• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Møte, og besøk.

  Hei !

  Nå er jeg snart på farta ut, skal i et møte idag. Så krysser fingrene for at det går bra.
  Merker vel at natten ikke har vært veldig god, har allerede duppet av et par ganger på sofaen. Men nå er litt smertestillende inntatt, så får vi håpe jeg holder ut litt idag og at den kommende natten blir litt bedre. Hele uken har igrunn vært ganske forferdelig, så da burde det vel komme noen gode dager snart.

  Senere idag får vi overnattingsbesøk av min niese og nevø.  Godt å være barnevakt og  ha litt tid med de små søte tantebarna også. Å koselig for Aurora når det er noen fler barn i hus, selv om de  er noen år eldre enn henne.
  Da blir det kosekveld med film og litt godt på bordet tenker jeg :)  Ønsker dere en knall fin helg ! :)

  Ukens spørsmål

  Da kommer svarene på noen av spørsmålene jeg har fått den siste uken. Plukket kun ut 3 stykker denne gangen. 
  Så skal skal jeg prøve få til et innlegg som dette hver mandag.


   Kan du lage ett eget innlegg om denne jakken og hvordan du synes den er? :D er M myye større enn XS eller er dem ganske så like? :D (Svea jakka)
  Jeg prøvde bare xs, så kan ikke utale meg om hvordan medium er. Syntes den er normal i strl. Jeg bruker xs til vanlig også. Jakken er kjempe god, deilig å ha på seg, og holder meg varm. Og den kan brukes til alt :)

   
  Hvilke sminkeprodukter bruker du?
  Har gått mer og mer over til mineral sminke. Bare minerals og Everyday minerals. Maskaren jeg bruker er Maybelline Rocket Volum. Også bruker jeg Chanel sin rouge, dyr men utrolig god og holder lenge!

  Hvilken rettetang har du?
  Jeg har GHD, syntes den er litt oppskrytt. Skulle gjerne prøvd en annen. 


   

  Har du spørsmål til neste uke, er det bare å spørre i vei. Tar også imot tips om hva dere vil jeg skal skrive om, siden hodet er litt tomt om dagen.

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits