min , haha: )

  Sitti å sett på leiligheter i dag også. Har lyst til å flytte litt unna. Akuratt nå bor jeg hjemme for å spare penger, så bor i Svelvik kommune, og i Svelvik er det hvertfall uaktuellt og bo av ulike grunner. Sett litt på Tønsberg, Sandefjord, Asker og Nedre Eiker. Vil egentlig enda lenger unna, men greit å bo i nærheten av familie osv. Men får se åssen sitasjonen er da også, kanskje jeg må flytte langt unna.  Har noen mnd før jeg flytter ut enda, regner med det blir i April engang :)

   

   
  Slapp

  Magebilde

  Bilde er fra onsdagen da var jeg 16+1 :)

  Magebilder

  Nå nærmer jeg meg 16 uker og magen vokser

  Ultralyd <3

  Har vært på ultralyd i dag også, fikk se babyen som hadde det kjempe bra :) Min 4 ultralyd.  Nok med fostervann , og en aktiv liten baby ! :) Fikk ikke sett kjønnet idag, men heldigvis ikke lenge til ordinær ultralyd og forhåpentligvis ligger gullet riktig, så vi får sett kjønnet !
  Super happy med frisk baby i magen ! <3

  Magebilder (14+4)


  Må unnskylde at jeg ser helt jævelig ut, men er bare hjemme på perm fra sykehuset og helt utslitt de tablettene jeg går på.

  Kanskje permisjon i natt !

  Skal mest sannsynlig hjem på permisjon fra sykehuset i natt ! 

  Gleder meg til å sove i min egen seng !

   

  Skal bare reise hjem hvis de får skaffet en dupler ( sånn man kan høre hjertelyden til babyen med ) eller noe, så jeg får hørt den før jeg reiser hjem. Ellers klarer jeg ikke å slappe av, er bare bekymret hele tiden,selv om jeg så den lille skatten på lørdagen. Har hatt så mye smerter, så trenger en bekreftelse på at alt er bra med mini 

  Så nå ligger jeg bare å venter på at legen skal ha kveldsvisit ( som kan bli noen timer til ) og håper de ordner så jeg får hørt babyen , og reise hjem i natt :)
  Lille gull som lå og suttet på totten , fra ultalyden på lørdag.

  Magebilde uke 14
  Lille kul'a !

  fortsatt på sykehuset+ultalydbilde

  Jeg ligger forsatt  på sykehuset,dette er dag tre. Og får hvertfall ikke lov å reise hjem før i morgen..

   

  Er heldigvis mye bedre enn jeg var når jeg kom, selv om jeg forsatt er dårlig. 
  Får kanskje permisjon imorgen så jeg får reist hjem littegrann :)

  Babyen har det hvertfall bra, og er aktiv som bare det :)

   

  Ble dårlig bilde, fordi jeg tok bilde av bilde med cam ! men du ser hvertfall hodet til babisen og at babyen ligger å sutter på tommelen :) Dette er bilde som ble tatt på lørdagen
   

  Innlagt på sykehus

  Igår ble jeg lagt inn på sykehuset pga. ekstrem svangerskapskvalme.

  Tok noen prøver på legevakten som viste at jeg var dehydrert, så da ble jeg lagt inn med engang.
  Ligger med slange inn i armen, med veske. Og har blitt vekket vær time i hele natt for å måle blodsukkeret, siden det hadde noen bråe endringer i går. Heldigvis er det stabilt nå, så slipper nok det samme i natt.

  Ble ultalyd i går også, og alt var bra med lille babyen som lå og suttet på tommelen sin. Bebis var så utrolig at legen ikke fikk tatt noen mål, sikkerlig aktiv :)

  Skal ligge på sykehuset hvertfall til i morgen, så håper jeg at jeg får reise hjem da. Men får se :) 
  Jordmor !

  Har vært hos jordmor idag.

  Har vært kjempe heldig med jormoren jeg har fått, hun var helt topp !!!  Likte henne kjempe godt, og gleder meg til neste time allerede. Fikk høre hjertelyden i dag også, 154 slag i minuttet ! <3 Hadde en hel time hos jordmoren, så  fikk svar på alt jeg lurte på og ordnet med helsekortet så det ble ferdig utfyllt. Tok en sånn "mini blodprøve" og fikk vite at jeg var veldig sunn av meg !! Ikke værst :) Fikk svangerskapsboken også.

   

  Ultalydbilde !

  Her er et ultalyd bilde , det er noen uker gammelt nå, men  var vel litt over 11 uker der :)
  (Så bebisen mye tydligere på skjermen enn på bilde )

   

  Baby klær !

  Kjøpte litt baby klær i går og i dag :)  itilegg kjøpte jeg litt til meg selv :) 

  magebilde.

  Bilde av magen i uke 12, har fått fort mage, noe som er helt normalt i min familie ! :P

  Magen begynte å komme allerede i uke 8, så livmoren kom fort over skambeinet :)

  i

  Ahh, baby klær

  Min mamma,  bebisen sin bestemor kjøpte litt klær til gullet i går :)


   

  Kjempe søtt ! Gleder meg til jeg får vite kjønnet så jeg kan kjøpe masse klær :D

  Ultalyd

  Igår var jeg på ultalyd, var kjempe nervøs for at noe skulle være galt.

  Men det lå en dansende bebis med et hjerte som slo som bare det der :) Bebisen lå å vinket, å sparket. Var helt herlig å se. Ble satt litt tilbake, menmen. Nå regner jeg ikke med at jeg skal på ultalyd før den ordninære ultalyden i uke 19. Var jo enda for tidlig å se kjønnet nå, men det får jeg forhåpentligvis se på ordinær ultalyd. 

  De 3 jeg vet om som er gravide, skal ha gutt, så da trur jeg det blir jente på meg ! Selv om alle trur jeg får en gutt. Blir spennende å få vite :)


  Nå har jeg ligget å koset med tantebarnet mitt i hele kveld og sett på Idol. Nå sover hun, og det skal snart jeg også :)

  Graviditeten forandrer meg.

  Sikkerlig høst ute nå...

  Når man er gravid, så skjer det så utrolig mye med kroppen.
  Jeg kjenner ikke igjen kroppen min, i første trimester har jeg gått opp 4 kilo. Enda jeg har ligget 3 uker uten å få i meg noe mat, bare vært kvalm og kastet opp  ( Så glad jeg er ferdig med det nå!  )

  Har vært en tur på apotektet i dag, og kjøpt hudpleie produkter til nok av penger. Annsiktet mitt er bare fullt av urenheter, hormonene tar på. Så nå håper jeg virkelig kremene funker. 

  En posetiv ting som har skjedd etter at jeg ble gravid, er jo at jeg har sluttet å drikke Cola etter at jeg ble gravid. Mistet helt lysten på det. Det skulle man ikke trudd, ettersom jeg BARE drakk Cola før, ikke noe annent,. Men er veldig deilig :) Nå går det bare i jucie og vann. 

   

   

  Deilig med fyr i peisen
  namnam


  Lege..

  Har vært hos legen i dag på svangerskaps kontroll :)

  Får en ekstra ultayld før den ordinære også .Har jo hatt en ultalyd allerede, der jeg fikk se den lille bebisen og et hjerte som slo som bare det :)

  Tok bare prøver i dag, og fikk sykemelding i 2 uker til, siden jeg sliter med kvalme og ryggen.

  Nå gleder jg meg til en ultalyd til, er så godt å se at alt er bra med min lille !  Mitt lille søte tantebarn.

  Nå skal jeg straks sove, er hos søsteren min :) Og skal passe barna i morgen .

   

  God natt ! 

  SURPRISE !


  Magen min vokser, og jeg spiser for to :)) Babyboom !

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits